Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 "Radyonun gelecegi yok" Lord Kevin - Iskocyali fizik alimi "Artık yeni hicbir sey yok.Icat edilebilecek hersey icat edildi." Charles H. Duell - Amerikan Patent Dairesi Baskani 1899 "Denizaltilarin savasta ne ise yarayabilecegini anlayamadim.En fazlasindan murettebatin bogularak olmesine sebep olabilir." H. G. Wells - yazar 1901 "Atlar her zaman kullanilacaktir.Otomobil ise ancak gecici bir moda olabilir." Henry Ford'un kredi talebi uzerine otomotiv sektorunun gelecegi konusunda ekspertiz veren bir banka muduru 1903 "Ucaklar hos oyuncaklar.Ama askeri bir degerleri yok." Maresal Ferdinand Foch, I.Dunya Savasi'nda Fransiz Ordulari Baskomutani 1911 "Artistlerin konusmalarini kim duymak ister ki?" Harry M. Warner, film endustrisi yoneticisi.O siralarda yeni icat edilen sesli film hakkında 1927 "Televizyon en gec altı ay icinde piyasadan silinecektir.Insanlar her aksam boyle bir kutuya bakmak istemez." Daryik F. Zanuck - Twenty Century Fox'un baskani 1944 "Bilgisayarlar gelecekte belki sadece 1,5 ton agirliginda olacaklar." Popular Mechanics Dergisi - 1949 "Sound'larini begenmedim,ayrica gitar gruplarinin modasi gecti." Decca Record Plak Firmasinin bir yoneticisi. Beatles'lar hakkinda - 1962 "Insanlarin buyuk cogunlugu icin tutun tuketimi gayet sihhi bir seydir." Doktor Ian G. McDonald, Operator - 1963 "Insanlarin evlerinde bilgisayar bulundurmalari icin herhangi bir neden goremiyorum." Kenneth Olsen, Digital Equipment Corp.'un (bir bilgisayar firmasi) baskani - 1977[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ahah güzelmiş. Bizimde rte miz var.En bombası bizde gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kapakları görür gibi oluyorum[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ehehe bir cisim yaklaşıyoo[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya bunları her görüşümde garipsiyoru bi o kadar da şaşırıyorum insanların ne kadar yanılgıya düştüğünü anlıyorum. birçok şey için gereksiz diyoruz ama gelecekte neler olabilceğini bilmiyoruz. aslında adamlar da düşüncelerinde haklılar.Ama kimbilebilirki teknolojinin böyle ilerliyceğini. 300 yıl önce araa diye bişey olcak benzin denen suyla çalışcak desek 9 köyden kovalarlardı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: "Sound'larini begenmedim,ayrica gitar gruplarinin modasi gecti." geçmedi mi?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Kimse Fenerbahçe taraftarını kansırmasın Alex Malex gelmez. Ünlü Yazar büyük düşünür Fatih Altaylı[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 topicten çıkan sonuç, büyük konuşmamak lazım..di mi fistancım? :)[signature][hline]supersound/Şazz/oylama mevsimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 büyük adam büyük konuşur.şanı yürüsün maksadıyla.bak sene olmuş 2005 hala 1899 da adam ne demişte tutturamamış hesabıyla onu konuşuyoruz =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 "Artık yeni hicbir sey yok.Icat edilebilecek hersey icat edildi." Charles H. Duell - Amerikan Patent Dairesi Baskani 1899 ozamanlare adamlar bitek ışık kaldı bilinmeyen onuda çözdükmü tamamdır demişler.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya fizikçiler falan, fizikle ilgili bulunabilecek herşeyi bulduk artik bulduklarimizi pekiştirelim demişler. einstein gelmiş daitmiş ortaligi gitmiş :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 fatih altaylı'dan cacık bile olmaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Voys, 30 Kasım 2005 15:22 tarihinde demiş ki: kapakları görür gibi oluyorum 5 kapağa 1 tabak hedaaye veriyoz biz :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 destekli yazmıslar[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 "Artık yeni hicbir sey yok.Icat edilebilecek hersey icat edildi." Charles H. Duell - Amerikan Patent Dairesi Baskani 1899 bu olay cok unludür:D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 "Artık yeni hicbir sey yok.Icat edilebilecek hersey icat edildi." Charles H. Duell - Amerikan Patent Dairesi Baskani 1899 ahahah bu süper ya...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar