Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 250 skill puanınız var buyrun yaratın[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Master Marksman Master Scout Master Bounty Hunter Novice medic(first aid 3 e kadar) Bunu yapsam sanırım hayatta kalma şansım yüksek olabilir BH olarak? Yoksa Medic yerine Rifleman alıp sniping e mi versem daha iyi olur? Bir de bu skill olayları nasıl oluyor.XP alıp bu xpleri gereken skillere koyacağımı anladım da,bunları ben direk koyabiliyormuyum yoksa trainerlara para ödeyip falan mı oluyor? [Bu mesaj codmaster tarafından 07 July 2003 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj codmaster tarafından 07 July 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj codmaster tarafından 07 July 2003 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yok abi ben karar verene kadar 1 hafta geçer heralde,1 char açabilme olayı kötü bu yüzden[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Üzerine tıklayıp beyaz yaptığın skiller seçilmiş oluyor sende böylece hangi konularda 250 puan karşılığı uzmanlaşabileceğini öğrenmiş oluyorsun.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bide tabi mesela hayalinizdeki meslek commando olmak diyelim... direk master comando kutusunu tıkladığınızda size ne gerekliyse onları seçiyor bölece zamanda kaybetmiyorsunuz :P karakter şekillendirmesi açısından önemli :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 250 cap mi?[hline] Never was and never will be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yav ben bişi anlamadım ehe skiller baan cok uzak newbie lik cok zevkli olcak anlasıldı bisuru karakter acıp kapatıcaz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yetmio kardeşim :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 millet oynuo mu yani şimdi :([hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Amerikalılar 2 hafta önce oynamaya başladı bile...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Daha kimse jedi olamadığı için ne gibi skiller olduğunu bilmiyorlar sanırım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evt haftaya ist'e geliyorum, modemimi düzelticem bende giricem umarım, 4 haftadır 2 kere nete giriyorum kıl oldum oyun çıktı modem gitti hay allam yaw[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ben swg yazarı olmama we bu kadar aç olmama rağmen bu oyuna ben bu sene başlarsam bitiremem sınaw fln war sınawdan sonra alıp oynarım siz başlayın zemini hazırlayın bana kırmızı halı falan ehhe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Master Marksman Master Pistoleer ya da Rifleman emin deilim Master Scout biras ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Rifle uzaktan, Pistol yakından etkin olduğuna göre ikisinide almak gerekmezmi. Birinden birini seçmek bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası. Uzaktan düşmanı vurduktan sonra başlıyor sana doğru koşmaya. Elbet yakınına gelicek..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bir soru daha: Rifleman+Pistoleer oldum. Yanınada kendimi heal edebilmek, gerektiğinde stimpack vs. yapabilmek ve bir miktarda başkalarını heal etmek için medic istiyorum. Combat Medic yönündemi yoksa Medic yönündemi ilerlemek daha doğru. Skill point bakımından düşünüldüğünde combat medic daha hesaplı tabii..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ah combat medic olmak için medic'te almak gerekiyormuş, sorumu iptal ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Master Marksman Master Rifleman Master Pistoleer Kalan skill point'lerle de mümkün mertebe medic skilleri Bu karakter saçmamıdır, helal olsun Qui'midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 pistoleer ve rifleman aldıktan sonra master marksman olup skill puanı harcamanın anlamı yok bence[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 lol Qui http://www.paticik.com/forum/view.php?id=40519 said: Virus, 08 August 2003 01:34 tarihinde demiş ki: Kafamdaki template'de master marksman,pistoleer ve rifleman var geri kalan bazı skilleride mediclen scota dağıtacma açıkcası. Aynı şeyi düşünmüşüz.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Heh :) Skill Tree'yi yeni çaktım evet Master Marksman saçma oldu. Master Rifleman - Bunda kesin kararlıyım Yakın dövüş için Pistol yönünde ilerlemek yerine Brawler yönüdemi ilerlesem? Tabii burda istedikleri statları bilmem lazım artık yardım rica edim :) Hangisi daha uygun rifleman yanına? Kalan skillerlede mümkün mertebe medic dediğim gibi..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yakındada uzaktada(her nekadar rifle kadar olmasada) çok etkili pistol.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 rileman yerine pistoleer olmak dahamı akıllıca diosun?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yoo daha akıllıca demiyorum rifle uzak mesafeden dağıtıyor.pistol yakında da uzaktada etkili ama çok güçlü değil.yani uzaktan rifle ile vereceğin hasarı veremezsin.zaten yüklü miktarda combat xp gerekeceği için ilerde ikisinide deneyecek kadar xp'in olacaktır :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 08 August 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Rifle'ın yanına ne almalıyım karar veremedim. Yakın çarpışma için marksman yolunda ilerleyen biri için en uygunu sanırım yine pistol.. Statlarımı nasıl ayarlamalıyım? Birde hangi ırk tabii? Zabrak yada Human en uygunu sanırım? [hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm [Bu mesaj Qui tarafından 08 August 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar