MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 herşey hergeceki gibi o gece de bilgisayarımı ev emule'umu açık bırakıp yatmamla başladı... 4 tane oyun vardı indirdiğim... Civilization4 (1.31gb), NFS: Most Wanted (3.44gb), Quake 4 (2.30gb), The Movies (1.80gb).bi tane de mp3... İlginç bi şekilde uykusuz geçen gecenin ardından bir sürprizle karşılaşmayı beklemeliydim... Nitekim karşılaştım da. Sabah gidip downloadlar ne halde acaba diye gidip baktığımda WinXp'nin açılış ekranıyla karşılaştım. Tam kahretsin salak makina restart atmış diye homurdanarak emule'u tekrar açtığımda bütün büyük downloadlar yok olduğunu, sadece gerzek mp3'ün orada durduğunu acıyla farkettim. Homurdanmalarımın artmasıyla birlikte gittim temp kalsörüne baktım emule'un. 4 downloadım da oradaydı. ama nedense emule onları göremiyordu. Sinirle açtım Pati'yi ve bu gördüklerinizi yazdım... Acaba problem ne olabilirdi?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bende 2 gündür emule serverlarına bağlanamıyorum[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bende bi sakatlık yok valla Dark Dragon III kullanıyorum.[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ha ayrıca nerdeyse bütün downloadlar yarılanmıştı mp3 hariç[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bende burdan sorim, yeni kullanmaya başladım bunu.Ama hep "bekliyor" yazıo.Bi kere bile bişi indirebildiğimi hatırlamıorum.Bi ayarı filan mı var?[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 osırada adresleme yapıyor. dosyaya kimin sahipş olduğunu belirliyor. sonra parça parça indirmeye başlayacak. o yüzden bi süre beklemen gerek.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 levie o bana da oluyo, mesela demin 600 mb li kdosyam patladı, bilgisayarın öylesine çat diye kapannması onun nedeni[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 iyi de bunu düzeltmenin bi yolu olmalı ne bu böyle?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Donkey Doctor diye bişey var o hallediyo galiba readme de yazıyo[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yok işe yaramadı problem bulamadı keriz..[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 çift mesaj pardon[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee [Bu mesaj MrLevie tarafından 29 Kasım 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 benımde 690 mb lık 680 mb dayken elektrıkler gıdıp gelmıstı gitti dosya gerı gelmıyor ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya met file recover denen bi hede var bi türlü beceremedim olayı. program problem bulamıyo. toplam 3gb'ım uçtu be. 3gb!!! bi çaresi olmalı!!![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee [Bu mesaj MrLevie tarafından 29 Kasım 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben emule'yi emule diye okuyordum başlığı görünce afalladım emul'um benim! euhe dogrusuda bu herhal :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 aslında i-mûl diye okumak lazım ama ben emüle diye okuyorum :-) Geri getirmenin yolu yok o dosyayı, yazın full downloaddaydı bilgisayar ve bayramoğlu gibi bi yerde elektrikler baya gidip geldiği için şimdiye kadar rahat 10gb dosyam çöpe gitti[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hmm,gokhan mod kuallnıom,sorunum yok,hiçte o dosya kaybolma oalyı olmadı bende,ki cok uzun süredir kuallnııom.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o modla alakalı olmuyo genelde, mesela senin bilgisayarın zırt pırt restart atmıyodur, harddiskin farklıdır vs vs onlarla ilgili[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Abi windows da scan disc yaptir kayıp dosyalar bulucaktir işte temp de adi neyse onlarla değiştir anca öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bakın emule un helpinden böyle bişey çıktı My downloads have vanished from the list This may happen after a bad crash or updating to a new version. • A downloads.txt file is created in the eMule directory. It contains each file in the dowloads list as eD2k with its associated .part file. You can either redownload the file by using the link or try to reestablish the broken link between .part and .part.met with tools like MetMedic or DonkeyDoctor. • Check if the correct path to the temporary folder is entered in Preferences -> Directories • Replace the .part.met files in the temporary folder with their .part.met.BAK backups. • Check out the chapter Troubleshooting in the Help.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 benim eşşekte sapıttı. downloadlar %100 olunca exe hatası veriyor. giriyorum dosya %100 olmuş ama yeşil değil, önizlemesi bile yok.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar