Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Triple Triad Extreme (FF 8 Card Game)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun tamamen ücretsiz olup genelde 20 + playerı bulunuyor. Oyun Final fantasy 8 in card game si olup değişik bir sürü kartta oyunda bulunuyor(muş). Oyunun downloadı 18 mb ben daha görmedim ama bi yazayım dedim :) FF 8 card game meraklılarını bekleriz :P

http://www.tripletriadextreme.com/[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
Card Game leri sevenleri bağlıyor oyun ama bakıyorum patide pek meraklısı yok :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
ben çok severim kart oyunlarını ama en ufak bir bilgim yok ff serisi hakkında :(
şimdi bi ton kuralı vardır bu oyunun...
adam gibi okumak lazım sitesini
ama yükleyip deneyelim bakalım nasıl birşey

bu arada pokemon card game gibi bişide varmı nette :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
ya bu oyunun kurallarını biri çaıklayabilir mi? Şansa kaç oyun kazandım ama ne yaptığımı bilmiyordum hiç
.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
  • Yeni Oluştur...