Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkol sınırını aşınca..

kayip_cocuk

Öne çıkan mesajlar

Ya geçenlerder arkadaşlarla viski içelim dedik.. ben hiç viski içmemiştim.. arkadaş dedi '' oğlum maden suyunu içine karıştır ''dedi, tamam dedim.. içmeye başladım.. ilk 3-4 yudum berbat geldi bana .. içmeye dewam ettim ve baktım 3 bardak içmişim sonrada 1 bardak daha içtim ve '' oğlum bu viski sahte galiba hiç başım dönmedi dedim..'' daha aradan 10 dk geçmeden viski beni çartpı önümü bile zor görüyordum.. sonra kendimi yatakta uyurkem buldum ..

Ertesi gün arkaşlar yanıma geldiler ve dün bestelediğin şarkı harikaydı oğlum falan diye dalga geçip gülmeye başladılar .. '' yaw ne şarkısı ben hatırlamıyorum falan '' dedim.. sonra anlattılar Manganın bi şarkısı ben besteledim diye arkadaşlara söylüyormuşum.. bir ara msn ye girmişim ve oradaki arkadaşlarada söylemişim manganın bir şarkısını..

işte bestem

Bazı şeyler için ..
İyi olmak yetmiyor..
Sevilmek için aşk için..
İyi olmak yetmiyormuş... ( rezil olduk yaw )[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Sosyal ağlarda paylaş

Kafa güzelken şarkı söylemek rulz :D[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman,
Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman,
Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman,
Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma,
Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına..
Sosyal ağlarda paylaş

hehe tecrübesizlik işte viski içerken değil 5-10dlk sora çarpar[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
Sosyal ağlarda paylaş

Patlıcaz KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞş. :=)[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman,
Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman,
Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman,
Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma,
Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına..
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün bahçede mangal yaptık yiyiyoruz falan artık yemekler bitmiş şarkı faslı vs. ben olmuşum bi dünya

odamdada müzik çalıyo geçtim salona orda abidik gubidik(ama hakkaten abidik guibidik hareketlerle sözde dans ediyrum falan neyki kimse görmedi

paratezi kapamayı unutmadım farkındayım
)[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Alkolle ilgili ufak ip ucu vereyim ; Alkolikten tavsiye;
dizginlemeye çalışıyorum kendime. her gece yarım şişe viski dokunuyor artık hem mideme hem karacigerime canım yanıyor çünkü.

Alkolle ilgili kulaga küpe olası bilgiler ;
1. Alkol asla tatlı olmaz cok extreme olarak özel tatlı olarak hazırlanmamışsa, Her zaman acı bi tadı vardır.
2. Alkol hafif etkisini göstermeye başladıgında, içkinin acı tadı silinir agizdan bi süre (o duble diyebiliriz) tad alamayabilirsiniz.
3. Alkolun acı tadını cok az hissetirip yanında güzel bi tat birakma zamanı başlar. Bunun ustune sadece 1 kadeh daha içilmesi en dogrusudur çünkü Çakır Keyiflik başlamıştır.
4. Alkol artık tamamiyle tatlanır çakır keyiflik ileri safalardadir. Artık bırakılmalıdır ilerisi tehlikeli olabilir :)
5. İlk 4 maddeyi pas geçip içkiyle haşır neşir olma vaktidir. Yurumede dengesizlik, hafif bi yorgunluk veya halsizlik hissi ama yanında keyiflenme hissi de cabası :) ve birde konuşmada agız kayması dedigimiz olay başlar :)
6. E artık siz olayın cılkını çıkarmışsınızdır. Küfe olamya yakınsınızdır, cok zor yurursunuz. dengesizleşirsiniz tamamiyle, konuşmazsınız hırçınlanır veya çok neşeli olup aptal gibi sadece gülersiniz.
7. Buraya kadar içtiniz maaşallah sünger gibiyiz :) kralını tanımıyoruz :) ama hiç bi şeyi hatırlamıyoruz :) nerde yattık gece kimleydik :) niye başınız bu kadar agrıyor ? niye kafanız boynunuza agır geliyor ? başınız neden dönüyor ? :)
-Bunları ben mi yaptım ?? - Sorusu burda başlar :D

Sarhoş olmaya etki eden faktörler
1. Moraliniz iyi olursa az etkili olur. kötüyse hızlı çarpar :)
2. Ortam acık hava ise etkisi az kapalı ortam ise hızlı çarpar :)
3. Karnınız tok ise etkisi az aç ise hızlı çarpar :)
4. Meze karın toklugunu ayarlar önemlidir.
5. Alkolden önce içilen aparetafiler de cok önemlidir. Ayran sarhoşluktan korur ama cok cabuk uykunuzu getirir. Becerebilirseniz. Zeytin yagı içebilirseniz. Kralını tanımazsınız. Masadaki herkezi devirisiniz ama fena oluyo sonrası anlattırmayın :)[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki:
Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!!

Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US)
Sosyal ağlarda paylaş

1 k3re yapmistim onu..yilbasi gecesi gecen seneydi..otelde odama gidip arklari aramisim...dkda bi guluomusum..icmedim diomusum..ama cidden sanki cok icmedim diye hatrliorum..
yani babamin yannda ne kdr icebilirdm ki..hatrlamiorum:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Sosyal ağlarda paylaş

hehe geçen sene okula 3 arkadaş bi şişe viskiyi çabuk çabuk içerek girmiştik.tek derste gun bitmişti :) uyandıgımda paydos zili çalıyodu.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaidenXelRu, 28 Kasım 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
herkes kendını bılmek zorunda herkesın sınırları farklıdır biri 1 dublede kafa olurken baska bırı 10 dublede olur

Sana bu kacıncı sorusum lan rai varmısın kapışmaya(ben salak o da salaklık yapsa bırımız hastanelık olcaz ama hadı bakalım :) ) pati alemının onunde bı daha sordum sana delıkanlı gıbı cık ortaya huleaynnn :)

[Bu mesaj AxlXelru tarafından 29 Kasım 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse viski içmek iyidir,[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kraven, 29 Kasım 2005 03:12 tarihinde demiş ki:
Alkolle ilgili ufak ip ucu vereyim ; Alkolikten tavsiye;
dizginlemeye çalışıyorum kendime. her gece yarım şişe viski dokunuyor artık hem mideme hem karacigerime canım yanıyor çünkü.

Alkolle ilgili kulaga küpe olası bilgiler ;
1. Alkol asla tatlı olmaz cok extreme olarak özel tatlı olarak hazırlanmamışsa, Her zaman acı bi tadı vardır.
2. Alkol hafif etkisini göstermeye başladıgında, içkinin acı tadı silinir agizdan bi süre (o duble diyebiliriz) tad alamayabilirsiniz.
3. Alkolun acı tadını cok az hissetirip yanında güzel bi tat birakma zamanı başlar. Bunun ustune sadece 1 kadeh daha içilmesi en dogrusudur çünkü Çakır Keyiflik başlamıştır.
4. Alkol artık tamamiyle tatlanır çakır keyiflik ileri safalardadir. Artık bırakılmalıdır ilerisi tehlikeli olabilir :)
5. İlk 4 maddeyi pas geçip içkiyle haşır neşir olma vaktidir. Yurumede dengesizlik, hafif bi yorgunluk veya halsizlik hissi ama yanında keyiflenme hissi de cabası :) ve birde konuşmada agız kayması dedigimiz olay başlar :)
6. E artık siz olayın cılkını çıkarmışsınızdır. Küfe olamya yakınsınızdır, cok zor yurursunuz. dengesizleşirsiniz tamamiyle, konuşmazsınız hırçınlanır veya çok neşeli olup aptal gibi sadece gülersiniz.
7. Buraya kadar içtiniz maaşallah sünger gibiyiz :) kralını tanımıyoruz :) ama hiç bi şeyi hatırlamıyoruz :) nerde yattık gece kimleydik :) niye başınız bu kadar agrıyor ? niye kafanız boynunuza agır geliyor ? başınız neden dönüyor ? :)
-Bunları ben mi yaptım ?? - Sorusu burda başlar :D

Sarhoş olmaya etki eden faktörler
1. Moraliniz iyi olursa az etkili olur. kötüyse hızlı çarpar :)
2. Ortam acık hava ise etkisi az kapalı ortam ise hızlı çarpar :)
3. Karnınız tok ise etkisi az aç ise hızlı çarpar :)
4. Meze karın toklugunu ayarlar önemlidir.
5. Alkolden önce içilen aparetafiler de cok önemlidir. Ayran sarhoşluktan korur ama cok cabuk uykunuzu getirir. Becerebilirseniz. Zeytin yagı içebilirseniz. Kralını tanımazsınız. Masadaki herkezi devirisiniz ama fena oluyo sonrası anlattırmayın :)

smileyleri birleştirince
gerçek mesaj ortaya cıkıyo dimii
annadım ben annadım :D[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...