Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kelle, kulak, künye biriktirmek

muzcu

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar, ultimada kelle toplanırdı; diabloda kulak düşerdi kestiğin adamdan; ne bileyim askerleri öldürünce de künyesi felan düşer. bence wow'da da böle bir sistem olmalı. bglerde ölen adamın haddi hesabı yok, karambolde öldürdüğün adama da üstünlük sağladın diye bir gerçek yok. duello da alıştırma olarak kullanılıo. mesela exercise gibi bişi olsa o, gerçek duelde kaybeden taraftan bişi düşse. öle aklıma geldi, diğer oyunlarda var da neden burda yok diye.

ha, bütün harita yenildiğini duyuyor felan diyorsanız, duymasa da aynı şey kimsenin oraya baktığı yok.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

sunshine 3lü olsun dedim örnekler hehe ayrıca düşüncemi çürütcek bir nokta deil =)

av'de ne düşüyor, ab de para felan düşüyor ve gold farma vakit harcamadan repair param ordan çıkıyor allah razı olsun da benim demek istediğim nişan gibi bişi. ultima da ve diabloda bunnar vardı, acaba wow'da da olur mu ilerde.

edit: aha millet kafaya almaya başladı hehe neyse benimki sadece bir düşünceydi, referans noktası da önceki dönem başarılı mmorpglerdi :D
[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)

[Bu mesaj muzcu tarafından 27 Kasım 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

degişik bi fikir[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

wowda buna gerek yokkı herkez zaten bol mıktarda geberıyor

puan almak fılan ıse geberttınız admaın rutbesıne oranla honor alıyorsunuz zaten

ultımada ne ıgrenctı ya herkez akfa topluyodu fılan gıyyyy wow en guzelını yapmıs bıde zaten dendıgı gıbı cantalarda bankada yer yok bıde salak sulak ıtemlarlamı kaplıycaz[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Av'da human'ın kemiğinin bir parçası , dwarfın omurga kemiği , night elf'in kafası , gnomlarında saçı düşüyor. Horde lardanda düşüyodur mutlaka. Onları reput için verme çantada sakla madem gösterirsin herkese aha ben kestim diye (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

ya atın yere, çöpe felan hehe. aklıma şurdan geldi bu. mesela uo'da kelle avcılığı vardı bu olay nedeni ile. belki bu sayede bg dışı pvp biraz daha populer hale gelebilir. insanlar karşı fiction'un grand marshalının felan kafasını almak için raid felan kurabilir :D diabloda da vardı bu olay. millet şunun bunun kulağı bende die geziodu. tabi sonra bütün türk tayfa beraber ist kasmaya başladığı için kulak mulak hikaye oldu.
edit: bu arada yani öle şunu bunu kestim die artizlik yapmak gibi bir amacım asla yok =)
edit: hem bu nedenle pvp serverları normal ve rp serverlarında biraz daha ayrılabilir, insanlar araziye çıkıp gank olayına daha fazla girebilir. ne bileyim şu kadar x getirene rep felan verebilir npcler yani BG dışı pvp olsun, pvp serverların anlamı olsun felan olayına bir çözüm olabilir belki.
[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)

[Bu mesaj muzcu tarafından 27 Kasım 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj muzcu tarafından 27 Kasım 2005 12:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bızde dıyoruzkı oyunda bunu gosterebılmek ıcın honor sıstemı var karsındak ıadamı kesınce rutbesı kadar honor poınt verıyor sana bu odulu alıyorsun zaten pesın pesın yanı rank 14 u alınca acayıp odul var HP olarak daha nasıl cazıp yapsınlar

ama bız turkuz ısterız bole baaak ben sunu ekstım dıye gostermeyı ama bunu senden baska kımse gormıycekkı oyun ıcınde ha dıyorsan ben adamalara tek tek gosterırım o sana kalmıs

cok ıstıyorsan wowdan vıdeo almak cok kolay alırsın paylasırsın mılelletle ama ayrıcana oyle kulaga kelleye gerek yok wowda ev yok nerede sergılıycen bunu max arkadasına gosterırsın bunu eve gelen[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

ya sergileme konusu evet o konuda doru. o nedenle artizlik olsun diye kelle biriktiren ve bunlara kelle sağlayan kelle avcıları fikri böylece çürür doğru. hoi diabloda da böle gösterme yoktu ama gene kulak düşüodu.

