yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya gerçekten anlayamıyorum nolduunu...kız arkadaşımın yanına gitmeden önce hiç bişiyim yokk gayet mutluyum onla buluşcam die ama ne oluyosa yanına gidince bişiler oluyoo...içimden geldii gibi davrarnamıyorumm ona.. içimden ona sarılmak yada onu öpmek geliyo mesela ama sanki bişi beni engelliyo yada nebiliim işte başka bişi ama ne anlayamıyorum. ben çook rahatsız oluyorumm bu konuda çünkü onu gerçekten çook seviyorum ve hala ilk günkü gibide aşıgım.. bi souklukta yok ama nazar mı deyiyo noluyo bilmiyorum ve kafayı busefer gerçekten yicem... :((( .......... onu kaybetmek, isticeem son şey.. son bi kaçgündür kafayı iyice taktım bu konuya hiç bişiyle ilgilenemez oldum kendimi alkole verdim rsmen yardım ve yorumlarınızı bekliyorum dostlarım....[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ona bunu açıklarsan senş anlayışla karşılayabılır. ki sende anlattığğın için artık o bunları bildiğine göre sende rahat davranmaya başlayabılırsın.. dene bi.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 İlk kız arkadaşınsa gayet doğal. Değilse bilemiyeceğim, bana da ilk seferimde böyle olmuştu :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 nedeni aşık oldugun içinde olabilir.. her hareketine dikkat edersin aşık olduun için.. acaba bole yapsam nolur sole yhapsam nolur.. kafana takma.. bole şeleri.. opmek istiosan op..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 belki kızdan dolayıdır :P yada her şeyi kafaya çok takıyosundur ne bilim rahat ol :P sen sarılmazsan ona kız ilgisizlikten yakınır :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 eğer kız buluştuğunuzda aranıza mesafe koyuyosa(kızlar kendilerini korumak için bunu çok yaparlar ama çaktırmadan tabii),o senin rahat olmanı etkiliyodur... kız gayet sıcaksa bilemiycem walla!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kizla konus bunu..anlicaktr seni muhtemelen..ayrica kendini uzmemek icin cozum alkol deil bence..kendni alkole verme..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya ilk kız arkadasım diil tabiki ve biz 11 aydır çıkıyoruz ben bi kaç gündür böle hissediyorum :( ve nedeninni de bilmiyorum kız arkadasımada bahsettim onlada daha ayrıntılı konuşmadım belki konuşsam rahatlarım belkide gerçekten dediinizz gibi çaktırmadan o mesafe koyuyodur ....[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Noluyo bilmemde banı çalıkuşunun sonundaki çiçek esprisini hatırlattı...Sonunu hayırlı görmüyorum... Bu kötümser halimde şimdi iyimsere gelirsek.Bir sorunun var.Kızla değil biriyle bişeyle.Yada bir sürü ufak sorunun var.Bunlar sürekli kafana hücum edip kıza odaklanmanı engelliyor...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 garip bi durum, zaman zaman benimde başıma geliyor..[signature][hline]Tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman, Bana kısmet değil dizinde yatmak aman aman, Dizinde yatıpta yüzüne bakmak aman aman, Gel aman aman yanıma , kıyma bu yazık canıma, Bir kara kaşım , bir kara gözüm , değer dünya malına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben de senin durumuna düştüm.. kız bastı tekmeyi sonra bana.. gerci baska nedenlerde de vardı tabi ama tuz biber oldu sonucta.. dikkat et bi an once kendini aş bişeler yap.. tekme yeme benim gibi :)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: sucuk_man, 28 Kasım 2005 18:39 tarihinde demiş ki: KIZDAN DAYAK MI YEDİN SENİ ERKEKLİKTEN DIŞLIYORUM Seviyesizleşme[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 @InneR_ChaoS: Çok şey istemiyo musun? Adamın iki yorumu da süper yani. @yigito2005: Kıza açılman en iisi. İçini döktükçe, o da sana içini döktükçe, rahatlaman lazım; yoksa başka yerlere bakmayı dene. Hatta psikoloğa bile git derim ben -eğer çok ciddi bi hal alırsa ve sen de bundna rahatsız olursan.[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o [Bu mesaj Kojiroh tarafından 28 Kasım 2005 18:50 tarihinde değiştirilmemiştir, ben salladım] [Bu mesaj Kojiroh tarafından 28 Kasım 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 saolun dostlarım...yarın konuscam kız arkadasımlada inşallla bi çözüm yolu bulurum[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 konuş bencede sonuçta 11aydır çıkıyosunuz bazı şeyleri aşmıısınzıdır imzana ekleme: daha da iyi dostlar ibne gibidir kendini feda eder[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar