Popeye Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 gecen gun 1 kere daha olmustu bugun bir macta yine oldu pvede hic karsilasmadim pvpde oldu 2 kere coldsnap yaptigimda iceblockun cooldown sifirlanmadi ikisinde de boyle bir bug var mi bilinen ? veya sizin basinizada geldi mi hic[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 basina gelen arkadaslarim var ama bana hic gelmedi.cold snapi genelde 2 nova 2 coc atmak icin kullaniyorum. dikkat etmedim olduysa bile.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 okumuştum wow eu da galiba ama başıma gelmedi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hic basima gelmedi[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Evet coldsnap+buglandı bendede defalarca , ice block resetlenmiyo. Forumlarda da rastladım aynı soruna, ama blizz yetkilileri ısrarla reddediyo, ilginç, haftaya onuda kabul ederler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 10 ar 10 ar su yapabilme vericez biseyler alalim bari demislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 10 su sanki bize buff[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Söylenenler doğru benim başıma en az 5-6 kez geldi. Cold snap bazen cooldownları sıfırlamıyor özellikle ice block u. Fraps le video ya filan mı çeksek ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Wendigo, 28 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: 10 su sanki bize buff buff tabi, yetinmeyi bilmek lazim. suuuucuuuuu :) bu arada test server'inda bi mage actim, cidden rahatlik 10ar 10ar su yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Benim başıma hiç gelmedi, peki sizde arada cd yi sıfırladığı oluyor mu yani talent ten gelenlere etki etmiyo olmasın, ben frost ken hiç dikkat etmedimde.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hiç başıma gelmedi benim ab de krambole girip nova coc block cold snap nova coc block yaptıgım çok :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 benim basıma cok sık geliyor bir de iceblock yapınca anında iceblockun bozuldugu da oluyor. galiba 2 kere basınca filan öle oluyor ama global cooldowni beklerken istem dısı basıyorum yapana kadar sonra hemen cıkıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 10 ar su yapma için mage buffu diyen zihniyeti esefle kınıyorum :D nerde buff kardeşim, mage e sanki bi kazancı var. mag zaten oyuna girdimi 3-5 dakkasını ayırıp bütün gün yetecek suyu kendine temin edio. bu mage buffu deil aksine dier classlara buff, daha kısa sürede daha fazla su alıcaklar artık mageden.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar