ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 lol[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES LVL: 6x BLADE MASTER NP:0/0 CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Amca ben sıyıralı çok oldu. New York time ın yeni haberi olmuş[signature][hline]HuRaFe BuNLaR HuRaFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bu baslık da haber de toptan kolpa[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Buyse, 29 Kasım 2005 14:48 tarihinde demiş ki: bu baslık da haber de toptan kolpa Bu kanıya nasıl vardın ?[signature][hline]NicK:ozkan_TR Server:ARES LVL: 6x BLADE MASTER NP:0/0 CLAN:LVL 45'den BERİ CHOSENS(DEĞİŞTİRMEM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Eğer haber gerçekse biraz abartılmış özellkle psikolojik tedavi kısmı.[signature][hline]KO oynarken tribe girenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 şurdan vardım. 6.5 billion da milyon da yanlıs. bu oyunu toplasan 1000 insan oynuodur. çarların toplam sayısı falan hikaye bi kişinin 20 tane çarı oluyor. ayrıca NEW YORK TİMES die başlık açıp link vermemek dfaha buyuk kolpa. bırakın bu işleri ko nun kendisi kolpa[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 1000 deil 10000 yazıcaktım onu söliyim[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Buyse, 29 Kasım 2005 15:02 tarihinde demiş ki: şurdan vardım. 6.5 billion da milyon da yanlıs. bu oyunu toplasan 1000 insan oynuodur. çarların toplam sayısı falan hikaye bi kişinin 20 tane çarı oluyor. ayrıca NEW YORK TİMES die başlık açıp link vermemek dfaha buyuk kolpa. bırakın bu işleri ko nun kendisi kolpa arkadaşım dışarıdan bakıpda kolpa demeyi bırakıp konunun özüne inmeye çalışsan birşeyleri kendi kafanda sorgulamaya başlamıştın çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sen haberin linkini ver. neyi sorgulayacam. bi tarafınızdan haber uydurup sonra millete bişiler anlatmanızı mı[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yok link mink uslubunu düzelt bu kadar çok insanın oynadığını ve müftela olduğunu bilmek içinde illaki newyorktimesin haber yapmasi gerekmiyor etraflica düşünsen sen de bunu anlabilirsin sen şimdi ne düşünüyorsun kimse burda hit olamk için yada post kasmak için kafasından haber uydurup topic açmas konunun bütünlüğünden sapip nelrri sorguladığına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 illaki new york times haber yapmamışsa ( aha yalan ortada ) neden new york times ın ismi var bu baslıkta.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 diyelim ki ben haber yaptım ben soyluyorum psikolijik tedavi almanız gerektiğini neyi değiştirir bu yalan mı söylüyorus ben yada newyork times toiğin içerisğinde gördüklerin okudukların sence yalan mı lamer lik yapıyorsun bana kalırsa uzatmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 2 milyonun üzerinde üyelik varmış[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bir dupecinin en az 5 tane çarı vardır söliyim. varın burdan üyelikleri siz hesaplayın[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 haha yalan yanlış başlık açıp milleti kandırmak lamerlik deil. benim dogruyu bulup yalancıları meydana cıkarmam lamerlik tamam o zaman bu forumdaki en baba lamer benim.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkancab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kutlarım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 tabi vardır herkesin 5 er 10 ar karakteri ama yine de 10000x 10 da desek 100 bin eder ve asıl rakamın çok altında kalır bu tahmin haberi okursanız eğer, aynı anda 40k üyeliğin oyunu oynadığı söyleniyor, bu küçümsenemeyecek bir rakam, tabi bu oyun yarın ücretli olursa ki olacak, o zaman bu rakamın kaçta kaçı kalır bilemiyorum :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 29 Kasım 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 black rose iyi guzel de new york timesla ne alakası var. bi de billion peh peh butun kainat ko oynayıcısı[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oyunun premium servisi disinda baska bir ücreti olacagini sanmiyorum cünkü oyuna baslayipta devam eden herkes premiumun bos bir sey olmadigini biliyor ve kendiliginden aliyor zaten bu ihtimali göz önünde bulundurarak her gün (yeni) oyuncularin oyuna baslmasi onlar icin bir avantaj oyun parali oldugu takdirde oyuna baslayacak oyuncularin sayisinda bir azalma muhakkak olacaktir...[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 alakası olmadığı halde newyork times ibaresi komik olmuş hakkaten premiumun içeriğini bilmiyorum ama sanırım Guild Wars'taki gibi tek seferlik bir ücret dediğinize göre, yine de aynı anda 40k oyuncu barındırabilecek sunucu işletmek ve bu sayının giderek de artmasını teşvik etmek pek öyle premium ücreti ile dönecek bir işe benzemiyor şu alemde Dragon Court, Ogame falan bile paralı olabildiyse böyle bir oyunun bu kadarla kalacağını düşünmek bayağı bir iyimserlik olurdu, neyse ben tersini söylesem de herkesin istediği olsun tabi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ogame parali derken commander'i kastediyorsun heralde alirsan oyunda +lar saglar almazsan normal oynarsin... iste KO'da ki premiumda böyle bir sey :)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o işin oltaya gelme kısmı zaten yani alırsan + lar var almazsan onlar yok ama gerisi duruyo dedin mi parayı veren düdüğü çalar demekle aynı kapıya çıkar çünkü o "+" lar olmadan neler olduğunun herkes farkında, öyle olmasa para verenler enayi olurdu zaten ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: BlackRose, 29 Kasım 2005 16:41 tarihinde demiş ki: çünkü o "+" lar olmadan neler olduğunun herkes farkında, öyle olmasa para verenler enayi olurdu zaten ;) yani :)[signature][hline]IHaveAGudGunBaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
victory__j Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 adamların heralde isleri kesat.....durup dururken nerden cıkarmıslar bole seyleri....bole unlu gazetelerde cıkıo millete de iş imkanı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: CB_Sexy_Totemius, 29 Kasım 2005 13:03 tarihinde demiş ki: ne yane şimdi bize MANYAK mı diyolar xD değilmiyiz:D[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar