can Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 ya bütün paticik digiturk e e-mail atalım nbatv versin diye. nie vermez ki kardeşim anlamıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: Dogbert, 02 Kasım 2005 03:15 tarihinde demiş ki: bi digiturk müşterisi olarak bu sene de babayı alıcam.ntv de maç yayınlamayı kesti sanırsam nasıl izlicem ben maçları yaaaa :( yok ntv yayınlayacakmış. artık haftada 1 maçla idare edecen ama buna da şükret, biz de 2 sene önce bu hallerdeydik :) dallas-phoenix maçını bilmiyorum bakmadım henüz (tahminim dallas'ın kazandığı yönünde) ama denver-san antonio maçının ikinci yarısını izleyebildim sabahın köründe. açtığımda tam molada denver 3 sayı öndeydi aha diye gaza geldim, şampiyon belki patlar mı diye. ama soradan parker ve duncan son periyota diri girdiler. sağolsun finley de azınca denver 10 sayılık bi mağlubiyet almış oldu.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bilmişim dallas 111-108 kazanmış :) toplu sonuçlar: milwaukee 117- philadelphia 108 ivy ve c-webb'in toplam 67 sayısı (oha) yeterli olmamış denver 91- sas 102 malum yorum yukarıda sacramento 67- new orleans 93 işte gecenin baya süpriz sonucu. wells, bibby ve peja toplamda 10/36 atınca böle olmuş :) dallas 111- phoenix 108 zaten phoenix'ten amaresiz pek bişiy bekleyemiyoruz. bu bile gayet normal sonuç[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: can, 02 Kasım 2005 11:18 tarihinde demiş ki: ya bütün paticik digiturk e e-mail atalım nbatv versin diye. nie vermez ki kardeşim anlamıorm. +111111 phoenix amare olmasa bile cok iyi takım dallas iyi başladı sezona[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 bu haftaya bayılıyorum 2 maç birden yayınlıyolar günde çok kral oluyor[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 said: NoS, 02 Kasım 2005 14:29 tarihinde demiş ki: bu haftaya bayılıyorum 2 maç birden yayınlıyolar günde çok kral oluyor inadımıza mı yapıyon izleyemiyoz die :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dallas maçı çılgın olmuş 2 uzatma sonucu yenmişiz phoneix i :)[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 yok bu böle olmicak pazartesi direk kablo bağlatıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Phoenix'e üzüldüm, Dallas'ı da sevmem tello$'u da Amare gelsin o zaman görü$ürüz ;)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 C-webb in 32 sayıyı %50 şut %100 faul yüzdesiyle attığı enterasan başlayan sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 mehmet okur ilk maçında coştu milli takımda bilerek oynamadığı doğruymuş demek 27 sayı 8 rebound http://www.nba.com/games/20051102/DALUTA/boxscore.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Last year the Hornets started 2-29. This year, they're 1-0. ESPN eheh[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: jankis, 02 Kasım 2005 11:49 tarihinde demiş ki: bilmişim dallas 111-108 kazanmış :) toplu sonuçlar: milwaukee 117- philadelphia 108 ivy ve c-webb'in toplam 67 sayısı (oha) yeterli olmamış denver 91- sas 102 malum yorum yukarıda sacramento 67- new orleans 93 işte gecenin baya süpriz sonucu. wells, bibby ve peja toplamda 10/36 atınca böle olmuş :) dallas 111- phoenix 108 zaten phoenix'ten amaresiz pek bişiy bekleyemiyoruz. bu bile gayet normal sonuç N.O coşmuş hemde Kings gibi iyi hücum eden bir takımı 67 sayıda tutmuşlar helal valla.. Mill. vs Philadelphia maçından o kadar sayı çıkması şaşırttı beni AI kaç atmış acep?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 c-webb+a.i=67[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 indiana mıamı'yı 105-102 yenmiş bu sene dengeler degişicek gibi bu arada r.artest baya akıllanmış sanırım :)[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sarunas da çok ii bu arada her ne kadar kaan kuralın dediği gibi ayakları yavaş olsada kaliteli şütör[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 R.Artest super oynadı maçta.Miami'de de sagolsunlar almıslar Payton we J.Williams'ı ama top getıren hala Wade oluyor[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 miami ye çok şaşırdım gecen seneki o sistemli hücumları kalmamış çok bireysel oynuyorlar.dünkü indiana macında son ceyrek payton olmasa o farkı hayatta kapatamazlardı.bi dahaki maçlarda düzelemezlerse o kadroya yazık olcak[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Liebe, 05 Kasım 2005 14:35 tarihinde demiş ki: miami ye çok şaşırdım gecen seneki o sistemli hücumları kalmamış çok bireysel oynuyorlar.dünkü indiana macında son ceyrek payton olmasa o farkı hayatta kapatamazlardı.bi dahaki maçlarda düzelemezlerse o kadroya yazık olcak Takımda birden fazla komutan olursa olacağı bu shq+wade yetiodu ne gerek var kadroyu şişirmeye..Süre almalar çok dengesiz olacak..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 shaq sakat 2 ila 4 hafta oynayamıycakmışş miami taraftarlarına geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 toparlanır mıamı sonucta yenıldıkları indıana bu senın iddalı takımlarından ama pivotsuz cok zornalıcıklar tabi.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 asıl philly e ne oldu 3 maçtır kaybediyolar ki son olarak charlotte yenildiler 15 sayı farkla[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ee herkesin bi yorulma sınırı varmış demek,AI'ın bile :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 nihayet phily nin galibiyetide geldi deplasmanda indiana yı yendiler ıversondan öte webber ın bitti derken bu seneki yüklelişi takımın ligdeki sırasını belirleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Miami şampiyon olamıcakmı ya?Gene Spurs olmas inş.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar