BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Oyun tamamen ücretsiz olup genelde 20 + playerı bulunuyor. Oyun Final fantasy 8 in card game si olup değişik bir sürü kartta oyunda bulunuyor(muş). Oyunun downloadı 18 mb ben daha görmedim ama bi yazayım dedim :) FF 8 card game meraklılarını bekleriz :P http://www.tripletriadextreme.com/[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Card Game leri sevenleri bağlıyor oyun ama bakıyorum patide pek meraklısı yok :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben çok severim kart oyunlarını ama en ufak bir bilgim yok ff serisi hakkında :( şimdi bi ton kuralı vardır bu oyunun... adam gibi okumak lazım sitesini ama yükleyip deneyelim bakalım nasıl birşey bu arada pokemon card game gibi bişide varmı nette :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya bu oyunun kurallarını biri çaıklayabilir mi? Şansa kaç oyun kazandım ama ne yaptığımı bilmiyordum hiç .[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Öne çıkan mesajlar