Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Update...

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Art

Improved many animations for NPCs and players while they are in motion.
Combat

Running now gives you a 50% chance to be missed by an NPC using a ranged weapon (Up from 25%).
Profession: Jedi

Decreased the cool-down time for Force Run.
Increased the duration for Force Run.
Increased the duration of Force Throw snares.
Profession: Medic

Executing the Nutrient Injection ability or any of the Heal-over-Time commands without a target should now target the Medic.
Quests

Reduced the experience point rewards for Mustafar hunting quests.
Jabba's Palace quests will now properly award experience points (XP) for the quests.
If you deleted your Bactapack or Slitherhorn on Tansarii Point Station and cannot complete your quest, the quest giver will now give you a new quest.
User Interface

Chat is now modal. Any time you want to chat, hit ENTER to begin chatting.
Double-clicking on a vehicle deed will now generate the vehicle.
Fixed the incorrect cursor that was being displayed for generating and storing vehicles or pets.
Fixed the incorrect cursor that was being displayed for activating and deactivating waypoints via the Datapad.
Fixed an issue where a rapid accumulation of fly-text would cause it to be pushed down on the screen.
The new player tutorial continuation screen displays in the proper location at all resolutions.
Veteran Rewards

Those players which should have been granted the Elder Buff, but were not, will now properly be granted the elder buff when they login.

Alti Cizili Yazdigim Bi Yer Var Oraya Dikkat...LVL 90 Nasil Olucaz Diye Sormak Lazim Simdi...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..

[Bu mesaj Netcafe tarafından 23 Kasım 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

........................... artik buraya istediginiz kufuru yazin.. nerde kasicaz simdi lvl? bn86 kaldim en son.. bilen soylesin nasl is bu[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

walla soe iyice kafayi yedi...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netcafe, 23 Kasım 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
walla soe iyice kafayi yedi...

+39840530 sapittilar.. ulan icine etmisken tam edelim havasi..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bence mustafa mislerin reduce edilmesi gayet mantıklı..birincisi düşünün lvl1 newbee adam bilmiyorum ama bikaç günde lvl 90 olursa benim kaç yılda lvl 80 yaptığım adamın ne anlamı olur..ayrıca lvl90 neden çıkarıldı..bizim için yani veteranlar icin..sen 2 günde lvl90 olursan 1 ay sonra oyundan sıkılırsın amacın kalmaz..simdi yavaş yavaş lvl90 kasıcaz..en azından amacımız olucak..

zaten oyunun şu andaki kurgusu tamamen newbee ler üzerine kurulu..craft olayi bile onlara hitap ediyor..decay yok veteranlar herşeye sahip ama newbeeler zor zor bişiler kasıcak ki bizim farkımız olsun..adamlar 2 günde lvl90 olursa ne anladım bu işten?
bence bi yandan ucu bize dokunsada genel olarak bakarsanız çok iyi oldu bence..çünkü bu şekilde bi newbee aylarca uğraşarak lvl80 olabilir bence..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
camoka, 24 Kasım 2005 09:29 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bence mustafa mislerin reduce edilmesi gayet mantıklı..birincisi düşünün lvl1 newbee adam bilmiyorum ama bikaç günde lvl 90 olursa benim kaç yılda lvl 80 yaptığım adamın ne anlamı olur..ayrıca lvl90 neden çıkarıldı..bizim için yani veteranlar icin..sen 2 günde lvl90 olursan 1 ay sonra oyundan sıkılırsın amacın kalmaz..simdi yavaş yavaş lvl90 kasıcaz..en azından amacımız olucak..
zaten oyunun şu andaki kurgusu tamamen newbee ler üzerine kurulu..craft olayi bile onlara hitap ediyor..decay yok veteranlar herşeye sahip ama newbeeler zor zor bişiler kasıcak ki bizim farkımız olsun..adamlar 2 günde lvl90 olursa ne anladım bu işten?
bence bi yandan ucu bize dokunsada genel olarak bakarsanız çok iyi oldu bence..çünkü bu şekilde bi newbee aylarca uğraşarak lvl80 olabilir bence..

mantikli geldi söylediklerin :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

lava fleanın xpsinin dusmesi gercekten iyi olmus. şvş86 kalmıstm ve mustafar questlerini kasmaya basladm. obur turlu aman yapmasam da olur dedim sanırm yeterince yapmıstım bana gore ama dun xp ugruna quest yapmaya basladm ama sonra asırı sardı questler dvm ettik fln. zor questleri yapmaya zorluo sistem. tabii eger artık zor quest kalmıssa.. nge oncesi 1mdef mls ve 2 rifleman bh cm gidip öldügümüz old research facility i dun 2 kisi yaptık. idda ediorm tek kisi de yapardım bh olarak :D bi86 bh bi86 jedi icerde elimizi kolumuzu sallaya sallaya gezdik.. droidler saka gibi ztn 3saniyede yatıolar :) ondan sonra yanımıza 1tane de 86smuggler alıp gittik stormlord u kestik 3 kisi :D ki eskiden full grupla fln simdi de lvl90larla kesiolar o adamı.. sonra naapcaz naapcaz derken kubaza beetle cave gidelm dedik 5 kisi, 86 ve 81bh 90 ve 87jedi bi de doc vardı ama doc ztn basta yattı.. orayı da yaptık gyt rahat :D sonra cok rahat droid factory fln.. ii tmm hos quest yapmak lazm da bu kdr kolay olması gusel mi degil mi anlamadm sahsen..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
NGE respec jedi
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi olayda zaten hata var..sen zınk die lvl90 olmaman lazımdı..yada mustafardan milletin xp kazanarak direk lvl atlamaları kolay olmamalıydı..şimdi sana yapçak bişi kalmadı..bak bende mustafara giriş yok..lvl80 bh kaldım..amacım yoktu..dwb ye gittim.bi baktım lvl 87 civarı droidler blacksunlar..şimdiş bende lvl yükselticem günlerce kasıp..
bari dwbde güzel loot varmi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...