Muse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Selamlar , full yabancı rap cd yapacağım , acaba eminem ve 50 cent haricinde sağlam parçalar varmı. rap kültürüm pek yoktur yardımcı olursanız sevinirim :) teşekkürler
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 50 cent rap kültürüne girmez zaten :) Public enemy ve Run DMC tavsiye ederim bol bol[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Muse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 track isimleriyle söylerseniz sevinirim.
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Puffy Dady feat Jimmy Page - Come With Me Dinlediğim tek hiphop+biraz rock şarkı.Güzeldir tavsiye ederim.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Warren G. - Regulate cdye sigdigi kadar sadece bu sarkiyi yuklemistim, cdyi kaybettim...[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Rap sevmem ama ben bile Eminem ve 50 cent'in bu işi beceremediğini biliyorum. Eğer müzikle ilgileniyorsan ilk yapman gereken ticari kavramını onu içinde barındıranları boş vermen. Buradaki parçaları dinle. Bir rap kültürün olur. Mp3'leri kaydetmek için Audacity 'yi kullanabilirsin(ben öyle yapıyorum).Bir CD doldurman uzum sürer ama kesinlikle değecektik.(Girmişken bemin sayfaya da bak; her ne kadar rap olmasada: hMelodiac )[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30[hline]"Do you know where the Holy Flaming Frost-Brand Gronk-Slaying Vorpal Hammer of Wounding and Returning and Shooting-Lightning-Out-Of-Your-Bum is?"- Elderly Hive Dweller from Planescape:Torment [Bu mesaj GERGE tarafından 29 Kasım 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
firatram Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 50 cent'den kacınırken insallah eminemden falanda kacınıyorsundur.yoksa cd'ni at cope.bir ise yaramaz.ama manau diye bir grup var o guzel.[signature][hline]nick : _FiraT_ ırk : El morad tur :Assasin lvl : 5x np : 0 clan : -
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 nelly nin şarkılarını indirebilirsin hepsi saglamdır..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 rap ve hop hop altıntop la alakam yoktur. sagopa denilen adam bu türün iyilerinden sanırım.
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Puff Daddy vs Faith Evans-I'll be missing you![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 2pac la baslayacaksın Run DMC soralarında dmx obie trice , nelly , raptile , dr.dre , xzibit , 50cent , eminem , snoop dogg, LL cool j , missy elliot , ludacris , fat joe , terror squad , ja-rule aklıma gelmeyen bı cok kişi yukardakı ınsanların sarkılarını toplayabılırısın[signature][hline]no signature...
Öne çıkan mesajlar