Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo2 Evil has survived. kuruluş problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başka bi diablo cdsi dene derim diablo için, çizik/bozuk olabilir bende de okumuyordu, takılıyodu felan başka bi cd denedim oldu. başka oyun dersen de sen ankaradasın dimi abso, yüksel kırtasiye en kral yer, her oyun vardır kesin, ben fallout tactics almıştım, biri legacy of kain:blood omen alıyodu yani blood omen varsa nox felan kesin vardır :)[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
kızılayda yüksel caddesinde :) büyükçe bi dost kitabevi var ya (karanfil sokakmıydı)ordan yukarı doğru(kızılayın ters tarafınba doğru yani bulvara paralel olarak giderken) çıkarken ilk kesen sokak yüksel caddesi, ordan sola doğru dümdüz gitceksin solunda yüksel kırtasiyeyi görüceksin bi ilkokulun karşısında, biraz karışık gibi oldu ama bulursun kesin yani :) bilemedin sorarsın :)[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...

[Bu mesaj Aegean tarafından 06 August 2003 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehe
gamble kötü abi
yapma çok para kaybedersin :)
ama iyi bi item çıktığıda olmuyo değil yani
bana stone of jordan çıktı diycem bütün diablo camiası üzerime atlıycak şimdi zuahah :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
gamble ı bi trader'dan sürekli yaparsan para harcadıkça çok daha iyi itemler çıkmaya başlar..
yoksa heps yazış itemler olur böyle aralıklarla yaparsanız.. bi oyunda girip trade yapıcaksınız gamble yapıcaksınız başka türlü iyi item çıkmaz[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
  • Yeni Oluştur...