ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 demin kendi spaceime girdim edit edeyim diye. bi baktım photo albüm editlenmiyo arayüzü değişmiş felan... sizce bunun sebebi ne??[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 MSN'e bi daha giriş yapmayı dene? Bi de eğer Firefox kullanıyosan, MS'e boyun eğ ve Internet Explorer kullan[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende editliyorum ama 3,5mb doldurduğum halde 30mb sınırına ulaştınız diyo bununla ilgili bilginiz varsa ii olur bu arada ark doğru sölemiş firefox yalan oluyo ama firefoxda tek eksik slayt yok[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hem internet explorer hemde netscape kullanıyorum. ikiside slayt şov olayını yapmıyor. galiba bunu sağlayan msn photo uploader diye ie üzerinden çalışan bi programmış. o program bi anda gitmiş galiba (bende anlamadım). internet explorerin 6 veya daha üst olması şeklinde hata veriyo. ama bendeki ie zaten 6... update olmuyo yani... bayaa karışık bi durum....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar