porsuk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 2 saat tir netteyim 2.83 mb. wow da nekadar gider henüz denemedim [Bu mesaj porsuk tarafından 27 Kasım 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu ay full wow oynadım en az 5 6 saat max 10 saat 1.5gb download yaptım aylık toplam (3,15 GB) yeter bende kotalı[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue " A.B.D görünmeyecek kadar ince çelik tel üretmiş japonya ya yollamış bakın demiş bu bizim teknolojimiz varmı iyisi demiş. Japonlar teli delip geri yolamış " -kızdırmayın japonyaya yollarım sizi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 normal oyun icinde fazla bw yemiyor ama 40 kisilik instancelara girdiginde 10k nin ustunde bw harciyor. (Bwl 20k nin ustu)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben dedim kotlıda downland yapmadan essek gibi kullansan genede bitiremessin hatta ustune downlandlık mb lerın bıle kalır ama bılemden forma yazı yazma dıe azar ısıttık bıde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 lımıt lı ınternet ıle alakası yok ama 10 gunluk paslı char lvl 20 ye kadar gelebılıyor lvl 20 oldukdan sonra Exp gelmıyor bu halde lvl kasamıyorsun artı hıcbırsekılde maıl alamıyor gondermıyorsun aynı sekılde trade de yapamıyorsun yanı o an senın kestıgın yaratıklardakı ıtemlerle lvl 20 yaptın yaptın yoksa AH dan alım onu yapım bunu yapım yok pek cok sıkıntısı var bu ısın bende sendıt den sıparısı verdım gelene kadar hıc degılse charı 30 40 yapım dedım arkadasdan aldım 10 gunluk 20 de patladık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya blizz kıllık yapmasa kutu fiyati + 1 aylık ucreti versen direk covert olsa enfes olurdu guest olayı ama yok blizz illa yapıyo bi cıbanlık[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 abi adamın belli bir stoğu var tüketmesi lazım(hoş oyun kapış kapış gidiyor ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hayır kısıtlamalar cok fazla trade yok maıl yok e canta tek 16 lık zaten o lvl lara Quest lerın bır dunya ıtemı oluyor sırf canta ıcın tailor kastım shamana hadı ben 2 tane 60 yaptım arkadasların acc lerde bılıyorum ama bılmeyen ınsan bunlarda cok sıkıntı yasar 3 uncu gunde sıkılır nasıl oyun der bu sacma olmus bırazcık yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bende 10 günlük pass ile başlamıştım ama trade ve mail gibi olaylar vardı yenimi geldi sanırım baya şaşırdım okuyunca hatta arkadaş guild tabar 1 g altın vermişti enchant yapmıştı ?!:) 1 yıl kadar bi oldu sanırım, sonra cd bulamadım 1.6 da başlıyabildim tekrar oyuna. 3 gb kotalı hatta ev arkadaşıyla paylaşıyoruz bu ay 4 ytl ekstra fatura geldi sadece oda mowie olayını abrtmışım ama ev arkadaşı ile kullamak lag ve inanılmaz sayılarda lat yapıyo oyunda, belirtmek istedim :) winamptan tv izlemeyi yasaklasın devlet büyükleri.[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: porsuk, 27 Kasım 2005 01:38 tarihinde demiş ki: 2 saat tir netteyim 2.83 mb. wow da nekadar gider henüz denemedim [Bu mesaj porsuk tarafından 27 Kasım 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] bi dene de ogrenelim pls!:D[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 titan panel programında yanlis bilmiorsam bi weri transfer istatisgi war gunde 3-4 saat oyun ile 17-20mb arası veri transferi oluyor kısaca ı ıh extra iş yapmasan aşmazsın kotayı :) ben aşmıorm sırf wow ile 1gb i gecmedi bile geçen ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: DaveMustaine01, 26 Kasım 2005 22:05 tarihinde demiş ki: evet abi nerde kullanmısım argo kelime "domalmak" yeterince açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 10 gunlük guest passa mail ah kullanımı her sey acıktır arkadaşlar daha 15 gun once bitti guest pass actırdık acc yi cd keyle ve lvl 22 olduk 10gün içinde guestte lvl 20 yi gecemessiniz diodu bide ah de kullanılmaz diodu cok güzel kullandık mailde attık yani herseyi yapabiliorsunuz Guest le ama 10 gün işte :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 su an char elımde ve maıl de atamıyorum trade atamıyorum char lvl 20 kestıgım yaratıklardan exp gelmıyor benım charımda mı bı sallaklık var yoksa yalanmı soyluyorum ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Valla ben şahsen kullandım guest'i fakat fark şu olabilir benim kullandığım bu blizzardın her paralı üyenin mailine gönderdiği davet hakkı olayıydı...valla mail de vardı AH'de trade'de,sadece lvl limit 30'du...Artık bu ay sonu oyunu alıp açtıracam kısmetse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar