Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baron rivendale epic mount mu veriyor?

Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

level 40dan level 60a kadar normal kodo (%60 movement speed). level 60da ise kendi ırklarına özgü war kodoya binebiliyorlar. eğer BGlerde exhalted iseler, hordedaki diğer ırkların alabildikleri mountları da alabiliyorlar. ayrıca drop mountlar var. stratholme'den düşen gibi mesela. onları ise sadece tauren değil, herkes alabiliyor.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeppelin, 29 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: level 60da ise kendi ırklarına özgü war kodoya binebiliyorlar.

Yanlıs. onun ismi war kodo degil. War kodo ,War raptor vs. Rank 11 de 90g a alıyorsun.
said:
Zeppelin, 29 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: eğer BGlerde exhalted iseler, hordedaki diğer ırkların alabildikleri mountları da alabiliyorlar.

Yanlıs. Diger ırkların bineklerini alabilmek icin ırkların sehrine exhalted olman gerek bg ye degil orn. undead-> undercity
said:
Zeppelin, 29 Kasım 2005 15:56 tarihinde demiş ki: ayrıca drop mountlar var. stratholme'den düşen gibi mesela. onları ise sadece tauren değil, herkes alabiliyor.
Drop olarak sadece stratholme da barondan epic mount dusuyor.

Ayrıca Alterac a exhalted oldugunuz da 640g a frostwolf alabiliyorsunuz.

[Bu mesaj aKuMa tarafından 29 Kasım 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ve kodo oyunun en güzel 2. mountudur bana göre.
1-Elf bineklerinin son hali
2-Black war kodo
3-Chargerın son hali[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

@akuma : henüz bende level 40 mountu olduğu için diğerlerini tam bilmiyordum. yanlışlarımı düzelttiğin için teşekkürler.

bu arada baron dışında ahq'qirajdan da bulunabiliyor sanırım bir mount. bir arkadaşın topikinde görmüştüm, kesin doğru mu bilemiyorum.
[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Devilmanta, 29 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki:
peki barondan düşen mountun özelliği ne normal bi epic mount diilmi görüntü ve hız olarak?

Walla soyle dusun humansin altinda undead epic mount 1 g bile harcamdan hem epic mountun oluor hemde cok cok cok az sayida kiside olan bi mountun olmus oluor daha ne isterimki :)[signature][hline]herkes gosteri bitince aliyorum parayi sonra eve gidip sayiyorum zannediyo, yok oyle bi$ey,
makina var..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zeppelin, 29 Kasım 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
@akuma : henüz bende level 40 mountu olduğu için diğerlerini tam bilmiyordum. yanlışlarımı düzelttiğin için teşekkürler.

bu arada baron dışında ahq'qirajdan da bulunabiliyor sanırım bir mount. bir arkadaşın topikinde görmüştüm, kesin doğru mu bilemiyorum.

böle bi binek su anda yok exp de gelecek zannedersem[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

1.9 da gelicek diye biliyorum ben. Bu yeni gelen instance dan düşücek. Çünkü arkadaş test server ında oynuolar ve binio böcüğe (: Zg den düşen tiger için zalandar tribe'de exhalted olmak lasım heralde o zaman hmm. Ben de argent dawn'a exalted olunması gerektiğin bilmiodum bineğin düşmesi için bi dahakine öle bi adam bulup glidelim (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...