Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe-istanbul

regulus

Öne çıkan mesajlar

said:
DynamicK, 10 August 2003 21:10 tarihinde demiş ki:
1 maçla hemen asmayalım gerçi ama seyircilerini çok feci sinirlendi bu bi gerçek:p
[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net

oyundan çıkan 2 gol atan yordanov u alkışlamışlar

bu arada haftaya trabzon deplasmanı var fenerin ..
orda da yenilse tamam havlu :)[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

[Bu mesaj jankis tarafından 10 August 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abı bolıc ne ole bende umutlanmıstım

7 8 lık mactı walla yıne ıyıler ama nedense hep uzuluyorum fener e ya (ciddi) yazık walla babama dedım ıyıkı fenerlı deılsın ya bende fenerlkı fılan olsaydım dıye

bide macın spnlşarına dogru enke topu tutunca fılan alkıslıyolar taraflar o kopardı benı :p[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

sansal felaketını ızleyın, adam enkenın 1 macını ızlemedım kım bu dedı, erman barcelona almıs bıraz sabır dedı, daha sonra ben bu enkeyı 10 senedır ızlıyorum kotu kalecı dedı sansal. ya bır adam bu kadarmı sahtekar olur, sırf bok atmak ıcın yalan soyluyor ama allah buyuk ıste boyle yakalanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakalım şimdi penaltılar fln ayakları..
Onu atsak noolcaktı ki.
Olm daha iyi acıların takımı üzülüyoz arada hoş artık Üzülmüyom da bağışıklık kazandım walla.
Ebru Gündeş de geldi merhaba fln demeden kasedimi dinlediniz mi fln dedi Şansal dedi oo süper Erman dedi ben dinlemedim suratı görcektiniz :)[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala sansal serefsızıne takıgım, adam enkeye bok attı 1 macını bıle ızlemedım bu adamın kım kı enke dedı, sonra 10 sn sonra ermana cevap evrcem yıne fenere bok atcam dıye sacmaladı ıyıce, bu seferde 10 yıldır bu kalecıyı ızlıyorum berbat fılan dedı.ermanda sen oynamayan kalecıyı nasıl ızledın sansal dıye sordu,sansal cvp veremedı. sımdı penaltıyı atsa nolcak, 1-3 olurdu demeyın. 1 gol cok seyı degıstırıyor, sonucta 2. yarının basıydı o
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pennywise, 10 August 2003 23:13 tarihinde demiş ki:
ben hala sansal serefsızıne takıgım, adam enkeye bok attı 1 macını bıle ızlemedım bu adamın kım kı enke dedı, sonra 10 sn sonra ermana cevap evrcem yıne fenere bok atcam dıye sacmaladı ıyıce, bu seferde 10 yıldır bu kalecıyı ızlıyorum berbat fılan dedı.ermanda sen oynamayan kalecıyı nasıl ızledın sansal dıye sordu,sansal cvp veremedı. sımdı penaltıyı atsa nolcak, 1-3 olurdu demeyın. 1 gol cok seyı degıstırıyor, sonucta 2. yarının basıydı o

oha abı naptın senın takımın top oynadımı hepsı yurudu bbjk bole oynası yemın edıyorum savunmam ya[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...