bg olayına gelirsek ben zaten honor farm severim öle sabahtan akşama kadar bg yapsam hiç canım sıkılmaz ama ne diolar işte pvp serverlarının farkı olsun, bg ler geldi pvp ruhu öldü felan. işte arazide pvp'ye itecek unsurlardan biri olabilir bu onu demek istiyorum. yani millet bg ye gireceğin 3-5 kişilik gruplarla veya tek başına arazide gank olayına gider felan falan. ama kelle avcılığı olsaydı güzel olurdu be. adam rank 14 oluyo yapcak bişi kalmıo :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de eski nebulacıyım. Kelle toplamak zevkli iştir ama WoW'a pek gitmez. Ultimada nerdeyse toplayıp biriktirebileceğin itemın sınırı yoktu. O yüzden dilediğin kadartoplaaybilirdin. Hatta hatırlıyorum ismini unuttuğum uyuz bir pk mage vardı. Zevk olsun diye belki adamın 25 tane falan kafasını toplamıştım. WoW da okadar kafayı yada künyeyi koyacak çanta bulamazsın. Ama şöyle birşey olabilir. Vendorlarda bir kolleksiyon kitabı satılır. Bu kitaba %75'ten fazla canını indiridğiniz yada başka kurala göre öldürdüğünüz kişilerin ismi ve onu kaçkere kestiğiniz eklenir. Aynı şey duel içinde yapılabilir tabi. Böyelece ben sei kestim hayır kesemedin kavgasıda azda olsun biter :D[signature][hline]Sargas >> lvl56 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall

[Bu mesaj Rock tarafından 27 Kasım 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@rock harbiden bayıldım fikrine. benim olayı getirmek istediğim yer asıl bg dışı pvp :D ama senin fikrin gerçekten süper geldi bana. ben de zaten illa kafa omuz vs. toplayalım demiom[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidana, 27 Kasım 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
uo dada nefret ederdım kelle bırıktırmekten dıablodada burada olursa gene bı okadar nefret ederm cok sacma bişi nedir yani kellesini almak.

aynen. kestiğim gibi geri veririm bende. ayrıca ayıp bişi ya resmen hırsızlık =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar kelle toplama kısmını unutun ya. uo yu da unutun. sadece bg dışı pvp açısına odaklanın. yani şimdi bg dışında öldürdüğün elemanların bir parçasını felan alsan felan 10 ar 10 ar npclere versen veya ne bilim öle bişi işte. bg dışına kayması için pvp nin bu olmalı bence hadi bunu geötim yani başka bişiler olması lazımç. bu şekilde pvp serverının hiç bir anlamı yok. normal ve rp serverdakiler de bg de honor kasıo hızlı hızlı. biz de lvling zamanları ganklendiğimizle kalıyoruz.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
Sosyal ağlarda paylaş

BG dışı PvP nın karambolden cıkarılması lazım oncelıkle yoksa olmaz o iş
BG ye gıdıosun hem bır takım oyunu var hem bır amacın var hemde mark of honorlar ıle rep kasıp ozel odul acıyorsun

BG dısı PvP ıse = genk mantıgı BG ıcınde bır adama 8 kısı aynı anda dalıp olduremedıgı ıcın bg lere dusman oldu bazı kıtle cunkı BG lerde genellıkle esıt sartlara sahıpsın 10 horde 4 allıance kalınca oyun kapanıyor reslenınce corpse camp yemıyorsun reslenmek ıcın saatlerce dolasmıyorsun veya canının dolmasını beklemıyorsun

BG dekıde PvP ama oyle alısmısızkı genk PvP mantıgına esıt sartlarda savasmayı sacmalık sanıyoruz

BG nın dısında PvP olmalı ama 20 tane level 60 adamın lvl 40 guardları olan bır sehrı 3 saat boyunca kıtleyıp quest tamamalamaya calısanalra ıskence cektırmesı olmamalı bu

PvP dıyınce yuzde 80 lık bır kıtle I.W.I.N. ıstıyor classları owerpowered olsun kımse onları kesemesın herkesı kessınler kral olsunlar vsvsvs
kazanmak onemlı olsada sonucta bır oyun bu ve karsınızda her kesıtıgınızde nooob dıe arkasından bagırdıkalrınızda sızın gıbı bırer canlı mmorpg lerı ego tatmın mekanları olarak kullanmayın

bırıkmsıtı baya bır ıcımde burda patlamak kısmetmiş :)[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...