Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 account per ip

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet account sistemi free olacak fakat her ip den bir account alınabilecek böyle birşey mümkünmüdür sphereserver.net te topic açtım böyle birşey mümkün değildir dediler. Kendi aralarında kavga etmeye başladılar mümkünmü değilmi diye neyse ben bunu uogateway de görmüştüm demekki mümkün bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı.
Mesaj tarihi:
olmasına olur da her loginde account sayısı kadar bir if dongusu olusur.

elle yazmassın tek tek ama sonucta 100 account varsa 100 dongu demektir her bir account un login oldugunda.

orn:

on=@login
if !()
var.acc_ip_sayisi +1>
if ( == )
src.sysmessage @32 account acmissin sen yuruuu!!!
src.disconnect 1
elseif ( == )
src.disconnect 1
elseif ( == )
src.disconnect 1
elseif ( == )
src.disconnect 1
elseif ( == )
src.disconnect 1
//enson else
else
src.account.tag.characilmisti 1
src.sysmessage sunucumuza hosgeldin sayin !
endif

şimdi ben 5 e kadar yazdım ama sen local_for la yaparsın ben ondan cakmıyorum.

olmaz diye bir sey yok sanırım uçuk bir scriptle belki daha iyileri bile yazılır.[signature][hline]İşte Hizmetlerim
1- Web Tasarım ve Hosting
2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail
3- Online Oyun Tanıtımları
4- Ucretsiz Blog Hizmeti

[Bu mesaj Tcpip tarafından 29 Kasım 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
k-Potti, 29 Kasım 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Evet account sistemi free olacak fakat her ip den bir account alınabilecek böyle birşey mümkünmüdür sphereserver.net te topic açtım böyle birşey mümkün değildir dediler. Kendi aralarında kavga etmeye başladılar mümkünmü değilmi diye neyse ben bunu uogateway de görmüştüm demekki mümkün bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı.
selam ben yeniyim bi problemim var eger yardımcı olursanız sevinirim...sorun Knightonline .com kullanıcı adı ve şifre almama ragmen enter yapıyorum ama sonuuc alamıyorum
Mesaj tarihi:
said:
delmonaco, 29 Kasım 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
said:
k-Potti, 29 Kasım 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
selam ben yeniyim bi problemim var eger yardımcı olursanız sevinirim...sorun Knightonline .com kullanıcı adı ve şifre almama ragmen enter yapıyorum ama sonuuc alamıyorum

yeri burasi degil knight online bölümüne açabilirsin konu hakkında topic.
Mesaj tarihi:
hmm pardon ben yanlış okumuşum :)

doğru o ayar aynı ip'den bağlanan client'leri kontrol ediyor...

ama free account alımı yapıp, aynı ip'den bir accounttan fazlasını açmayı engellemenin hiç bir anlamı yok ki. açmak isteyen insan 10 dakikalığına bir net cafe'ye ya da arkadaşına gider, oradan da açar. sonrada evinden iki accountı birden açıp oynar.

bu arada o döngü şöyle olabilir;

forclients
buraya ne yaptıracaksan yaptır
endfor
[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
ClientMaxIP = Aynı ipden kaç client bağlanacağını söyler
Sonrada sphere.ini den gerekli satırdan her accountta 1 char açılabilir ayarını yaparsan birşeye gerek kalmazki zaten ClientMaxIP=1 olunca başka client açılmaz...[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK !
Mesaj tarihi:
şimdi cafeye gider bir account daha açar olayı değil bu konuyla alakası da yok. Ayrıca isterlerse aynı ip den 10 kişi oynasın. Tcpip benim ne demek istediğimi anlamış,
anlamak isteyende anlar aslında. Uogateway deki 5-6 sphere serverda gördüm bunu bir scripti varmı diye soruyorum. Tcpip senin bahsettiğinde kendimi ekliyor satır olarak biz mi eklicez tek tek herip de
Mesaj tarihi:
o zaman her cafeden tek bi acc alabilirler =) boşver bence sen o sistemi.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman.
Mum_Chamber, 07 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
iyi güzel de lobiye bir giriyorsun amcamlar orda grup yapıyor.
Mesaj tarihi:
said:
k-Potti, 29 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
şimdi cafeye gider bir account daha açar olayı değil bu konuyla alakası da yok. Ayrıca isterlerse aynı ip den 10 kişi oynasın. Tcpip benim ne demek istediğimi anlamış,
anlamak isteyende anlar aslında. Uogateway deki 5-6 sphere serverda gördüm bunu bir scripti varmı diye soruyorum. Tcpip senin bahsettiğinde kendimi ekliyor satır olarak biz mi eklicez tek tek herip de

cidden psikopat olduğunu düşündüm. forumu kullanıyosun, iyi niyetle yardım etmeye çalışıyoruz, verdiğin cevaba bak. yardım istemiyorsan psikopatlığına yazdım bunları ben buraya de, bilelim ;)

ayrıca yazdığım şey yapılır. hem sen anlamamışsın hemde anlamadığımı iddia ediyorsun. biraz dikkat etmek gerekir.

ha ille de "ben öyle yapacağım on=@login altına" diyorsan da forclients döngüsünü kullan dediğim gibi.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
saçma bir sistem.. cafeden oynuyanlar oynayamasin diye mi ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir.
Mesaj tarihi:
arkadaşın anlatmak istediği şu diyelimki auto acc açık bir acc ile giriyoruz sonra kullandığımız bilgisayardan başka bir account adı ile girmeye çalışınca server kapalı olmasana comminuty hatası veriyor girmiyor önceden alınan account ile giriyor..[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
Yapılamaz diye bir şey yok ama gercekten hem sunucuyu kasar hemde cafe türevi yerlerden tek bir account alınabilinir.

ayrıca türkiye'de herkesin ip si sabit değil. tek modeme reset ile ip değişiyor.

----
Benim yazdıgımda tek tek eklemiyorsun o kendi ekliyor. ama bişey eksin oda bilgim değil.

soyle bişi

var.local_for
ondan sonra oto baslıyor 1 2 3 4 5 6 7 8 kac account varsa ilk acılıs ip sine bakıyor eger karsılasma olmassa charı alıyor eger olursa ister blok koyarsın ister account u sildirirsin vs.

uzun suredir kullanmayınca cahil kalıyorum boyle iki satırı yazamıyorum :-) ama pişman değilim çok şükür ohh :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim
4- Ucretsiz Blog Hizmeti
Mesaj tarihi:
on=@login
if !()
var.acc_ip_sayisi +1>

local.sayac >
FOR 0 >

if (> == )
src.disconnect 1
else
src.account.tag.characilmisti 1
src.sysmessage sunucumuza hosgeldin sayin !
endif

ahanda oldu sanırım :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim
4- Ucretsiz Blog Hizmeti

[Bu mesaj Tcpip tarafından 30 Kasım 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
if !()
for
if (strmatch('>>','FIRSTIP=')
src.sysmessage daa once acc aldiniz.
return 1
endif
endfor
serv.newitem i_hedehodo
equip
else
src.sysmessage hosgeldiniz
endif

[itemdef i_hedehodo]
id i_gold
type t_eq_script

on=@equip
timerd 1

on=@timer
serv.account tag.ilkgiris=1
return 1
eheh saçma oldu biraz :-)

edik: smile
[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman.
Mum_Chamber, 07 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
iyi güzel de lobiye bir giriyorsun amcamlar orda grup yapıyor.

[Bu mesaj Heimdall tarafından 30 Kasım 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...