Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben yine şaşkına döndüm.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya töbe töbe ne oluyo bana cimcik atıyom geçmiyo ya gm önüme geldi baktı pm attı aynen şöle dedi.

GM=o daggerler ve set ne arıyor sende?üstelik lv 33 ken nasıl giyiyosun?
Ben=anlamadım?ha onu lv 60 arkadaşlar hediye etti.
Gm=İsimlerini say(bunu sölerken beni sorgulucanı düşündüm ama söledim firendte olanları yazdım.
Ben=ınformer,camhiluturtasardur,buyse,piratess(o na rastladım sadece selam verdik birbirimize)...

Sonra bişi demedi çantama baktım 1 abys gem 1 saphir 1 de opla var ala ala bi bakıyom bakıyom gerçekmidiye cimcik atıyom yok hala yerinde ha gerçek sonra bi baktım gitmişler bu sefer en az 5 kere cimcik attım hayelmi diye gerçek tabi gm silver bar kodu ben satacaktım bi baktım kaybolmuş her itemde cimcik atıyom gmde meğer dalga geçiyomuşbenle maradona geçtim bu sefer +8 shard ala ala sinirlend,mö pm attım kes şunu dedim yapma bana ters bi cevap verdi sonra aynen şöle dedi.

Dua et banlamıyorum.[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.
offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz!
Mesaj tarihi:
asdfas[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.
offfffff bıktım artık ya ben gerçek sarsieyim doğru söylüyorum ama hala inanmıyorsunuz!
Mesaj tarihi:
hm sen gunde kac kere saskına donuyon ya da kac saattir ko oynuyonda bole oluyo ? :D[signature][hline]Job : Shaman
Nation : Karus
Nick : Ulotrix_P
LvL : 43
Race : Puri Tuarek
Np : 17xx
Clan :n00bz
Server : Olympia
Sürekli güncellemeye çalışacağım
Mesaj tarihi:
Daha güzel hikayeler plz... More ekşın more şokey sloganımız..[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
Mesaj tarihi:
Sen bekle ben bi lv 51 üstü olayım ozaman ekşın geliyo bekle sen bu lvlerde enterasan olaylarla karşılaştım poli şahit![signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.
Mesaj tarihi:
?! dua et banlamadım vay be:)[signature][hline]x deyim
assasin ve mage 61lvl
np:51k(hep aynı pk yapmıyorum)
clan:neydi lan!
buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum
Mesaj tarihi:
Forresen[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.
Mesaj tarihi:
LV=+50 Coming soon!
Lv=+50=ekşın=aksiyon=sarsie=kapışmaca=sarsie=gebertmece=sarsie=poi bittimesi=sarsie.....

Olaylara öatamatiksel yöncen bakınd:D[signature][hline]Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.
Mesaj tarihi:
Sakin ol sarsie... 50 olunca kalbimiz durmasın heyecandan :D Sen hızlı hızlı lvlini kas da başlasın ekşınlar maceralar şokeyler...[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: 70 olcam gaza geldim
  • Yeni Oluştur...