Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tik

Kreese

Öne çıkan mesajlar

benim yürümekle ilgili bir tikim vardı yolda ön öne taşlara düz seri halinde basmadan yürüyemiyordum

ama bunun için bazı yerlerde her adımda bir ayağımı diğerinin önüne koyarak yürüyordum

arkadaşlarla yürüyorduk bi ara arkaya baktım insnalar garip garip bakıyordu yürürken bir defa belediye otobüsündeki herkesin bana baktığını farkettim

hep mavi ceket kot pantolon gözlük ve kırmızı çantayla gezen bir insan evladı olduğumdan ara sıra bu insnalardan hafızası iyi olanlar beni görünc garipgarip bakıyor , aralarından yaşı küçük veya bayan olanlar gözlerime bakıp gülüyor

hayır aşk acısını hat safada hissettiğimden önceleri hiçbişeyi takmıyodum ama artık hergün dersaneye gidip geldiğimden çok büyük sorun olmaya başladı , bu insanlar kendilerini insan sayıyorlar mı acaba? farketmeden gay gibi yürümüş olmama bir yana gay bile olsam böyle davrandıkları için ağızlarına bi tane yapıştırmama gerek yok mu? bugün 3 kere dolmuşa bindim liseli bir genç garip şekilde baktı, yaşlı sarışın mavi gözlü bir bayan habire bakıp durdu şansa tırnaklarım da uzundu , bir keresinde de burnumun dibindeki bir genç kız bana gülümsedi

napiyim ben şimdi? kılığımı değiştiricem bunlar yüzünden gözlük de takmıycam yolda yürürken of of

hayatında böylesine acayip şeyler yaşayan var mı ya?[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sana kimseyi sallama kafan göre takıl hayatını yaşa diycem ama sen mısın bunu diyip beni tersliyceksınız + yapamıyosun bılıyorum illa ki etrafındakiler bi kılçıklık yaratıyo ben şahsen biliyorm (bu konu ile ilgili diil)

benim gözlerimde bi problem wardı göz tiki diyolar aşırı kırpıştırıyodum millet benle bi keresinde dalga geçti eküemekeüemeükeemüe salaa bak diye çocugun burnu ile kolu kırıldı daha sora hırs tan düzeldi tikim artık bir milyonda bir yapıyorm yani ne biliyim işte az bişi kassan kendini sıksan düzelir mrk etme.. az da güven olsun içinde kendine herşey düzelir[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına..
Sosyal ağlarda paylaş

obsesyon diyoruz bu bahsettiklerine tikten ziyade. takıntı yani. mesela bende de bir listeye baktığımda iki isimli insanları saymak, bir dersteyken kız ve erkekleri saymak, solakları saymak gibi takıntılar var.[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya bende de araba jantlarının kollarını saymak gibi bişey vardı! ama artık yok! bide bizim sokaktaki tüm arabaların plakalarını bilirim ama özel bişi yapmadan bilinçaltımda yer etmiş galiba ilginç[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kreese, 27 Kasım 2005 02:00 tarihinde demiş ki:

hep mavi ceket kot pantolon gözlük ve kırmızı çantayla gezen bir insan evladı olduğumdan ara sıra bu insnalardan hafızası iyi olanlar beni görünc garipgarip bakıyor , aralarından yaşı küçük veya bayan olanlar gözlerime bakıp gülüyor

Yürümede sorun yok bence. :)[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

bende de var karelerin içine basma isteği. inatla çizgilere bastım bi süre önce çok daha istekli basmaya başladım karelere sonra geçti[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar sana nasıl bakıyor? ne hissediyorsun?
küçümsüyorlar mı seni bakışlarıyla? öyle ise sen de yerin dibine sokarcasına inatla bak yüzlerine. daha göze çarpan daha kırmızı bir çanta al. kırmızıya en uymayan renkte bir ceket giy. kimseye ayak uydurmak zorunda değilsin. bu senin dünyan![signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

benim gıdıklanma tikim var:)ilk bi 5 dk gıdıklayın beni,sonra iki saat kendi kendime veya uzaktan gıdıklanırım...bi de şey vardı.şimdi yenddim o tikimi gerçi ama,birisi gelip sol omzuma vurursa mesela illa sağ omzuma AYNI ŞİDDETTE tekrar vurmazsa çıldırıyodum...bi de simetrim vardı benim...sorun bivrip'e...az delirtmedi beni..:)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

yani ben de bazen aynı renkli taşlara ya da bi o renge bi bu renge basarım boş boş yürürken de. bu ne dışarıdan belli olur ne de çok insan içinde öyle bişi yapmam çünkü insanlara bakarım zaten onunla uraşıcaıma. problemin olabilir senin biraz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Sosyal ağlarda paylaş

Takıntılarını, üstüne giderek yenebilirsin ama biraz ben-merkezcil ve kendine güvensizsen pek tavsiye edemem; zira başkalarının dediklerine takılmak, bencillik de yoksa, kabus olur.
Bende de simetri takıntısı vardır ve hala yenemem; hatta bikaç sene öncesine kadar, simetri takıntısının bi sonucu olarak başka bi takıntıyla uğraştım. Sağ elimin parmaklarını masaya 4'er kez vuruyosam, sol elimin parmaklarını da 4'er kez masaya vurmalıyıdm; eksik veya fazla olursa, yeni bi eşitliği -simetriyi- sağlayabilene kadar giderdi bu. Böyle bi durumla karşılaştıımda "N'apıyorum ben böle ya?!" diye düşünüp kendimi frenleyerek vazgeçirdim kendimi bu huyumdan.[signature][hline]Ahaha

Miburo!
Whadda?!? O_o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...