Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noluyo bana

yigito2005

Öne çıkan mesajlar

ya gerçekten anlayamıyorum nolduunu...kız arkadaşımın yanına gitmeden önce hiç bişiyim yokk gayet mutluyum onla buluşcam die ama ne oluyosa yanına gidince bişiler oluyoo...içimden geldii gibi davrarnamıyorumm ona.. içimden ona sarılmak yada onu öpmek geliyo mesela ama sanki bişi beni engelliyo yada nebiliim işte başka bişi ama ne anlayamıyorum. ben çook rahatsız oluyorumm bu konuda çünkü onu gerçekten çook seviyorum ve hala ilk günkü gibide aşıgım.. bi souklukta yok ama nazar mı deyiyo noluyo bilmiyorum ve kafayı busefer gerçekten yicem... :((( .......... onu kaybetmek, isticeem son şey.. son bi kaçgündür kafayı iyice taktım bu konuya hiç bişiyle ilgilenemez oldum kendimi alkole verdim rsmen yardım ve yorumlarınızı bekliyorum dostlarım....[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Sosyal ağlarda paylaş

nedeni aşık oldugun içinde olabilir..
her hareketine dikkat edersin aşık olduun için..
acaba bole yapsam nolur sole yhapsam nolur..
kafana takma..
bole şeleri..
opmek istiosan op..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

belki kızdan dolayıdır :P yada her şeyi kafaya çok takıyosundur ne bilim rahat ol :P sen sarılmazsan ona kız ilgisizlikten yakınır :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilk kız arkadasım diil tabiki ve biz 11 aydır çıkıyoruz ben bi kaç gündür böle hissediyorum :( ve nedeninni de bilmiyorum kız arkadasımada bahsettim onlada daha ayrıntılı konuşmadım belki konuşsam rahatlarım belkide gerçekten dediinizz gibi çaktırmadan o mesafe koyuyodur ....[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
Sosyal ağlarda paylaş

Noluyo bilmemde banı çalıkuşunun sonundaki çiçek esprisini hatırlattı...Sonunu hayırlı görmüyorum...

Bu kötümser halimde şimdi iyimsere gelirsek.Bir sorunun var.Kızla değil biriyle bişeyle.Yada bir sürü ufak sorunun var.Bunlar sürekli kafana hücum edip kıza odaklanmanı engelliyor...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

garip bi durum, zaman zaman benimde başıma geliyor..[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman,
Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman,
Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman,
Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma,
Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına..
Sosyal ağlarda paylaş

@InneR_ChaoS:
Çok şey istemiyo musun? Adamın iki yorumu da süper yani.

@yigito2005:
Kıza açılman en iisi. İçini döktükçe, o da sana içini döktükçe, rahatlaman lazım; yoksa başka yerlere bakmayı dene. Hatta psikoloğa bile git derim ben -eğer çok ciddi bi hal alırsa ve sen de bundna rahatsız olursan.[signature][hline]Ahaha
Miburo!
Whadda?!? O_o

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 28 Kasım 2005 18:50 tarihinde değiştirilmemiştir, ben salladım]

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 28 Kasım 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saolun dostlarım...yarın konuscam kız arkadasımlada inşallla bi çözüm yolu bulurum[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...