Siamon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Önceleri sony vaio da karar kılmıştım ama benim istedim model vatanda yoktu sora soğudum vs.. şimdi hp pavilion diorum siz ne diosunuz sahip olanlar varsa yorum yazabilirmi.. konf. şöle bşi olcak 1.7 yada 1.86ghz, 512ram veya 1gb, 128 ekran kartı.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bende Pavilion DV4254EA var ve perfonmansından oldukça memnunum. Şimdiye kadar beni yarı yolda bırakmadı.[signature][hline]%100 Amerikalı, %99 geri zekalıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Peki ekranı nasıl high definition faln dio ilerde ps3 bağlamayı düşünüom.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 boşver bu makineyi şu aptal intel extreme ekran kartlarından var oyun falan imkansız olur senin için[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 notebooklarla oyun oynanmaz, ekstra sogutma cozumleri bulmadiysaniz istedigin sistem olsun, oynanmaz.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: B0nzi, 27 Kasım 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Bende Pavilion DV4254EA var ve perfonmansından oldukça memnunum. Şimdiye kadar beni yarı yolda bırakmadı. Valla bende de aynısından var. Gayet memnunum. Ama laptoplarla ilgili aslında en buyuk sorun bence ağırlıkları. O da HPye has bir şey değil. Genlde ortalama 3 kg. civarlarında bu da biraz ağırlık yapabiliyor. Mümkünse 1,7 kg.lik serilerden almayı tercih ederim. Öyle oyuna çok meraklı biri değilsen bence super bir olay aldığımdan beri elimden bırakmadım desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 arkadas laptoplarda oyun oynanmaz demis o zaman ben laptop da 1024x768 high deatil quaake 4 oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Benim arkadaş 5 saat boyunca Uo oynamıyor zaten[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben de saatlerce solitaire oynuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ben oyun oynamam ya oyunla işim olmaz. Ama PSP gibi cpu yiyen programlar kullanırım yani..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 HP ALMAYIN! Ben HP Pavillion zd7280 aldım. Laptopta bi bokluk var, yaklaşık 4-5 ay kullandıktan sonra motherboardun ekrana giden "visual bios" mu ne öyle bi kısmı bozuluyor ve laptopun ekranda açıldığı zaman HİÇBİRŞEY çıkmamaya başlıyor.. Bazen de oyun oynarken falan birden bembeyaz ekran giriyor falan.. Bunla belirli bir süre idare ettikten sonra tamire gitmesi zorunlu oluyor. Tamirde motherboardu değiştiriyorlar, sorun düzeliyor ama malesef 4 ay sonra tekrar aynı sorun başlıyor. Benim aldığım modeli Pavillion zd7000 serisinden bitane.. 4 kere aynı sorunla bozuldu. 3ünde motherboardu değiştirdiler, 3.sünden sonra birdaha bozulursa değiştireceklerine söz verdiler, şimdi aradık değiştirmiyorlar, sadece tamir ederiz diyorlar. O da zaten amerika'dan aldığım için sadece amerikada tamir ettirebiliyorum. Bu model Türkiye'ye hiçbir zaman gelmediği için Türkiye'deki HP servisi hiçbir şekilde ne onarım yapabiliyor ne de değiştirebiliyor. Kaldım böyle 4. kez bozuldu ve bozuk laptoptan eski 5 senelik külüstür desktopa geçmek zorunda kaldım, okulda işim var gücüm var internete bile doğru dürüst giremiyorum. Amerika'da onarım yapmak istesem bile orada bir tanıdığımın oturması falan lazım. Direk yollayamıyoruz ayrıca gelip de almıyorlar. Böyle bir rezalet yok. Bİr daha NAH hp alırım ben.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar