Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
us robotics 9105 modemim var modem süper bi bağlandımı kopmuyo telekomdan sorun olmadıkça ancak elektrik kesintisi filan olduğu zaman adsl link ışığının yanması 10 dakka ile 1 saat zaman alıyo ne ile alakalı acaba tesisatla olabilir mi?
ekliim: pppoe kullanıyorum bunla bi alakası olabilir mi pppoa denerim akşama

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 07 Kasım 2005 07:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 13 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
bu arada başlığı görünce
duyarlı adsl kullanıcıları telekoma dava mı açtı diye düşündüm bi an için

donanım yazılım kurtarıyo olayı eheh[signature][hline]darkening
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çözüm oda değildi aslında firmware dan kaynaklanıyormuş
vpn falan davasını destekleyen bi firmware yüklemiştim 2.5 sonra aklıma geldi bu sabah 2.1 yanı orjinale döneyim dedim çat 10sn de link geldi[signature][hline]darkening
Mesaj tarihi:
bende de alcatel speed touch var, çok sorunlu bağlantım ya bilgisayarı açtığımda link ışığı yanıp sönüyo , sonra kafasına göre geliyo, eğer bilgisayarı beklemeye alıp tekrar açarsam link geliyo anlamadım, modemin driverindamı yoksa başka bi yerdemi ayar hatası var,[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Mesaj tarihi:
Bölgenizdeki DSLAM Alcatel'se PPPoA VC-Mux ya da PPPoE LLC kullanabilirsiniz ama NEC DSLAM sadece PPPoE LLC'ye izin verir. Yalnız sizin olayın bunla alakası olmayabilir modemin en son firmwareini indirip güncelleştirin derim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
  • Yeni Oluştur...