Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005-2006 NBA Sezonu

MyDyingBride

Öne çıkan mesajlar

said:
Dogbert, 02 Kasım 2005 03:15 tarihinde demiş ki:
bi digiturk müşterisi olarak bu sene de babayı alıcam.ntv de maç yayınlamayı kesti sanırsam nasıl izlicem ben maçları yaaaa :(

yok ntv yayınlayacakmış. artık haftada 1 maçla idare edecen ama buna da şükret, biz de 2 sene önce bu hallerdeydik :)

dallas-phoenix maçını bilmiyorum bakmadım henüz (tahminim dallas'ın kazandığı yönünde) ama denver-san antonio maçının ikinci yarısını izleyebildim sabahın köründe.

açtığımda tam molada denver 3 sayı öndeydi aha diye gaza geldim, şampiyon belki patlar mı diye. ama soradan parker ve duncan son periyota diri girdiler. sağolsun finley de azınca denver 10 sayılık bi mağlubiyet almış oldu.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

bilmişim dallas 111-108 kazanmış :)

toplu sonuçlar:
milwaukee 117- philadelphia 108

ivy ve c-webb'in toplam 67 sayısı (oha) yeterli olmamış

denver 91- sas 102

malum yorum yukarıda

sacramento 67- new orleans 93

işte gecenin baya süpriz sonucu. wells, bibby ve peja toplamda 10/36 atınca böle olmuş :)

dallas 111- phoenix 108

zaten phoenix'ten amaresiz pek bişiy bekleyemiyoruz. bu bile gayet normal sonuç[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Phoenix'e üzüldüm, Dallas'ı da sevmem tello$'u da
Amare gelsin o zaman görü$ürüz ;)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 02 Kasım 2005 11:49 tarihinde demiş ki:
bilmişim dallas 111-108 kazanmış :)

toplu sonuçlar:
milwaukee 117- philadelphia 108

ivy ve c-webb'in toplam 67 sayısı (oha) yeterli olmamış

denver 91- sas 102

malum yorum yukarıda

sacramento 67- new orleans 93

işte gecenin baya süpriz sonucu. wells, bibby ve peja toplamda 10/36 atınca böle olmuş :)

dallas 111- phoenix 108

zaten phoenix'ten amaresiz pek bişiy bekleyemiyoruz. bu bile gayet normal sonuç

N.O coşmuş hemde Kings gibi iyi hücum eden bir takımı 67 sayıda tutmuşlar helal valla..
Mill. vs Philadelphia maçından o kadar sayı çıkması şaşırttı beni AI kaç atmış acep?[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

sarunas da çok ii bu arada her ne kadar kaan kuralın dediği gibi ayakları yavaş olsada kaliteli şütör[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

miami ye çok şaşırdım gecen seneki o sistemli hücumları kalmamış çok bireysel oynuyorlar.dünkü indiana macında son ceyrek payton olmasa o farkı hayatta kapatamazlardı.bi dahaki maçlarda düzelemezlerse o kadroya yazık olcak[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Liebe, 05 Kasım 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
miami ye çok şaşırdım gecen seneki o sistemli hücumları kalmamış çok bireysel oynuyorlar.dünkü indiana macında son ceyrek payton olmasa o farkı hayatta kapatamazlardı.bi dahaki maçlarda düzelemezlerse o kadroya yazık olcak

Takımda birden fazla komutan olursa olacağı bu shq+wade yetiodu ne gerek var kadroyu şişirmeye..Süre almalar çok dengesiz olacak..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

asıl philly e ne oldu 3 maçtır kaybediyolar ki son olarak charlotte yenildiler 15 sayı farkla[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...