ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Dolis, 29 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki: said: Just4u, 29 Kasım 2005 17:45 tarihinde demiş ki: Hunter vs Rogue a donmus bu olay. Ben ve arkadaşım lvl 20 den itibaren beraber kasmaya basladık ve yüzlerce duel yaptık her lvl da. O rogue ben Hunter. Cp yoksa silahında hepsini ben alıyordum. Cp sürdüğünde %50 oluyordu şanslar. Pvp olayı için zaten herkes bişeyler yazmış ben yazmaya gerek duymuyorum. Lvl 40 tan sonra ben mail giymeye başlayınca Cp sürse bile %80 ben alıyordum. Rogue vs Hunter lvl 60 ta şanslar %51 rogue %49 Hunter alır. LvL 60 da hunter 80-85% rogue 10-15% daha fazla deil daha beni serverda alan 1 rogue var... Rogue duel karakteri değildir...[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Cengaver, 29 Kasım 2005 16:41 tarihinde demiş ki: Ister ilk rogue saldirsin ister hunter koyarim wing clipimi sonra scatterimi cripling warsa trinketime basar rogue a bye bye yaparim wing clipden cikip yanına gelene kadar genelde oluyorlar =) Her iki class ı da oynamayan biri olarak merak ediyorum. Arkadan rogue daldı, ambush+backstab yedin canın yarıya indi kafanda cripping yada deadly poison. Poison mı kaldıracan, feint death mi yapacan yoksa wing clipmi vuracan. 1 sn var karar vermene yoksa yersin kidney'i direk ölürsün. Ben rogue'la uzaktan yakalanırsam hunter'a direk uzuyorum stealth olup dönüp ilk açılışı yapıyorum. Ben yakalamışsam zaten hunter kesin ölüyor. Bu kadar basit yanlız orc hunter'larda durum farklı arkadaşla test ettik adamlar gerçekten 40-50% civarında stun ve disorient resist ediyorlar o yüzden bu durum değişebiliyor.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Mangudai-lvl 40 NE Hunter Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: ad3m, 29 Kasım 2005 18:45 tarihinde demiş ki: Konu ney nerelere gelmiş kısaca FD atan hunter CP leri siliyormu? Biride demiş CP ile iş yaparsan yatarsın sonra demiş KS at komik... [signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hunter uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla fd yaptığında pet adamla savaşmaya devam ediyorsa trap koyulamıyor combatta gösteriyor. Mecburen pet'in savaştan pasif duruma getirilmesi lazım. Ayrıca fd yapılınca sen target kaybetsen bile G tuşuna bas. Bu seni en son hedef aldığın target'ı seçmeni sağlar. Gerçi büyük yüzdeyle fd den sonra trap yersin donup kalırsın ama yine de combolarını kaybetmemiş olursun.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Mangudai-lvl 40 NE Hunter Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 30 saniye cooldownu fd nin. freezing trap ise ortalama 15 saniye suruyo. dusmani gordugun zaman freezing trap conc. shot, sonra biraz okla, trape bassin, uzaklas, feign death, trap, aimed shot, conc, arcane, trape bassin, uzaklas, aimed shot, conc, arcane.. meleeye karsi cok guclu. magelere karsi boyle degil biliyorum ama bir shaman olarak hunter 1v1 de afiyetle yiyo beni :)[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar