SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 cevap bulamadım öbür threadlerde kaç cd alacamda ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 lionheart çıktı mı ki? ben sadece demo versiyonu çıktı diye biliyorum.[hline]You are not bad afterall, You just dress bad.
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Bonecrusher, 12 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: lionheart çıktı mı ki? ben sadece demo versiyonu çıktı diye biliyorum.[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Hehe dier lionhearth topicinde adamlar geri sayım yapıordu herhalde bugun cıktı tabi onun gerisaymıysa[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 tek (1) cd ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Eminmisin 1 cd olduğuna ? 150 mb lik demo bile o kadar kısa olduğu halde 150 mb yani. 1 cd olursa oyun çok kısa olur gibi geliyor bana ?[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 150 mbin içinde grafik motoru, sesler felan da dahil. Dikkatini çekerim. NWN 3 cd felan. Ama bir modul çekiyorsun zipli, 10 mb civarı (hatta daha küçüktü sanırsam) NWN'in kendi modülünden uzun bir oyun oynayabiliyorsun...[hline]Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez.
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 int. uzerınden satır yapan fırmaların bırının sayfasında 1 cd oldugu yazıyordu ... ama sanırım ınterplay dı ana dagıtıcı ordan pre-order yaptıysan 2 cd (1 i bonus cd) olarak gelıyo ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Öne çıkan mesajlar