mrdefender1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Acemiyim. ona gore mazur gorun. peki taurenler hangi bineklere binebiliyor?[signature][hline]Konfüçyüs demis ki ;Anlamak istemeyene hiçbir şey ögretemem, düşüncesini dile getirmek niyetinde olmayana da yardım edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 level 40dan level 60a kadar normal kodo (%60 movement speed). level 60da ise kendi ırklarına özgü war kodoya binebiliyorlar. eğer BGlerde exhalted iseler, hordedaki diğer ırkların alabildikleri mountları da alabiliyorlar. ayrıca drop mountlar var. stratholme'den düşen gibi mesela. onları ise sadece tauren değil, herkes alabiliyor.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Zeppelin, 29 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: level 60da ise kendi ırklarına özgü war kodoya binebiliyorlar. Yanlıs. onun ismi war kodo degil. War kodo ,War raptor vs. Rank 11 de 90g a alıyorsun. said: Zeppelin, 29 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: eğer BGlerde exhalted iseler, hordedaki diğer ırkların alabildikleri mountları da alabiliyorlar. Yanlıs. Diger ırkların bineklerini alabilmek icin ırkların sehrine exhalted olman gerek bg ye degil orn. undead-> undercity said: Zeppelin, 29 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: ayrıca drop mountlar var. stratholme'den düşen gibi mesela. onları ise sadece tauren değil, herkes alabiliyor. Drop olarak sadece stratholme da barondan epic mount dusuyor. Ayrıca Alterac a exhalted oldugunuz da 640g a frostwolf alabiliyorsunuz. [Bu mesaj aKuMa tarafından 29 Kasım 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ve kodo oyunun en güzel 2. mountudur bana göre. 1-Elf bineklerinin son hali 2-Black war kodo 3-Chargerın son hali[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 AVde exalted ise kurt alabiliyor sadece. digerleri akuma'nin dedigi gibi[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 @ Akuma Zg deki tigerı unuttun.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 peki barondan düşen mountun özelliği ne normal bi epic mount diilmi görüntü ve hız olarak?[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hız farkı yok tek farkı nadir bulunan bişi olması. edit:imla[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler [Bu mesaj shippy tarafından 29 Kasım 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 @akuma : henüz bende level 40 mountu olduğu için diğerlerini tam bilmiyordum. yanlışlarımı düzelttiğin için teşekkürler. bu arada baron dışında ahq'qirajdan da bulunabiliyor sanırım bir mount. bir arkadaşın topikinde görmüştüm, kesin doğru mu bilemiyorum.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..[PS]Lightning Vortex Tutorialı[PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Devilmanta, 29 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki: peki barondan düşen mountun özelliği ne normal bi epic mount diilmi görüntü ve hız olarak? Walla soyle dusun humansin altinda undead epic mount 1 g bile harcamdan hem epic mountun oluor hemde cok cok cok az sayida kiside olan bi mountun olmus oluor daha ne isterimki :)[signature][hline]herkes gosteri bitince aliyorum parayi sonra eve gidip sayiyorum zannediyo, yok oyle bi$ey, makina var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 niffer le ilgili soyle bi muahbbet gecmisti general chatte cok gülmüştüm; A:niffer is a ninja? B:pope is catholic? C:no he aint ninja he is a samurai![signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 %0,01 drop rate..[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19872http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19902 ZG den düşen raptor ve kaplan var.[Bu mesaj Gaming tarafından 29 Kasım 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 off harikaymış kaplan,istiyorum ya![signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hi-man in kedisi gibi[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Zeppelin, 29 Kasım 2005 16:56 tarihinde demiş ki: @akuma : henüz bende level 40 mountu olduğu için diğerlerini tam bilmiyordum. yanlışlarımı düzelttiğin için teşekkürler. bu arada baron dışında ahq'qirajdan da bulunabiliyor sanırım bir mount. bir arkadaşın topikinde görmüştüm, kesin doğru mu bilemiyorum. böle bi binek su anda yok exp de gelecek zannedersem[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 1.9 da gelicek diye biliyorum ben. Bu yeni gelen instance dan düşücek. Çünkü arkadaş test server ında oynuolar ve binio böcüğe (: Zg den düşen tiger için zalandar tribe'de exhalted olmak lasım heralde o zaman hmm. Ben de argent dawn'a exalted olunması gerektiğin bilmiodum bineğin düşmesi için bi dahakine öle bi adam bulup glidelim (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reddi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 boss drop mountların reputation ile alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Miraul, 29 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: hi-man in kedisi gibi ben de o kaplannı He-Man'in kedisine benzettim ilk görüşte :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar