lordsolidsnake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 izleyenleriniz olduysa çok guzel bir guzel gecirdik izleyenlere sorabilirsin başkent knights 1.oldu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ToLu_DeV_BeeR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 evet anadoluyo 22 sayı taktılar hazırlık macında[signature][hline]HaTat AcıMaSıZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Pf ya acaip katılmak istiyorum defans olsam yeter bana önemli olan karambolde kaş patlatmak :)[signature][hline][b]Fellichita 182[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi kere oynamıslıgım vardır.her ne kadar geyik misalı olsa da.profosyonel oynayan kisi tarafından caddebostan sahilde sarhos ve etrafa verdigimiz goruntu kirliliginden dolayı rezil bir durum olmakla beraber :) aslında oynadıgım rugby/amerikan futbolu?hangisi bilmiyorum. tek hatırladıgım "set,ready,hot!" sozleri :).onlarda yanlıs olabilir.oyle bisiler iste eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Gazi Bilkent Maçı ve sonrasında Başkent Maçında hakemlik yaptım bu turnuvada. Odtü turnuvasından bahsediyorsak tabi. Başkenti tebrik ediyorum açıkçası bu hafta kendilerinin Hacettepeyi yenebileceklerini düşünüyodum zira yenildiler bakalım ne olacak halleri. Sezonun flaş ekibiler bence en iyi çıkışı yakalıyan ekip. Böle devam ederlerse çok süfer olurlar. Bu arada Federasyon ilk hafta maçları oynandı zira Tkfk ise ikinci haftasında bu haftasonu 3üncü hafta maçları oynanıcak.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tek yenilgi hacettepe oldu şu ana kadar. inş yenilmeyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bügünde bilgi hunters ve koç rams in maçi vardi. 2 saat kalabildik anca çok baydik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Baskent ne ara bu kadar iyi oldu :) Biz biraktiktan sonra cok seyler degismis anlasilan, biz maclara cikarken Baskentle zamaninda averaj icin cikiyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2006 valla bizde iki gun ard arda okulda rugby oynadik. pazartesi oldu halen butun vucudum isyanlarda. bide kosucuyum ha...ortada bogusanlarin hali daha vahim. zaten oyun 30 dakka surdu 4 kisi revire kaldirildi. rugby demisimde RAGBİ oldu bizimki biraz. [ Mesaj 09 Nisan 2006, Pazar - 11:33 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar