Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Evet yaktığım itemler: 12 +7 SWROD BEREKER 8 +8 SİTELLETTO 3 +6 KURKY 19 +7 plate armor dex bonus 10 6 +8 wood staf 3 +7 wood staf 5 +6 ROGUE FULL PLATE ARMOR 2 +6 WARİWOR FULL PLATE 1 +5 PİRESN PAD 3 +6 CRYSTAL ROBE 7 +5 Hron crosbow 2 +8 SHORT BOW 8 +6 cross spear Bu kadar itemi cafeden biri verdi ona göre bunlar çöp bide kaç kağıt harcadım ona bakın: 47 LOW CLAS UPGARETE SCROL 12 " " ELEMANTAL " 15 HNİGH CLAS SCROL 5 BUS SCROLL 8 MİNDLE CLAS (DEX) SCROLL o BİZİM evin karşısındaki cafenin sahibi.Bunları verdi şimdi inanmıcanız bana[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Vay be bende +7 Shard yaktım diye üzülüyorum olaya bak vay anasını..[signature][hline]NO MORE OLYMPIA! Beramus & Cypher rulé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 omg O_o[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bunları yakınca ne oldu amacın neydi?[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Adamı ezmeye gerek yok..Hırboluk yapmayın :yapma: O itemlar iyi itemlar değil arkadaşım toplasan +7 shardın parası çıkmaz :) Nazikçe anlatın Hırbo olmayın lütfen.. :yapma:[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Adam iyi item dememiş ki zaten... Bana veren al bunlar çöp dedi demiş. Önce bir okuyun. Ayrıca Sarsie 38 lvldir ve öyle lvlde biri için gayet iyi bir servet...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Sarsie gibi sizde yeni baslamis olsaydiniz o itemlar gayet iyi itemlar olurdu hepiniz icin. sarsie devam et sen seni seviyoruz biz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben yeni servera başladım +7 FP nasıl arıyorum biliyonuzmu Ares te itemler sağlam para kastık ticaret yaptık... Bu itemlerin değeri çok buyuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar