Picci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 108.48 YTL = 100 mbit / sınırsız Japonyada 99 YTL = 512 kbs / sınırsız Türkiyede Fiyatlar arasında pek fark yok, orda yakalamışız dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 2 dolar 1 mbit 1 dolar 512 kb yani bizim aylık 1 dolar vermemiz lazım[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Nasil sacmalamissin varya sinir yok dediklerinde. Uydu baglantisi en pahali baglantidir. O buyuk dedigin ulkeler uyduyla internet dagitmiyorlar. Fiber optik kabloyla atlantigin altindan yiginla fiber optik kablo geciyor. said: DarKRideR, 25 Kasım 2005 10:33 tarihinde demiş ki: Şöyle diyelim senin de ülken uzaya 30 tane uydu yollasın (ki 3 tane var sadece :D ) , gerekli alt yapıyı kursun , yöneticilerin insafına kalırsa bu fiyata çeker. Ama nasıl desem yeryüzündeki hatlarla yanı bize şuan da sağlanan ADSL vs. gibi internet hatlarıyla en fazla 8 mbitlik hizmet sağlanabiliyor.Ve gene bildiğim kadarıyla sayılı olarak alt yapısı kurulan 8mbitlik bağlantılardan biri Gayretepe'deki Telekom Gökdeleni'nde.Zaten 8mbit bağlantıyı yaymak için gerekli alt yapıda Dünya üzerinde yok (Adsl vs. olarak).Sadece 100 metre kadar yayılabiliyor. Ya da gidin İTÜ'yü kazanın apartman kadar uydular ile 130 mbit bağlantınızı yaşayın :D Ya da alın kendi uydunuzu yapıp uzaya gönderim paşalar gibi bağlanın nete :) ADSL ve Kablo'dan asla 100 mbit'te beklemeyin :) Aslında uydu daha iyi ama çok pahalı :) Ona para vereceğime bırıktırır 18'ime geldiğimde araba alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 adamlar interneti harbi kullanıyor[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Japonya'da 80$ aylık ücretle 100mbit bağlantıyı insanların evinde yaşayabildiğini öğrendim. crash olmuş durumdayım şu an. ağlamak istiyorum sayın seyirciler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 oha ya bizmi gelişmemişiz onlarmı cok gelişmis[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Oha falan oldum yetmedi japonyaya taşınuyorum :D[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Türkiye' yi seviyorum haha 1024 bağlantıyı bile en fazla 800 olarak kullanabiliyoruz.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 okadar baglantı adamı bozar bak japonlara bozuk onlar bozuk sapıtmışlar 1 GB verinin 100 mb baglantı ile internet'ten indirmek 13.66 sn bilgisayar a kopyalanması 300 sn sürüyor :)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 of emulede 15mb/sn ne manyak kredi verır D: de ole adam lar emuleye dakılmazkı dıreak dc ++ yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 isveçliler caponları dover ? bizim nemize elin medeni uluslarindaki baglantiyi kritik etmek dun 56 kydik bugun 512 olduk sevinelim (yeni dilencilerden !)[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bu sadece çıkış hızı. Mahalle içinde ise 1 Gbit'lik yerel ağlar oluşturulmasına da imkan sağlıyorlar fakat; Türkiye'deki 256K bile bundan çok daha iyi. Neden mi ? En azından istediğiniz yere bağlanabiliyorsunuz. Japonya'da ki bu bağlantı öyle bir sınırlandırılmış ki sitenizin kontrol paneline ya da web mailinize erişim bile yok neredeyse. DL diye bir olay hiç yok zaten. Öyle sanıyorum ki bu hizmetler kotalı ve sınırsızı yok. Şirketler korkularından çok sıkı önlemler getirmiş durumdalar. Emin olun bedava olsa bile çekilmez. Ahanda 100Mbit diye atlamayın yani.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Tcpip, 25 Kasım 2005 21:02 tarihinde demiş ki: okadar baglantı adamı bozar bak japonlara bozuk onlar bozuk sapıtmışlar 1 GB verinin 100 mb baglantı ile internet'ten indirmek 13.66 sn bilgisayar a kopyalanması 300 sn sürüyor :) Yine taktım hesaplamalara 100mbit=100/8 megabyte/sn=12,5 megabyte/sn 1gb=1000megabyte 1000/12.5=80 sn 13,5sn e nerde 80 sn nerde :D arada çok fark var[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hastasınız siz[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 japonyadan 100 kişi kaçak hat cekelim. 1 er mb paylaşırız walla. suankinden iidr :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yok öyle birşey diyorum ama yinede ; 1Gigabyte = 1024 Megabyte[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 *japanya ya taşınma amaçlı evi boşaltmaya başlar....*[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben 1 mbit'e 160 milyon veriyorum adamlar 100 mbit'e 80 $ bu mu adalet... said: horacegoesskiing, 24 Kasım 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Japonya'da 80$ aylık ücretle 100mbit bağlantıyı insanların evinde yaşayabildiğini öğrendim. crash olmuş durumdayım şu an. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 14.400 modemim var. acayip hızlı lan.[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende seneler önce bunu duyunca crash olmuştum.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 mehmet ekinalan=mehmet ****alan neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Böyle bağlantı istiyen herkes haksız çünkü[spo1=BURASI TÜRKİYE!!![/b][/i][/u][/url]]]BURASI TÜRKİYE!!![/b][/spo] [Bu mesaj SadGamer tarafından 26 Kasım 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Tr'de olsa ortalık ultima suncularından geçilmez artık..[signature][hline]«³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ahah zagg haklısın zort uo serverı 100mbit bağlantıyla emrinizde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 telekoma kafam girsin ps: japontyaya uçak ne kadar?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar