Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı hip-hop parçalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar ,

full yabancı rap cd yapacağım , acaba eminem ve 50 cent haricinde sağlam parçalar varmı.

rap kültürüm pek yoktur yardımcı olursanız sevinirim :)

teşekkürler
Mesaj tarihi:
50 cent rap kültürüne girmez zaten :)
Public enemy ve Run DMC tavsiye ederim bol bol[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Puffy Dady feat Jimmy Page - Come With Me

Dinlediğim tek hiphop+biraz rock şarkı.Güzeldir tavsiye ederim.[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
Warren G. - Regulate

cdye sigdigi kadar sadece bu sarkiyi yuklemistim, cdyi kaybettim...[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Rap sevmem ama ben bile Eminem ve 50 cent'in bu işi beceremediğini biliyorum. Eğer müzikle ilgileniyorsan ilk yapman gereken ticari kavramını onu içinde barındıranları boş vermen. Buradaki parçaları dinle. Bir rap kültürün olur. Mp3'leri kaydetmek için Audacity 'yi kullanabilirsin(ben öyle yapıyorum).Bir CD doldurman uzum sürer ama kesinlikle değecektik.(Girmişken bemin sayfaya da bak; her ne kadar rap olmasada: hMelodiac )[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30[hline]"Do you know where the Holy Flaming Frost-Brand Gronk-Slaying Vorpal Hammer of Wounding and Returning and Shooting-Lightning-Out-Of-Your-Bum is?"- Elderly Hive Dweller from Planescape:Torment

[Bu mesaj GERGE tarafından 29 Kasım 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
50 cent'den kacınırken insallah eminemden falanda kacınıyorsundur.yoksa cd'ni at cope.bir ise yaramaz.ama manau diye bir grup var o guzel.[signature][hline]nick : _FiraT_
ırk : El morad
tur :Assasin
lvl : 5x
np : 0
clan : -
Mesaj tarihi:
nelly nin şarkılarını indirebilirsin hepsi saglamdır..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Puff Daddy vs Faith Evans-I'll be missing you![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
2pac la baslayacaksın Run DMC soralarında dmx

obie trice , nelly , raptile , dr.dre , xzibit , 50cent , eminem , snoop dogg, LL cool j , missy elliot , ludacris , fat joe , terror squad , ja-rule

aklıma gelmeyen bı cok kişi

yukardakı ınsanların sarkılarını toplayabılırısın[signature][hline]no signature...
  • Yeni Oluştur...