Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoziklemek

Muhallebi

Öne çıkan mesajlar

Hordelar bizi b@b t3h genkledi var. Yeni bu[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

@fistan
b@b th3 kenk. Kenkden genk. Daha dün ashenvaleda hordelar üstümüzden geçerken uydurdum :D[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 27 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
dili katletmek için bilinçsizce yapılan bişeyler

ayrıca popülerlik ve farklı olma çabası içerisindeki insanlar yapıyor bunları[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

Amma kafa patlattınız. Arada sırada geyiklerden çıkan kelimeler çoğu. Genellikle belli bir anlamları olur. Mesela hacılamak çalmak demek. Ama zoziklemek'in belirli bir anlamı olmadığı için bi değinmek lazım diye açtım topici. (:

Yarın ki maçı nasıl etkiler diye biri çıkar biraz sonra.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Sosyal ağlarda paylaş

güzel bi olay var o geldi aklıma.
popezku deyip sonra arkasına kelime ekliyosunuz. ama uyumlu olcak. şu şekilde.

popezkuyruk, popezkumbara, popezkuş gibi kelimeler. cümle içinde:
saçlarımı popezkuruttum.

gibi. 20. de filan acaip komik olmaya başlıyo.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...