Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Okcu mu daggerci mi olayım?[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 elini yormayı düşünmüyosan okçu ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 heyecan istiyorsan daggercı ol ama amele gibi zr moduna geçmek istersen okçu ol okçular iyi lvl kasarlar okçu olcaksan paper olmanı öneririm[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: emir, 29 Kasım 2005 14:31 tarihinde demiş ki: elini yormayı düşünmüyosan okçu ol :D Hmmmmmm...Demek el yormak elyormak=ekşın hhmmmmmm okey daggerci olcam:D[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Sarsie, 29 Kasım 2005 14:35 tarihinde demiş ki: said: emir, 29 Kasım 2005 14:31 tarihinde demiş ki: elini yormayı düşünmüyosan okçu ol :D Hmmmmmm...Demek el yormak elyormak=ekşın hhmmmmmm okey daggerci olcam:D kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bence...! 60 en az 55'e kadar okçu lvli rahat kasarSin. Sonra Ek$in için SİN olursun..[signature][hline]___________________________________ Server: Xgenon Charname: _DarkReIgN Irk: Karus Job: Assasin Lvl: 61 * HACKED * ------------------------------------ Server: Xgenon Charname: BabyBaby Irk: Karus Job: Priest Lvl: 60 cLan: - (Kısmet) - Np:27xxx ACTİVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mageci ol[signature][hline]xx paper mage np :16xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: angelusy, 29 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki: mageci ol +1 Bu arada aresde olduğun zaman beni bul sana ekşın gosterem MAGE ile bırakırsın herşeyi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NewCastle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Eger Combo yaparım ogrenirim ellerim hızlıdr diyorsan. Ass. yani Daggerci Ol Ustune Char tanımam :) ama bana zor gelio combo felan dersen Arc. yani ok cu ol. ama Okcuda Mana cok gidiyor Mana mı iciden hp pot mu ? yoksa minor mu basıcan bunları iyi ogrenirsen ok cuda iyidir. [Bu mesaj NewCastle tarafından 29 Kasım 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ellerin düğümlenmesi=ekşın anında yatma=ama sarsie ekşın anında elleri düğümlensede yatmama Şişe bitmesi=yatma=ama sarsiede şişe bitsede yatmama Lag=yatma=ama sarsiede lag olsada yatmama Donup kalma=dc=ama sarsiede dc olsada herzaman 152-342 can arası sağ çıkma:D(bu doğru dc olunca bende anında kapanıyo oyun oyüzden gebermiyom) Bunların yanına ekşın koyarsak,bide daggerci olursak sanırım beni gösterir.[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ParDuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Warriordan başkası yalan warrior ol yok ben illa rouge istiom dersen :D Daggercı ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sword dancing çıkana kadar warrior da yalan zaten lvl 60 + dan sonra mouse klavye kullanan her kime verirseniz verin oynar warrior charını :) HP, mana potu ve SD; kullanacağı 3 tuş : )) keşke spike ta SD kadar seri vurabilse ama nerdeeee Edit:harf hataları [signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad [Bu mesaj NAYTONLAYN tarafından 29 Kasım 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: NAYTONLAYN, 29 Kasım 2005 14:31 tarihinde demiş ki: heyecan istiyorsan daggercı ol ama amele gibi zr moduna geçmek istersen okçu olokçular iyi lvl kasarlar okçu olcaksan paper olmanı öneririm sensin la amele =P[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher macrocu gençlik <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 en iyisi amelecilik[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar