Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 26 Kasım 2005 / Cumartesi. Moda halı sahası. Sahayı bilmeyen yok sanırım ? varsa da bana ö.m ile ulaşsın. görüşmek üzere. Bosch United cavanagh kaspar viper pha december_flower Sabonis Takoz Recep'in Veliahtları Mavi crims0n Nicolas pepecura Mysterious Kaleci Skor Takoz Recep'in Veliahtları : 12 Bosch United : 11 Güzel maçtı gelenlere tekrar teşekkürler. [signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 [Bu mesaj Mavi tarafından 26 Kasım 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 benide al abi kadroya:)[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 bende varım![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 zaten moda küçük bi halı saha benim için iyi o ayrı dar alan bana göre..12 şerden olmaz yani..walla gelmeyi çok isterdm ama snawlar war zorr[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 adam Nicolos ı forumlara ithal etti resmen ya . olm bak 30 Aralık - 16 Ocak arası bi tane halı saha maçı ayarlar mısınız ? sevgili efe ![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kötü bi tarih yoksa gelirdim ps: 12 kişi saha büyük galiba[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 6vs6 toplam 12 olucak=) ben de gelicem sanırım,ekle beni de mavi,gelemessem zamanında haber veririm zaten konuşuruz yine[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ne dion lemm blachaos[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 guvenc kankanın ısrarlarına dayanamayıp önemli bir işim çıkmazsa geliyorum.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hehe işallah benim de işim çıkmaz şimdilik yok gibi=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ben de gelirim december da gelir heralde.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 12'şeri oraya yazdım,anlattım tüm başlıkta 11 mesajda artık sırf onu okuyup onu mu yazıcaksınız?[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bende varım sevev seve gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 önce balonun patlasın bi,sabret 2. olarak ben maçlarda ismini ilk yazdıranlara değil önceki maçlarda gelenlere öncelik verilmesini öneriyorum,çünkü kadro kurmak daha kolay,adamı daha iyi tanıyoruz... tabi bu benim fikrim,önceden de hep böyle yapıyorduk zaten...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 efe benim kuzenide ekle kadroyaa paticikten hakan:)geçen hafta seyirci olan ok;)[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ben belki izlemek için gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pepecura Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 mavi mrb ben pepe ben gelirim maça okey. artık sen gerisini ayarlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ;)[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 12 şerden mi oeh gibi saçma mesaj atanların mesajları silindi. Daha 3-4 hafta önce o sahada maç yaptık ve 12 kişi gayet rahat oynuyor. Gelmeyecekler saçma sapan mesaj yazmasınlar. Gelicekler bana ö.m atsın.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 12şer diince 24 kişi anlaşılıoda onlarda espirik yapmışlar ;)[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Katılımcılar Nicolas crims0n VipeR başka gelen yok mu?[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 pepecura var mavi girince nete eklicek buara giremiyo..[signature][hline]FB1907Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Gelmek isterdim ama bu hafta işim var ne yazık ki ): Haftaya falan olursa gelme ihtimalim çok yüksek, tabii kadro kurulursa yapın siz maçı (: Ne kör adamım ben ya şimdi görüyorum konuyu, bi de uykuluyum haha. Uykulu uykulu görüyorum, normal şekilde göremiyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sen de hep uykulu dolanıyosun=)) walla cuma günü halı saha maçım var,bi de c.tesi yapsammı die düşünüyorum şu anda=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yok ya geçen geldiğim de maça uykulu değildim, başka şeyler vardı (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar