TreMorS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 :-P Orc veya insan olmasını istediklerinizi yazın arkadaşlar,kininizi(hatredinizi:-p) görelim..[signature][hline]Binboa ormanı gibi lan burası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 gelene git gidene gel demeyiz , kim isterse o olsun :D[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 jade orc olsun k1z1n1 de hit olsun ben böle istiyom[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 herkes orc olsun özüne dönsün sonra yapcak bişi kalmasın bizde bu oyundan sıkılıp bırakalım :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP [Bu mesaj CursetH tarafından 29 Kasım 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TomatoMonster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 F9 la Kratoa mıdır nedir onlar orc olsaydı ben priest başıma dalamıom hususi debuff atıom ,farklı accountlarla nerde onları görsem ks yapabilme şansım olur orc olurlarsa :) uhuhuhuhuh bezdiresiye kadar orc olduklarından bıktırasıya kadar devam ederdim. eski dosttan düşman olmaz,eski düşmandan da dost :)[signature][hline]server:ARES Clan:ALCOHOLICs LVL:6x Np:11k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: holigun_tr, 29 Kasım 2005 10:23 tarihinde demiş ki: jade orc olsun k1z1n1 de hit olsun ben böle istiyom jajajajajajaja koptum buna var yaa xD[signature][hline]¬_¬; _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Marl0_on, 29 Kasım 2005 11:14 tarihinde demiş ki: said: holigun_tr, 29 Kasım 2005 10:23 tarihinde demiş ki: jade orc olsun k1z1n1 de hit olsun ben böle istiyom jajajajajajaja koptum buna var yaa xD kop sen kop kopartıcam ben seni bekle...grrr[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:110k+ Clan:Sacred Every step I take, every move I make Every single day, every time I pray I'll be missing you Thinkin of the days, when you went away What a life to take, what a bond to break I'll be missing you :(:( Sad mode on... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kIzIn1i orc olsun tabikide XD[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:110k+ Clan:Sacred Every step I take, every move I make Every single day, every time I pray I'll be missing you Thinkin of the days, when you went away What a life to take, what a bond to break I'll be missing you :(:( Sad mode on... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: holigun_tr, 29 Kasım 2005 10:23 tarihinde demiş ki: jade orc olsun k1z1n1 de hit olsun ben böle istiyom kizin1 i hit olurmu bilmem olmus olacagi kadar ama Jade Orc olmaz:D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 orc olmasın hit olsun o lütfen ya hit olsun istiyorum o hit yapalım onu[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: holigun_tr, 29 Kasım 2005 11:26 tarihinde demiş ki: orc olmasın hit olsun o lütfen ya hit olsun istiyorum o hit yapalım onu :) :) Neyin hiti olucak ? PAticik forumda mi post kastiricaksiniz oyundami hit istiyorsun annamadim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yada vazgeçtim jade orc olsun :D[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya açtığı topiği bulamadım bulsam neden öle demek istediğimi anlardı:P[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: holigun_tr, 29 Kasım 2005 11:30 tarihinde demiş ki: yada vazgeçtim jade orc olsun :D efet oda gelebilir bak :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:110k+ Clan:Sacred Every step I take, every move I make Every single day, every time I pray I'll be missing you Thinkin of the days, when you went away What a life to take, what a bond to break I'll be missing you :(:( Sad mode on... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: polifonik_osuruk, 29 Kasım 2005 11:32 tarihinde demiş ki: said: holigun_tr, 29 Kasım 2005 11:30 tarihinde demiş ki: yada vazgeçtim jade orc olsun :D efet oda gelebilir bak :P :) bazi kisiler gittiki oraya benim gitmemem iyi olmus ahahahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Orclardan da 1 clan Human olursa dengeler esıtlenır bence ön kapıdan bı cıkıorum cz de sol yoldan en önde galaklılar arkalarında cüce toplulugu :) sağ yoldan gıdıom elınde +8shard lı +8 ib li rogueler arkaalarınde debufflar vs vs böle cz nın tadı kalmıyor... gerçek şu ki cz de orcların ezıcı bır üstünlüğü var... Hele son karızma clanının orc olmasından sonra denge iice düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Humanların çoğu artist ve bencil,artık cz'de barınılmaz[signature][hline]İnsanların gölgesinin uzun olduğu bir yerde güneş batıyor demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 jaws burdan sana sesleniorum ya human ya peşimi bırak :D ne ya bu 250 kişi arasından bana dalıon git bi kerede yanında dolaşan paper mage yi kes :D [Bu mesaj bubbaChucks tarafından 29 Kasım 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adoreble Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: bubbaChucks, 29 Kasım 2005 12:54 tarihinde demiş ki: jaws burdan sana sesleniorum ya human ya peşimi bırak :D ne ya bu 250 kişi arasından bana dalıon git bi kerede yanında dolaşan paper mage yi kes :D +1 yada gizlenerek dolaşma arkadaş lupini olan var olmayan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 jaws ac insanın canını yakmamışsın cz de bak gizlenerek de dolaşmıcak mışsın sen spike da vurma light feet de yaskak :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 armorlarıda çıkar direk dal ortama[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: bubbaChucks, 29 Kasım 2005 13:09 tarihinde demiş ki: jaws ac insanın canını yakmamışsın cz de bak gizlenerek de dolaşmıcak mışsın sen spike da vurma light feet de yaskak :D Z r peki :S[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Orc karakteri bana hitap etmiyo human olcam kadın cacertere gelcem o bana hitap edio bi kız var o nerdeyse sevgilimin aynısı o cacerterden açıyom durmadan ismi değiştire bilsem olur o zaman human olurum sarsie yaparım adımı o zaman 8 kişi olun yinede 5 inizi gebertirim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Sarsie sen nasıl bişeysin yav??????:-) zuhahahaahahahahahahaha!! tanıdığım cerrah var,ekonomik:-p[signature][hline]Binboa ormanı gibi lan burası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Marlon un Human Olmasını isterim yada ben orc olmak isterim :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar