marul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Arkadaşlar şunu nasıl yapabilirim? Mesela 5 tane random seçenek vermek istiyorum; Ama bu herhangi bir if döngüsüne bağlı olamayacak, direk rastgele olacak yani. YArdımcı olursanız sevinirim.
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 nasil yani ornek olarak $unu gosterebilirmiyiz; nebula'nin taming sirasindaki sozleri gibi?[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 dorand 5 say hede 1 say hede 2 say hede 3 say hede 4 say hede 5 enddo Eger tek satirlik komutlari degil de birkac satirlik komutlari random ettirmek istiyorsan bunun gibi; dorand 2 begin komut1 komut2 end begin komut 3 komut 4 end enddo[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
marul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Hmm çok teşekkür ederim bir de şu sorun var, Bu random scp parçasından seçilen sonuçlar mesela x1 x2 x3 olsun, Ben burdan çıkan sonucu başka bir yere eklemeliyim yani argüment olarak. Mesela bu randomu hallettikten sonra if hede say x (hangi x olduğunu random belirleyecek) Tam olarak yapmaya çalıştığım bu. Biraz daha basite indirgersek bir disguise kit scripti hazırlamaya çalışıyorum ve title more2 ye göre belirlenecek mesela more2=rand(2) if ( == 0) src.title=X Carpenter elseif ( == 1) src.title=X Tailor endif tarzı olacak ve benim sizden yardım almaya çalıştığım random da x i rastgele belirleyecek (Apprentice, Adept vs ekini). Yani şu anki sorun da ilk randomdan çıkan sonucu x gibi bir argüment şeklinde ikinci randoma nasıl implemente edeceğim. Sorununu Türkçe açıklayamamak ne kadar iğrenç birşey yahu :) [Bu mesaj marul tarafından 12 August 2003 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
marul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bunu tekrar sormamın amacı eğer her more2 ye bakan if döngüsüne dorand eklersem lag yapacağından korkuyorum. Yani eğer yapmıyorsa Baggio yeteri kadar yardımcı oldu :)
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 dorand 2 src.title x fsdfads src.title x ffzxad enddo yapsan olmaz mı ? :D
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hm dur yannıs anladım dorand 2 firstfunc secondfunc enddo 1. functionda eğer bilmemneyse xx bilmemne .. flm gibi 2. de de eğer xxx se yy xxx gibi bişiler yapcan :D abi tam anlamadımama cok basit bi script ;p
marul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Anlamamışsın hakikaten :) Gerçi ben de pek anlaşılacak gibi yazmamışım ayrı konu :)
Öne çıkan mesajlar