Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 rabbit sendemi kalp taktın ?[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 (O=[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!!
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 demekki fake açsam 3 tane mesaj atsam gothic sayesinde geldim diye bende kalp takıcam way be iyimiş[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ya ben bazen çok gülünce boğazım hırlıyo ve uyuyamıyom. Gothic uyumamı engelledin bu gece ühühüü :([signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Yanlız fake değil!!...Kalp olunca sanki elime birşey geçecek ne fark eder! Bilmeden yalan yanlış konuşma ayrıca o bu gün üye oldu dikkatli bak ok?!![signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!!
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben bişey yapamdım al dinle müzigi açılırsın ahahahahahaaaahhhhahhaahh 10 saatir çalıyor bu müzik tam tamına 10 saat[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 10 saatir dinliyorum beynim sulandı salla rabit....Np [Bu mesaj Gothic tarafından 14 Kasım 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşa gösterdim "ee ne bu hep aynı?" dedi. İnsan güler di mi :hrr:[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Afferim sana![signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!!
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 afferin bana aşk tavşanı :D[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Algılama da yeteneklisin Alkış.! :D[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!!
ruby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu ne lan :D iğrenç bisey ve asla oturup bunu saatlerce izlemem. ben bi kac saniye baktım kapadım. ok saçma :D
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: ruby, 14 Kasım 2005 23:14 tarihinde demiş ki: bu ne lan :D iğrenç bisey ve asla oturup bunu saatlerce izlemem. ben bi kac saniye baktım kapadım. ok saçma :D 10 saattir oynuyor :)[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Gereksiz. ömür törpüsü gibi ya hala kulağımda çınlıyo.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 offf çok sinir bozucu, bunun gibi bişi daha vardı ya böle ayılar şarkı sölüyodu[signature][hline]:0) ?
ocean Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 izleyenlere helal olsun gerçekten sinir bozucu birşey.[signature][hline]
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Uhahaha ben de gece yatarkene açık bıraktım. Sabah dershaneye gitmemek için çırpındıktan sonra makine başına oturdum. Monitörü açınca karşılaştıım manzara moralimi yerine getirdi smdfklsşasddsffsd[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Allaah! Sayfayı yeniledim yok oldu! Dosya silinmiş OMG![signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 up[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
nameless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 offf süper hasta ruhlu bişey yapana takdirlerimi sunuyorum aaaaaaaahhhhh ahah aaaaaaaahhhhh *!ağzından tükürük akar*[signature][hline]...rrue... gizli lamer
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 *!Kusar*[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 uzaylının kafası spagettiye benziyor sanki birisi spagettiye çatal batırmış :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir
eXe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yeter iğrenç bişi :D[signature][hline]seT By eXe
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ahaha süpermiş bence :D[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bi de bu war: www.zombo.com Bilenler bilir...hö?[signature][hline]...Peh..
Öne çıkan mesajlar