Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 us robotics 9105 modemim var modem süper bi bağlandımı kopmuyo telekomdan sorun olmadıkça ancak elektrik kesintisi filan olduğu zaman adsl link ışığının yanması 10 dakka ile 1 saat zaman alıyo ne ile alakalı acaba tesisatla olabilir mi? ekliim: pppoe kullanıyorum bunla bi alakası olabilir mi pppoa denerim akşama [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 07 Kasım 2005 07:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kendi konuma kendim cevap veriyim türkiyenin değişik yerlerinde pppoe ve pppoa , yada her ikisi de çalışabiliyor benimki pppoe idi sonra oa ya çevirdim ben onu çatırt diye bağlandı[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 burda pppoellc çalışıyor[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bunlar ne ya ahah ne işe yarıyo bu popolar :D[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya telekomun bu adsl hatlarını 2 farklı protokollerde ayarlamışlar o davalar[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu arada başlığı görünce duyarlı adsl kullanıcıları telekoma dava mı açtı diye düşündüm bi an için[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: fastreload, 13 Kasım 2005 17:03 tarihinde demiş ki: bu arada başlığı görünce duyarlı adsl kullanıcıları telekoma dava mı açtı diye düşündüm bi an için donanım yazılım kurtarıyo olayı eheh[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 çözüm oda değildi aslında firmware dan kaynaklanıyormuş vpn falan davasını destekleyen bi firmware yüklemiştim 2.5 sonra aklıma geldi bu sabah 2.1 yanı orjinale döneyim dedim çat 10sn de link geldi[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuiCk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende de alcatel speed touch var, çok sorunlu bağlantım ya bilgisayarı açtığımda link ışığı yanıp sönüyo , sonra kafasına göre geliyo, eğer bilgisayarı beklemeye alıp tekrar açarsam link geliyo anlamadım, modemin driverindamı yoksa başka bi yerdemi ayar hatası var,[signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 arkadaşlar econ alın en güzeli hem ucuz 4portlusunu 65 milyona falan almıştım elektrik veya telekomdan sorun olmadıkça bağlantı hep up kalır edit: ayrıca usb diil ethernet[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 28 Kasım 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bölgenizdeki DSLAM Alcatel'se PPPoA VC-Mux ya da PPPoE LLC kullanabilirsiniz ama NEC DSLAM sadece PPPoE LLC'ye izin verir. Yalnız sizin olayın bunla alakası olmayabilir modemin en son firmwareini indirip güncelleştirin derim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar