Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CH xp nasıl kazanılır?

EarS

Öne çıkan mesajlar

öldürdügün yaratıklar petinden cok cok gucsuz oldugundan 1xp veriyo

sana beyaz olan bi yaratık tamele ve onunla dene

ben mesela xp için "a cu pa" kullanıyorum
tatooine`de bulunuyo hem ranged attack var yaratıkta o yuzden daha saldırttıgın yaratıgın yanına gitmeden damage verebiliyo sonrada geri kalan işi sen bitiriyosun ( senin petin damage vermeden saldirma yaratiga çünkü senin pet hedefe zarar veremezse xp alamazsın ) hem daha hızlı oluyo hemde senin pet fazla zarar gormemiş oluyo

[Bu mesaj Popeye tarafından 09 August 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi CH alma yolu team oluşturarak (3-4 oyuncu ile) güçlü yaratıkları avlamak. Iyi bir takımın varsa yaratik basina 600-1000 alıyorsun.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Popoye'ye aynen katiliyorum, a cu pa'lar cok iyi exp veriyor herhangi bisey avlarken, onun disinda illa gurreck kullanicam diyorsan, kimolar iyi exp .

Bu arada herkez CH'lere yeni gelicek degisikliklerden bahsediyor, detayli bilgiyi swg'nin forumlardan test center'a bakarsan gorursun, butun sayfa aglayan CHlerle dolu. Bence su anda CH exp bosver onun yerine combat exp kas derim. CHlere ne olucagi bi belli olsun ondan sonra devam edersin.

Popoye , uo'da atlantic de oynadin mi?[hline]Madturk Master Doctor/ Novice Creature Handler/ Novice Pistoleer Eclipse

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...