Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coldsnap veya ice block bugli mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecen gun 1 kere daha olmustu
bugun bir macta yine oldu

pvede hic karsilasmadim pvpde oldu 2 kere

coldsnap yaptigimda iceblockun cooldown sifirlanmadi ikisinde de

boyle bir bug var mi bilinen ? veya sizin basinizada geldi mi hic[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Brewers
Mesaj tarihi:
Evet
coldsnap+buglandı bendede defalarca , ice block resetlenmiyo.
Forumlarda da rastladım aynı soruna, ama blizz yetkilileri ısrarla reddediyo, ilginç, haftaya onuda kabul ederler :)
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 28 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
10 su sanki bize buff

buff tabi, yetinmeyi bilmek lazim.

suuuucuuuuu :)

bu arada test server'inda bi mage actim, cidden rahatlik 10ar 10ar su yapmak.
Mesaj tarihi:
Benim başıma hiç gelmedi, peki sizde arada cd yi sıfırladığı oluyor mu yani talent ten gelenlere etki etmiyo olmasın, ben frost ken hiç dikkat etmedimde.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Mesaj tarihi:
benim basıma cok sık geliyor

bir de iceblock yapınca anında iceblockun bozuldugu da oluyor. galiba 2 kere basınca filan öle oluyor ama global cooldowni beklerken istem dısı basıyorum yapana kadar sonra hemen cıkıyor :S
Mesaj tarihi:
10 ar su yapma için mage buffu diyen zihniyeti esefle kınıyorum :D nerde buff kardeşim, mage e sanki bi kazancı var. mag zaten oyuna girdimi 3-5 dakkasını ayırıp bütün gün yetecek suyu kendine temin edio. bu mage buffu deil aksine dier classlara buff, daha kısa sürede daha fazla su alıcaklar artık mageden.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
  • Yeni Oluştur...