Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok güzel!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böle bi espri yapabildğine inanamıyorum.ufak bi edit at.sabah mahmurluğuna bırakıyorum:)[hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Mesaj tarihi:
altına işeme değil tamamen "pedimi unutmuşum acaba molpediniz varmı?" bakışı yada erkek arkadaşına seslenen şımarık kız konuşması olacak birazdan "aşkım ayağımı burktum yaa"[hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Mesaj tarihi:
aşıkmış peh :(
ühühüh aklıma getirmeyin :([hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
ben de çok beeniyorum bu kızı, teenage movielerin vazgeçilmezi oldu çıktı zaten ehe[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
Ayakları ve tırnalkarı o kadar da güzel değil ..[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
said:
Craven, 12 August 2003 09:47 tarihinde demiş ki:
altına işeme değil tamamen "pedimi unutmuşum acaba molpediniz varmı?" bakışı yada erkek arkadaşına seslenen şımarık kız konuşması olacak birazdan "aşkım ayağımı burktum yaa"

Eheh.İyiymiş. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Mesaj tarihi:
Belphegor sana sabah akşam 1'er doz Piper Perabo yazıorum. Ahanda www.famousbabes.com 'dan alabilirsin.

Hatta yanında bir doz da Bridget Hall alırsan bişeyin kalmaz hehehe.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Krystal Steal takla attırır buna.

Ya karının gözlerini hiç sevmedim ben.
hem aptal bakıyor hem kırışık içinde..
bilemem tabi nası mevzuya girer ya
o da başka.
neyse..[hline]valandil ownz j0o!
  • Yeni Oluştur...