ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Orta derece guidlar için uygun gözüküyor.Gayet güzel düşünmüşler bence.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pis troll'leri kesicez gene, pis kaka. oley.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 troll olan heryerden nefret ediyorum, kurbaga olmaktan ekstra nefret ediyorum, arghh.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 zaten kurbağa olmaktan daha kötü bişey varsa, o da kurbağa olarak ölmek. rezalet tamamen :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne diosunz trollere ben seviom charımı pekte sevmiom gerçi yalan sölemek gibi olmasn tauren varya orc olurdum şimdiki aklım olsa :([signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 walla troll kesicez allahhh ben ordan çıkmam en gıcık oldum ırk troll - gnome süper olcak event vs. vs. bu arada bi yazı okudum hakkar varmış canlı olaraktan işallah sağlam bişeydir[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İsteyene zul'gurub açılmadan zul'gurub içine bi tur yapabilirim :P Gizli bir giriş biliyorum, moblar olmasa bile çevreyi, atmosferi görebilirsiniz :P pst[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: thanatos, 07 Ağustos 2005 02:46 tarihinde demiş ki: troll olan heryerden nefret ediyorum, kurbaga olmaktan ekstra nefret ediyorum, arghh. YOU BE MY NEXT VICTIM ASTINGO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 turlamak isteyen varsa oyun içi mail atsın.1 saaatlik çalışma sonucu druid bi arkadaşımla girmeyi başardık.içerisi çok tropik bi yer.insanın içini daraltmayan cennet gibi güzel bi mekan.iöeriyi gezdikten sonra tahmin ettğim bikaç bıss bölgesi var.içeride şu ana kadar 3 boss yeri tespit ettim :). 2 tane tapınak 1 tanede ortada taht var.sanırım 7-8 boss olucak.[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben mount hyjalı ve silithusu daha çok beğenmiştim daha zor girmiştim buraya nazaran ama daha ihtişamlıydı çok caf caflı içerisi zaten girene kadar canım çıktı her taraftan bişi çıkıyo.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 arkadaslar pazar gunu gitmeyi dusunuyoruz Zul'Gurub a. acep bosslar ve moblari kesme hakkinda biraz oneride bulunabilirmisiniz acaba :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 [spo1=aha]http://forum.paticik.com/view.php?id=144191[/spo][signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Saman Burning legion Syra LvL 53 Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tesekkur ederim kardesim ben aratinca burayi buldum yeni konu acmaktansa buraya yazdim :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ileride gelmesi düşünülen instancelermiş :) http://www.alaturqua.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=520[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ZG bosslarını nasıl keseceğimizi tartıştığımız bi topic vardı bulamadım. Hangi topik bilen varsa bi link verebilir mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar