Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Ya Diabloyu oynadım daha önce ama nedense bu sefer kurmuyor bir turlu. Win2000den olabilir mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Win2000 ile oyun oynamak biraz zor benim bildiğim :) vardır bi çözümü nette belki[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 2000den sonra ME veya 98 dual boot çok sorun yaratır mı:? Genelde önce 98 sonra w2k kurun diyorlarda.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 başka bi diablo cdsi dene derim diablo için, çizik/bozuk olabilir bende de okumuyordu, takılıyodu felan başka bi cd denedim oldu. başka oyun dersen de sen ankaradasın dimi abso, yüksel kırtasiye en kral yer, her oyun vardır kesin, ben fallout tactics almıştım, biri legacy of kain:blood omen alıyodu yani blood omen varsa nox felan kesin vardır :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 evet blood omen varsa nox hayli vardır :)[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Nerde bu yüksel kırtasiye?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 kızılayda yüksel caddesinde :) büyükçe bi dost kitabevi var ya (karanfil sokakmıydı)ordan yukarı doğru(kızılayın ters tarafınba doğru yani bulvara paralel olarak giderken) çıkarken ilk kesen sokak yüksel caddesi, ordan sola doğru dümdüz gitceksin solunda yüksel kırtasiyeyi görüceksin bi ilkokulun karşısında, biraz karışık gibi oldu ama bulursun kesin yani :) bilemedin sorarsın :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... [Bu mesaj Aegean tarafından 06 August 2003 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ok saol.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 OK diabloyu açmayı başardım. Biri bana demirci bey ile nasıl gamble oynanıyor anlatabilir mi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 hehe gamble kötü abi yapma çok para kaybedersin :) ama iyi bi item çıktığıda olmuyo değil yani bana stone of jordan çıktı diycem bütün diablo camiası üzerime atlıycak şimdi zuahah :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 gamble ı bi trader'dan sürekli yaparsan para harcadıkça çok daha iyi itemler çıkmaya başlar.. yoksa heps yazış itemler olur böyle aralıklarla yaparsanız.. bi oyunda girip trade yapıcaksınız gamble yapıcaksınız başka türlü iyi item çıkmaz[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Öne çıkan mesajlar