Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 oh bea 2 haftadır İstanbul dışındaydım şimdi geldim (ii halt ettin) insanın kendi evi gibisi yok valla bi oturdum compütüre klavye falan kuş gibi gelio balkona oturunca deişik oluo kendi evinde... bu arada meraba herkese ,özledim bea bi açtım interneti walla okunmamış 50 başlık, daocta patch, buzdolabıda yankı yapıyo walla aç kaldık neyse bu başlığın adını YETTİM GARİ koymuştumda şimdi bi tatilden geldim diye yeni başlıkmı açıcam dedim bari bi konusu olsun diye "home zweet home" konulu bişi olsun diye şeettim neyse siz bu insanın evini benimsemesi konusundan devam edersiniz ben şu başlıkları bi okiim...[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 banyo ve tuvaleti özellikle çok özlerim ben :) ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mirluin hoşgeldin özledik seni iste geliim senin eziq NElerini UDlerim ile eziim:) Müberra the Blademaster :)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bende bitek mp3lerimi ozluorum walla.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 valla bende biraz önce geldim..1 ay bilgisayarsızlıktan kalp krizleri geçirdim..artık önümdeki 1 ay 24 saat swgye adayacağım kendimi[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 evet evet insan özlüyo evini. ama bi 6 ay sora görürsün sen ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 vallahi yok insanın evi gibisi[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Tatil bana çok şey hatırlattı. 1)PC yüzünden varlığını bile unuttuğumuz kızlar 2)İnsanca gezip tozmak Tatile gitmeden sabah akşam günün neredeyse her saati(uyku dışında) pc başındaydım ama artık bana çok dandik geliyor çünkü hayatta pc başında oturmaktan daha güzel geçirilecek zamanlarda var.Böyle düşünüyorum çünkü tatilde 3 yıl sonra aşkı tekrar hatırladım ve kızla birliktelilğimi uzun süre sürdürmeye kararlıyım.Onu bekliyorum hele bi ankaraya dönsünde. (Kahrolsun pc başında manyak gibi sabahlamak) Çıkın bi dışarılara gidin biryerlere oturun ve pc yi birkaç saatliğine unutun.Bana hak vereceksiniz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: regulus, 11 August 2003 21:06 tarihinde demiş ki: banyo ve tuvaleti özellikle çok özlerim ben :) ciddiyim bende evin klozetinin verdiği rahatlığı hiçbir klozette bulamıyorum :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 +1 bnm klozetim en iisi[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 walla evde birkaç gün daha durun, sıkılmassanız ben neyim.. insanlar boşuna açmıyor o kadar "sıkıldım" threadi..[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar