Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 arkadaşalr Şu skilleri nasıl ayarlıcaz Mesala Karakter acıon 50 50 veriyor yaa onu ben 60.0 50.0 yapmak istiyorum nasıl yapıcaz onu...?????ha bişey daha oyuna girdğimde seçtiğim iki skill 50.0 oluo diğer skiler 1.2 5.7 14.9 faln olmuş daha kasmadn onları 0.0 nasıl yapıcaz ayrıtnlı bi şekilde anlatırsanzz sewnirimm Cozefhine//Marksman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ugrasip yaziyoruz da okuyan yok sanirim, iyi ki daha fazla dokuman eklememisim scripts bolumune bos yere, vaktime yazik. sphere.ini'de maxbaseskills'i 0 yaparsan olmaz boluk porcuk skiller.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Baggio Sen Bir Numarasın SAOL kardesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Hmmmmzzzzz *mest olur* Bu yağ çok güzel bunun markası ne kardeşşş ?[hline]Mail: [email protected] Mail: [email protected] Icq: 9093131 Istiaron: www.istiaron.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Evet tesekkur etmesene bana, ne yagci adamsin be! [hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 devam ettir , la havle vela elvete kulla alla hualla saf hede hodo hulu kolo kuguhj !![hline]Mail: [email protected] Mail: [email protected] Icq: 9093131 Istiaron: www.istiaron.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar