Sypro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Görükle Tıp Fakültesi, Ortapedi Bölümü.. Hastanın adi Erol Üçüncü.. En geç yarın akşama kadar 7 ünite kadar kan gerekiyor.. Yardımcı olabilirsek ne güzel..[signature][hline]IcQ UiN = 488945 - Kullanmiorm gibi bi$i E - MaiL & MSN = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 a+ kızılayda da vardır her hastanede de vardır, hatta bu kan için bağışa başvurulduğu zaman bile kabul edilmiyor fazla var diye.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 7 ünite?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Abicim biride AB+ istemezki geleyim hemen... Edit: İyi akıl ettin Todesengel bende yolladım.Uludağ ünide okuyan 50 60 kişiye haber verdim umarım utandırmaz arklar beni... [Bu mesaj Whiskey tarafından 30 Kasım 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Msn deki bütün bursalılara yolladım. 5 kişi falan[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 vermek isterdim ama benim kan grubum B rh+ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 walla ben daha kan grubumu bilmiom.. ama çok geçmiş olsun ya işallah bulunur...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 kan alma vermedeki prosedürü bilmiorm. bi$i diemicem ama bize gelen bilgi bu yonde.. ben de buraya yazmak istedim.. daha once de bu tarz konularda yardim edilmi$ti.. 7 ünite olmasi biras sorun olmu$ sanirim. cuma günü ameliyata alinacak hasta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yahu herhangi kan bankasina basvur istemedigin kadar a rh verirler. Bir numarali turk kanidir a rh cok rahat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 7 ünite kan verdin mi senin de sonrasında 6 ünite kana ihtiyacın olur benim bildiğim.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Lan Party vol.2 a.k.a. Pati Game Mania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 biz de ztn bir ki$i 7 ünite wersin demedik. ne kadar cok ki$i werirse o kadar iyi i$te.. 7 k$iden 1er ünite yeter. arkada$lar, bize gelen bilgi sadece ihtiyaç olduğu.. nereden buluynur nereden ne yapilir onlar da biliyordur muhtemelen.. ilgili arkada$lar benim msn'e gelebilir. ya da [email protected]' a da gidebilir. ilgiye te$ekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar