Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gene manada horace in yaptıkları kötü olmuş yani.. begenmedim. çirkin böğğğğğğğk.....[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:
hahaha

yaw oturuodun sen neguzel suluboyanla kalem fircanla horaz? fotograf felan simdi nerden cikti :)

saka bi yana title lar ile beraber bakinca super oluyo imajlarin etkisi..$u siva boya gibi asindirma efekti isi guzel cikiyo ellerinden

2 thumbs uppaah ![signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
bu horace açgözlünün teki.
güzel çizmesi yetmediği gibi şimdi de güzel fotoğraf çekmeye ve manipulate etmeye başlamış :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
Horace'ım kurban olduğum, ne zaman kendine bi site yapıcaksın?

Cidden fotaraflar cok güzel ama kendilerine daha uygun bi ortamda cok daha tatlı gözükürler gözümüze.[signature][hline]Beş Hececiler
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Doğal olarak güzel olan biri değil, o resme sadece bir çalışma gözüyle bakarım ilerisini beklemek olmaz belki ittire ittire..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kamasma'nin cerceve ile birlesme tribi pek nahos.

gerisi super. falcida model harika is cikarmis. ama kadraj da biraz problem var sanki ozellikle kafa boslugunda, cok arada kalmis.

[Bu mesaj dominic tarafından 20 Haziran 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...