DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 cok sinirlyim hatta deleircem bardak flnmı kırsam caner gibi,gecermi sinirm ? :p bakın,baya uzun zmandır tandıım 2 arkdasım var,bu 2si yine baya uzun zmandırda birlikteler,sevgililer,ama ben bunları sevigli olmarından once tanıodum,falan eleman son 5-6 aydır,habire hatun kişiyi aldatma peşinde,habire!haun kinşnin yine haberi yok,haberi lsa delrir,eleman son 5-6 aydır uyuturucu maddeler kulanmaya başladı,sıfatı hatta bazı ortamalrda" sarma" oldu, elemanı uyardım,harekeltini düğzeltmesini,hatun kişiyi üzmemesini,yaptılarını ya bıırakmasasını yada hatun kişiye açıklamsını istedim,kabul etmedi,eetmediiiii,uyradım,söledim,en son hatun kişi bana son 1-2 haftadır ilşkilerinin ne kadar kötüye süreklendiğini,elemanın ona ne kadar kötü davrandıını anlatıodu,ayrılmasını öğütledim,dinlmedi,en sonunda eleman ahkkında bildiklerimi acıkladım hatuna,hatun eleamdandan ayrıldı aynı gün içinde hatun kişi beni arayıp ne kadar yalnacı,ne kadar serfsiz olduumu,niye onlara" yalan" söylediimi merak ettiin söledi,acıkladım yalan sölemdiimi,hede höde,MEĞER HATUN KİŞİ BUNU KADETMİŞ BU KONSMAYI,SORADA ELEMANA DİNNETMİŞ şimdi elaman olm öldün olm inbesin hede höde die saydıro bana,bende iyi abi tamam sen bilrsin,haklsın dedim kestim,souncta 2 kişiylee ppapz oldum,bide bunalrla cok ortak ardaksım var onalrda gitcek simdi.yalancı olduumu düşünerek herlde,gitsinler naş. ama delrdim doğru olanı yaptımmı acaba,hatamı yaptım,bimliorum bi yorum yapın gözünüzü seveyim[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 HİÇBİR ŞEKİLDE; HİÇBİR ZAMAN İKİ SEVGİLİNİN ARASINA GİRME... Evet biliyorum Caps açık yazdım, ama hayatımda öğrendiğim en önemli şey bu oldu... Seninkine yakın durumda 2 arkadaşım var... Kızı da çocuğu da çıkmalarından önce tanıyorum... 6-7 aydır birlikteler, elemanın kızı dövdüğü bile oluyor. Her seferinde "Ayrıl" dedim kıza, dinlemedi. Şimdi ikisi de mutlu olarak beraberler (Eleman yine kızın ağzına sçıyo, kız evi terkediyo, 1 saat sonra geri geliyo, birlikte uyuyolar yine)... Artık umrumda değil, hiiiiç mi hiç kasmıyorum kendimi, çünkü sen haklı olsanda -ki haklısın aslında- sonunda kötü olan sen oluyosun... Bırak, herkes kendi bildiğini yapsın...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 üzülme hiç sen doğru olanı yapmışsın! bende olsam aynı şeyi yapardım! sonuçta sen onların iyiliğini istemişsin ama onlar anlamamışlar bırak boşver,yol ver gitsinler![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Kendi doğru yanlışına göre hareket etme hakkını nereden buldun?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Asteroth,uuf seinnkide zormus,koaly glesin teşekkür derim yorumlar icin.(keep em comin) antimodes,bir erkein seni seviyorum dediği kızı her akşam başka başka biriyle aldatıp sora gidip ortamalrda bunla hava atması doğrumu(eheh oda saosun işte asık bana,ama biz bitaneyle yetnek adam deiliz,o taklsın lafasınca dedi en son o yüden karar verdim aslında kıza sölemeye) ya ne iblim doğru değil bence [signature][hline]bencede. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 27 Kasım 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sinirli olduğun gayet acık okuduğumu anlamak biras zor oldu . neyse kendini topla bence mükemmel bi şey yapmışsın . öle aranızın bozulduğu senin için daha mükemmel bişey uyuşturucu kullanıyor felan demişsin bu çok vahim bişey en kısa zamanda ailesine de ispiyonlarsan 100 kat daha savaba geçmiş olursun .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Böyle bişey olacağını nereden bileceksin. sen bana göre doğrusunu yapmışsın. artık olan biten o salak erkek ve o aptal kız arkadaşının sorunu bana kalırsa. sen takma hiç kafana.onlarlada ilişkini kes bence. öyle arkadaş mı olur ya? söylediklerini kaydeden bi arkadaş olurmu ya bu nasıl bişeydir? bırak ya...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu ve bunun gibilere s**tiri çekmek lazım..gerçekten bi de sevgilidir ne yapsa yeridir deyip bulaşmamak lazım[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Antimodes52, 27 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Kendi doğru yanlışına göre hareket etme hakkını nereden buldun? Sırf muhalefet yapmak için mesaj atma Antimodes... İnsan her zaman sevdiklerinin iyiliğini ister, hakkı da ordan bulursun. Ben kötü bi işe bulaştığımda, uyarılmak isterim, zaten bir dostun "dost" olması için yapması gereken de budur. Kişisel bir doğru da geçerli değil burda, genel bir doğru geçerli ; Uyuşturucu kullanıp sevgilisine zararlı olacaksa bir kişi, arkadaşım da olsa, kızı uyarırım, uyarmam da gereklidir. Ha bunu sırf örnek olsun diye söyledim, genel olarak fikir , "Gerçek bir dost için, kendine zararı dokunacak işler yapan arkadaşı uyarmak gerekli, hatta zorunludur."[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fistanın söyledikleri doğru, böyle denyo insanlarla arkadaşlığını direk kes bence..öte yandan iki sevgili arasına girmemek diyosunuz ama, kız gelip anlatmış böyle böyle napmalıyım, nedir bu falan demiş, adam "bilmem" diye kestirip atamaz ki, arkadaşlar sonuçta ve de onların iyiliğini düşünerek yapmış. iyilik yap denize at abi..[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Eger kiz senin konusmani kaydetmisse ona ARKADAS diye hitab etmen yanlis olur cunku arkadasin olasa aranizda kalirdi ama sen dogru olani yapmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 one öle serhat ulueren gibi herşeyi kaydediyo . bide keş sevgilisne dinletiyo adamın canını sıkıyo harbi ben de şimdi sinir oldum .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bence doğru olanı yapmışsın çünkü ikiside yakın arkadaşım diyorsun kimse yakın arkadaşının kötü hissetmesini istemez kız arkadaşın için bu söylediklerim.diğer elemana gelince sen zaten söylenmesi gerekenleri söylemişsin bir arkadaş olarak görevini yapmışsın uyar uymaz orası o elemana kalmış tabi senin düştüğün durumda kötü derdini nasıl anlatırsın artık bilemicem ama bi şekilde ıspatlamaya çalış "ya ne uğraşıcam salla gitsin zaten yalancı durumuna düştüm" deme sonuna kadar hakkını ara zaten olay bi şekilde orataya çıkar elbet işte o zaman sallarsın o kişiler.[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 sen gerçek bi dost gibi davranmışsın boşver onları artık![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Lothrodel,ya değeceini bilsem aparım hlerde,ama sanmyıorum,az once bir arkdas dedi msndenden "abi salla,seni bilen bilir " diye zaten,o adamın söleri yüzünden birilerinin gözünde yalancı durumuna düşmek fln pek umrumda deil. bişi yapcaksam bile su an deil,sinirlyiim. ah ah hayal dünlayırında yasanlar işte.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yazık olmuş..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bilip bilmeden konuşmayın arkadaşım. Uyuşturucu dediğiniz dünya koskoca bir dünya: Bunun eroini var, kokaini var, mantarı var, esrarı var, bağımlısı var, iradesine hakim olanı var. Öncelikle bu uyuşturucu muhabbetini açmayın fazla derim, bilmediğiniz bir şey hakkında konuşunca komik duruma düşüyorsunuz. Aldatma konularına gelince de, sen kim oluyorsun ki kimin neye ihtiyacı olduğunu, nasıl bir tavırdan zevk aldığını biliyorsun? Seni niye ilgilendiriyor ki?[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bazen yanlış şeyleri savunan insanlar çok komik oluyorlar. madem yapıyosun niye bi de savunuyosun. bunlar işin bilincinde olanlar bi de[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Eh pek tabii uyuşturucu hakkında bilgim olmadığını sen nerden biliyorsan, ben de aynı kaynaktan yararlanarak açtım o muhabbeti... Sen nerden biliyorsun benim uyuşturucu hakkındaki bilgimi, geçmişimi? Neyse, adamın anlattığını dikkatli okursan, herifin kızla ilişkilerinin uyuşturucu+aldatma olaylarının ardından dibe vurmuş olduğunu görürsün. Erkek-kadın ilişkilerini şöyle bir gözden geçirirsek de, ben şimdiye kadar kimsenin aldatılmaktan haz aldığını görmedim, duymadım. Karışma hakkını da, yakın bir arkadaşım olmasından alırım. Ben onlara karışabilirim evet, onlar da bana karışabilirler. Tabii ki bu sınırlı bir karışmadır. Ota boka karışılmamalıdır, ama uyuşturucu+ aldatma, karışılabilecek/karışılması gereken bir konudur, hakkım vardır. Arkadaşlık/dostluk dediğimiz şey böyle birşeydir zaten.[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Antimodes,ilgilendiriyor,cünkü dostum dediğim bir kişiyi yine dostum olsada başka biri aptal yerine düşürüyordu.uzun bi süredir,dayanamadım,yarın öbür gün başka birinden değil benden örenmesini istedim,ki bu gidişle başkasından orenecekti. bak ilk sayfada yazdıım gibi,eleman tadında bırakmaktan fln oteye gecti,junkie tayfaları arasında tanınılr oldu,SARMA diye lakp takıldı adama.iradesi fln kalmadı,slayer hastası lan bu adam rock republicte cadırda kafası iyi otururken slyaer i kacırdı,ki habire slyaer grup tshirtyle gezer. eminim,o kızın,o eleman tarafından aldatılmaya ihtiycaı yoktu. ole işte.[signature][hline]bencede. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 28 Kasım 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 uyuşturucu muhabbetini açmayın diyosunda adamın güzel giden ilişkisi adam uyuşturucuya başladıkdan sonra boka sarıyosa ben burada uyuşturucuya bağlarım olayı bilmem sen neye bağlarsın?[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bir çok kızı bir çok kızla aldatmış bir insanım ve iddia ediyorum, iddia ediyorum ki o kızların her biri tek tek ve ayrı ayrı aldatıldıklarını biliyorlardı. Her biri. Kimse aptal değil arkadaşlar, aldatıldığında biliyor insan, tavırdan, muhabbetten, söylentilerden, illaha biliyor illaha anlıyor. Sadece insanların çoğu bu gerçeği görmezden gelmeye bayılıyor. Bu kız bu çocuktan ayrılacak olsa senle konuşmadan çok önce ayrılırdı zaten. Nitekim yine gerçekleri görmezden gelmeyi seçmiş ve çocukla barışıp seni yalancı görmüş. Uyuşturucu işine gelirsek, konuyla ne alakası var hiç anlamıyorum, uyuşturucu kullanan herkes kafayı yiyip "hölölö karı kız aldatmalı, kendinden geçmeli" modunda mı zannediyorsunuz? Bir çok yakın arkadaşım kullanıyor, inanın bana, öyle değil durum. Senin olaya el atışınsa komik derecede diyebilirim, bir arkadaşına ihanet ediyorsun, öbür arkadaşını da görmezden gelmediği şeylerle karşılaştırıp seninle kavga etmek zorunda bırakıyorsun.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 uyuşturucu kullanan insanlar duygusalda olabiliyo evet.aldatmaz bi cogu.ama zararlı! =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Burda uyuşturucu kampanyası yapmıyorum arkadaşlar. Uyuşturucu kötü bir şeydir ve sağlığınıza çok büyük zararlar verir. Ancak bu zararlardan biri, çoğu kişinin düşüncesinin aksine, kafayı yiyip "HÖLÖ LÖLÖ RÖEAH KIZ ALDATALIM, VANDALİST OLALIM, SAĞI SOLU KIRIP ADAM KESELİM" moduna girmek değildir. Bunu anlayın sadece.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bu "komik derecedeki" hareketi yapmasaydı, arkadaş bildiği kişilerin ne mal olduğunu öğrenemeyecekti Antimodes... Uyuşturucunun alakası, erkek bunu kullanmaya başladıktan sonra ilişkinin dibe vurması ve kızın buna Dogmeat'e anlatması. Arkadaşına ihanet etmişsin diyorsun da, bir de şöyle düşün, kıza aldatıldığını söylememek kıza, dolayısıyla arkadaşına ihanet etmek değil midir? Yine aynı kapıya çıkmaz mı? Burda Dogmeat'in yaptığı, vicdanını rahatlatarak arkadaşına ihanet etmek, vicdan azabıyla diğer arkadaşına ihanet etmektense bunu tercih etmiş. Saygı duymak lazım, bence doğru şeyi yapmış...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar