Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ya töbe töbe ne oluyo bana cimcik atıyom geçmiyo ya gm önüme geldi baktı pm attı aynen şöle dedi. GM=o daggerler ve set ne arıyor sende?üstelik lv 33 ken nasıl giyiyosun? Ben=anlamadım?ha onu lv 60 arkadaşlar hediye etti. Gm=İsimlerini say(bunu sölerken beni sorgulucanı düşündüm ama söledim firendte olanları yazdım. Ben=ınformer,camhiluturtasardur,buyse,piratess(o na rastladım sadece selam verdik birbirimize)... Sonra bişi demedi çantama baktım 1 abys gem 1 saphir 1 de opla var ala ala bi bakıyom bakıyom gerçekmidiye cimcik atıyom yok hala yerinde ha gerçek sonra bi baktım gitmişler bu sefer en az 5 kere cimcik attım hayelmi diye gerçek tabi gm silver bar kodu ben satacaktım bi baktım kaybolmuş her itemde cimcik atıyom gmde meğer dalga geçiyomuşbenle maradona geçtim bu sefer +8 shard ala ala sinirlend,mö pm attım kes şunu dedim yapma bana ters bi cevap verdi sonra aynen şöle dedi. Dua et banlamıyorum.[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 asdfas[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hm sen gunde kac kere saskına donuyon ya da kac saattir ko oynuyonda bole oluyo ? :D[signature][hline]Job : Shaman Nation : Karus Nick : Ulotrix_P LvL : 43 Race : Puri Tuarek Np : 17xx Clan :n00bz Server : Olympia Sürekli güncellemeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Daha güzel hikayeler plz... More ekşın more şokey sloganımız..[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Sen bekle ben bi lv 51 üstü olayım ozaman ekşın geliyo bekle sen bu lvlerde enterasan olaylarla karşılaştım poli şahit![signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ?! dua et banlamadım vay be:)[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virgin_Mary Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sarsie içmiodun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 sarsie oyundaki nick ne senin[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Forresen[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Alıştırdın ßizi Aksiyona.. Daha FAzlasını İstiyoruzzzzzzzz :D :D[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarsie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 LV=+50 Coming soon! Lv=+50=ekşın=aksiyon=sarsie=kapışmaca=sarsie=gebertmece=sarsie=poi bittimesi=sarsie..... Olaylara öatamatiksel yöncen bakınd:D[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış. offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Sakin ol sarsie... 50 olunca kalbimiz durmasın heyecandan :D Sen hızlı hızlı lvlini kas da başlasın ekşınlar maceralar şokeyler...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklander Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Sarsie sen hangi serverdasin valla friend e eklicem lvl kasarken seni cagircam yanima paticigin en orjinal adami sensin WE LOVE YOU SARSIE WE LOVE U SARSIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 :D[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 alıştık artık Sarsie :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar