Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GUITAR PRO 5 ÇIKTI.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 isteirz :-P[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
huleyn ben daha dun 4 u guncelledim ki bu faturamada yansıdı cunku dial up baglantımm..yuh ya insan biraz daha bekler[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
oooo güzel bakalım ne yenilikler var inşallah baya bi gelişim olmuştur.

Korsana evet =) emule rulz

Edit: Hayııııırrrr nolamaz bulamıyorum....

[Bu mesaj Slider tarafından 21 Kasım 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
3.4mbdir o :)
napmışlar 340mb ye midi okuyucu mu olur?
fruity loops bile o kadar değildi...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 22 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki:
340 mb gelip gitari mi caliyo nedir?

ahahahhahahaa
auhuzhauhzzhuauahzuh
auıhzuauzh
yamuldum ya
ajzuhauzh[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
yorumlarada yazmış birisi açılmıyor diye o dosyada benimde 95.4'te muhtemelen açılmayacak :)

başka hangi dosyalardan çektiğine bakarsan anlarsın niye açılmadığını :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
emulden direk aratıp 340lığı çekiyorsan (guitar pro 5.2.rar) o da fake galiba...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
emulde ben bulamadım 300küsürlük olan hustler mustler diye vidyolara bağlanio 199mb olan bozuk.
düşmemiştir emuleye daha lakin düşmesi yakındır.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
Guitar Pro RSE is an audio engine that allows the instant playback of all your scores with ultra realistic sound samples taken from high quality guitars.

ben sampleları dinledim baya kaliteli hakkaten sesler[signature][hline]Lorddan çok lordcuyuz bilader
  • Yeni Oluştur...