Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: HellHound, 26 Kasım 2005 20:46 tarihinde demiş ki: bocek sorun degil... murlocli end-game instance gelsin gorecem ben herkesi :P Murloclu end game instance gelsin ben o instance a zorla sokulayım, MARMIV MA MA MA 'ya benzeyen o beyinsiz sesi duyiyim o gün o wow cd sini direk kırarım bi daha bu oyunu oynamayı bırak konuşulan ortamda dahi durmam.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ahdım var oyunla ilgili. 1 ) ZG ye adım atmam dedim ama sadece hakkar ın kalbini almak için giricem bir defa. 2 ) Silithus a gitmicem Açık alan instancelarına uyuzum :) Börtü böcek uzak dursun. Silithusun girişinde charge yapan böcekler yüzünden bir gün oyunu bile bırakabilirim :)[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 arkadaşlar itemler böle uzaktan kötü duruo giyince süper olur eminim bi de en başatki tek el kılıç süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 zaten silithustan tiksiniyorum iğrenç silahlar iğrenç instancelar çıkarıyolar başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 eklemeliyim Blizzard RESMEN HAYAL KIRIKLIĞI yarattı. Ben oyunun başlarında meraklı bir oyuncu araştırma ihtiyacı olan oyunuc mantalitesiyle, silithusa gittim. gebere geber o Duvarların oraya kadar gittim. Antik Mısır Fanatiği olan bir insan olarak o duvarların önünde Dimdik duran 5 taurne boyundaki Anubisath ları görünce tüylerim diken diken oldu. Bir o kadar soğuk ve ürkütücü gelmişlerdi :D süper dedim, Silithus ismi, Scarab böcekler kesin bu instance Böyle Mısır yazıları dolu tapınaklar olan bir yer olacak. İçeri girdim Scarab işlenmiş süslemeleri gördüm oıooof muhteşem dedim. Anubis tipli saaşçılar felan dedim harika bir instance bir an evvel açılsa. SON NE OLDU?? SS leri gördüm DİRE OMFG WTF! allah belanı versin blizzard tutupta böyle muhteşem bir atmosfere antik mısır zamanı müziklerine benzer müzikleri olan scarab resimli bir yeri Mısır tarihi içerikli değilde böyle börtü böcek familyasnını en cıvık üyeleriyle doldurdun ya artık meteor düşsün kanadadaki binanıza.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abicim ne murloc ne bocek benim olayım hyenadır dunyanın en kıl mobu ama evet abi bu bocekleri gordukce tanaris ungorodaki bocek questleri geliyoda aklıma 2 tabne level 60 magele girdim ben orlara aoe atark gldiler resmen pesimden 2 quest yapcam diye[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya bence çok tedirgin olmayın. şu ana kadar bliz yaptığı hatalardan ders çıkarmıştır (hata yaptığı bile nadir ya neyse). eğer oyunculardan çok büyük tepkiler gelirse beğenilmeyen yerleri değiştirirler. ayrıca böceği çok sorun yapmayın ne de olsa ortama uygun olsun diye konmuş birşey. ahn-qiraj'da oldukça "challenging" (nedir bunun Türkçesi) olmuş. ve itemler de gerçekten göz dolduruyor. birşey sormak istiyorum. wowtest'te, oyun başında karakterlere verilen item setler, silithus'tan düşecek olan itemler mi? oyuna yeni konan, her yerden düşebilen, random itemler mi? yoksa daha önceden vardı da ben level 46 druid olduğum için henüz onlara ulaşamadım mı? [spo1=charım][/spo][signature][hline]msn : [email protected][PS]Lightning Vortex Tutorialı[PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: BonePART, 27 Kasım 2005 16:40 tarihinde demiş ki: abicim ne murloc ne bocek benim olayım hyenadır dunyanın en kıl mobu tabi yaaa hyenaları nasıl unuturum iyiki hatırlattın, hyena koşuşlarına kıl oluyorum HELE O SESLERİ aman allahım direk böyle klavyeyi parçala. Zaten koşuşta böyle yandan destek alır gibi gevşek bir goşuş var allah belasını versin :D sırtlanmıdır nedir şimdi juhahuahau kıl moblar.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Zeppelin, 27 Kasım 2005 16:51 tarihinde demiş ki: ya bence çok tedirgin olmayın. şu ana kadar bliz yaptığı hatalardan ders çıkarmıştır (hata yaptığı bile nadir ya neyse). eğer oyunculardan çok büyük tepkiler gelirse beğenilmeyen yerleri değiştirirler. ayrıca böceği çok sorun yapmayın ne de olsa ortama uygun olsun diye konmuş birşey. ahn-qiraj'da oldukça "challenging" (nedir bunun Türkçesi) olmuş. ve itemler de gerçekten göz dolduruyor. birşey sormak istiyorum. wowtest'te, oyun başında karakterlere verilen item setler, silithus'tan düşecek olan itemler mi? oyuna yeni konan, her yerden düşebilen, random itemler mi? yoksa daha önceden vardı da ben level 46 druid olduğum için henüz onlara ulaşamadım mı? [spo1=charım][/spo] molten core'dan düşen tier 1 setler ve zul'gurubdan düşebilecek bazı silahlar ile klasik mavi silahlar var test serverında :)[signature][hline]Tuor DelarrenTuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead MageEcavi of Magtheridon(WoWEU) Level 60 Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu yeni ahn'quiraj la birlikte sadece yeni silahlar mı geliyor, yoksa tier3 setler de mi gelecek ?[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya bende o pylonları protoss işi sandıydım.Uzaylılar falan bassa teknoloji-buyu savaşı olsa guzel olur. Bende iğreniyorum çok iğrençler AMA Bir druid olarak bunların hakkından gelmek farz oldu.Acıdım ordakı adamlara kurtarıcam hepsını[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Realmoste Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Tier 3 te gelirse artık pes.Pes diyorum çünkü guild ve raid yöneten biri olarak 40 tane başı aynı zamanda topla ve raid yaptır olayı ne kadar zordur biliyorum.Hazır.Yeni dungeon la birlikte eskilerini kolaylıştırmaları lazım yoksa nihilum gibi serverın tüm ilk guildleri akar gider dierleri bakar sadece.Hele hele yeni bir char açıp oynayım diyenlere Allah kolaylık versin.Pvp seti alam desen pvp sistemi çok saçma.Kimse ally/horde kestim diye sevinmior aldığı honor un kölesi olmuş durumda.Ultimada bölemiydi pvp ah.Kestiğin adamda ne var ne yok loot sistemi olsa gör sen eğlenceyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Böcek içim tuhaf oluyor yine kendimi kasa kasa oraya gidicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar