tuef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 mpx220 kullanıyorum ama messenger ayarları yok nası ayarlandığı hakkında da bi bilgim yok... hattım avea , avea için farklı bi ayar gerekio mu...bana yardımcı olur musunuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Kişisel olarak bir fikrim yok ancak donanım olarak belki olabilir .[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Xaenin, 30 Kasım 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Kişisel olarak bir fikrim yok ancak donanım olarak belki olabilir . nasıl??? her türlü bu konuda yardıma ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yani diyorki yeri kişisel değil.. neyse ben sana az bilgi verim.sonra taşınır konu zaten.. kamerası pek iyi degilmiş 1.3 mp olmasına rağmen..sonra ses kalitesi de pek iyi degilmiş.. onun dışında fena bi telefon deil..şarjı az gidebilir.. siemens CX75 al sen :P[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Sanırım telefonu zaten almış, sorunu başka.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ben halisinasyon gordum herhalde.. yeni farkettim mesajın oyle oldugunu.. neyse.. messenger icin ayarı internetten aratman gerekecek.. telefonu incelemedim onun icin bilmiom.. avea hatının gprs ayarlarını yuklemen lazım..ondan sonra messenger ayarında gprs ten baglanırsın.. avea yı falan secersin işte baglantı noktası olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Xaenin, 30 Kasım 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Kişisel olarak bir fikrim yok ancak donanım olarak belki olabilir . [signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 evt telefonu yaklaşık 8 aydır kullanıyorum... teşekkür ederim tavsiyeniz için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar