zarek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hey yawruum beee diye okudum ekşi sözlükte. paylaşayım dedim. çok güzel yazmış eleman. eline sağlık. [spo1=buyrun afiyetle okuyun]bu kızla konuşmak denilen olay aslen çok ciddi bir müessesedir. kız vadır, erkek vardır. erkek kızdan hoşlanır. ama bir türlü açılamaz kıza. bunu sınıfındaki en yakın arkadaşıyla paylaşır. (tabi buradakiler orta okul yıllarında böyle olurdu diyim) daha sonra bu olay tüm sınıfa yayılır. erkek kısmının arkadaşları böyle bir neşeyle, umutla dolar. yapılan tüm muhabbetlerde o kız olur artık. kız kantinde görülür fenalık geçirilir; on metre ilerisinde oturup ağzının içine bakılır, "ayyh şuna baaak" diye iç geçirilir, kızın sınıfına başka birine bakıyomuş ayağıyla girilir ve sağ sol kolaçan edilir; sınıftaki arkadaşla konuşulurken yine kızın ağzının içine bakılır. bu arada kızın sınıfındaki kankaya olan biten anlatılır; "ay işte sizin şu hatun ya, abayı yaktım ya". kız merdiven kenarında otururken görülür ve yine bizim gerzek oğlan kızın yanından mırnav kedi gibi miyavlayarak geçer. (ha bir de mutlaka kızla göz göze gelmiştir ve kızın da kendisinden kesinkez hoşlandığı hissine kapılmıştır bu hıyar, mutlaka bi göz göze gelinir) (e hayvan kızın ağzına girdin heralde kız bakacak lan naapıyo bu ayı diye) sonra sınıfına girer; elemanlar atlar ve "abi nooldu abi?", "abi konuştun mu abi?", "bu sefer hallettin mi işi çapkıaan" diye makaslar alınır. "yok abi ya durum müsaid değildi" denilir (ki orta okul da bu durumlar bir türlü müsaid olmaz zaten ben anlayamadım). sonra sınıf kızları elemanın başına toplanıp elemana akıl fikir verir; bak işte kızlar şöyle böyledir de, şöyle yaparsan dikkatini çekersin de, böyle olursa öyle olur da diye gözleri parlaya parlaya elemana kız tavlama taktikleri anlatırlar. (ha bir de kızlar kendine güvenen erkeklerden hoşlanırmış, ben bunu orta okulda öğrenmiştim) (bir de kızın yanına giderken göleği pantolonun içine sokmak gerekiyomuş) (hay allahım yarabbim) sonra elemana iyice gaz verilir; "olm sana bakmayan ölsün", "olm hadi kız kaçıcak", yok falan da filan da diye. eleman da bu arada pencereden kantinde oturan kıza bakıp miyav da miyav diye iç geçirir. bu muhabbetler günlerce hatta haftalarca aynı monotonlukta sürer ve sürer. tabi bizim oğlan haala aylak aylak dolaşır sağda solda.....derkeeeeen kızla karşı karşıya gelir bi tenefüsde. eleman kızın suratına bakar, kzı elemanın suratına bakar. sonra bişiler bişiler; otur, yere bakarak bişiler zırvala: "eeem naaber?", "eeem nası gidiyo?", "eeeeem e dersler nasıl?"... derken aynı bankda otururken beş dakka sesizlik olur ve sonunda bizim oğlan kaşları havaya kaldırarak kıza dönerek, "benimle çıkar mısın?" der umut dolu gözlerle. kız kabul eder veya etmez. (kabul etmek veya etmemek kızın bileceği iştir bu arada sadece. kız her şeyi bilen ve görendir, o ne derse o olur) sonra çıkarlar veya çıkmazlar. (kızla çıkmak çok ciddi bir müessesedir orta okulda bu arada aman diim) ama bu emel için binbir türlü can sıkıntısı, bunalım, daralım, zart zurt olur. yapacakları şey de tenefüslerde buluşup el ele tutuşmak (ben bunla çıkıyorum), öğlen döner yemek (tabi bu arada dönerler soğansız; öpüşecekler ya bunlar okul çıkışında), kantine oturup dondurma yemek... gibi muhteşem muhabbetler. şu anda bana da gelen daral gibi şeyler. - abi naaptın kızla konuştun mu?? - evet abi çıkıyoruz. (hey yawrum bee)[/spo][signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bi de bunun şöyle bi versiyonu vardır. Kıza olan ilginizi bilen arkadaşınız ve kestiğiniz kız aynı görüş alanı içindeyse kız da es kaza durduysa tek başına, hemen arkadan dürtler "lan olm bak seni bekliyo işte git konuş", "lan yürü hadi bekliyo işte" diye gaz verilir. Tabii %75 ihtimalle kızın beklediği filan yoktur :( tecrübeyle sabit arkadaşınıza ta... geçme malzemesi olursunuz.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hehe iyimiş[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ayrıca evet aynen öyle oluyo ta*ak malzemesi oluyosnuuz[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ehuhuehuehu güselmiş :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 niye ortaokul onu anlamadım :) işlevsiz yazı göndermeliyim mantığı mı ?[signature][hline]MEN HAVE FEELINGS TOO ! just kidding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Giovanni, 28 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki: niye ortaokul onu anlamadım :) işlevsiz yazı göndermeliyim mantığı mı ? ortaokulda bu duruma düşen insanlar çoğunlukta olduğu için lisede pek yaşanmıyormuşşş[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lisedede olmuyor değil ama bu kadar da olmuyor be[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Giovanni, 28 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki: niye ortaokul onu anlamadım :) işlevsiz yazı göndermeliyim mantığı mı ? muhtemelen adsl sayesinde net kullananların artık buyuk bır cogunlugu ortaokullu oldugu ıcın olabılır.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Pyro, 28 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: said: Giovanni, 28 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki: niye ortaokul onu anlamadım :) işlevsiz yazı göndermeliyim mantığı mı ? muhtemelen adsl sayesinde net kullananların artık buyuk bır cogunlugu ortaokullu oldugu ıcın ne demek şimdi bu ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: zarek, 28 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki: kız her şeyi bilen ve görendir, o ne derse o olur) [/spo] :D[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: zarek, 29 Kasım 2005 13:43 tarihinde demiş ki: ne demek şimdi bu ? gayet acık bır cumle sen ne anlam cıkardında böyle dedin merak ediyorum.[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ilginç tabi gerçek olan şeyler :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 nerde o ortaokul yılları tey teyy..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hey gidi hey hey hey neydi o yıllar...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Pyro, 28 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: said: Giovanni, 28 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki: niye ortaokul onu anlamadım :) işlevsiz yazı göndermeliyim mantığı mı ? muhtemelen adsl sayesinde net kullananların artık buyuk bır cogunlugu ortaokullu oldugu ıcın olabılır. ben ortaokulluyum :) ama öyle birşey başıma gelemdi gelmez gelmeyecek zatne tövbeliyim aman uzak durmalı kızlardan zaman kaybı para kaybı bi sürü stres hey yarabbi[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ah ortaokul yılları... ama çok pis konuşmuştum kızla , onu hatırladım hehe. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar