Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Efes Pilsen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türkiye Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka, Efes Pilsen'i 81-76 yendi.

Maça dış atışlardan hızlı başlayan Beşiktaş Cola Turka, Tolga'nın 3 sayılık basketleriyle 2. dakikada 7-2 üstünlük yakaladı. Pota altında etkili oynayan Efes Pilsen üstünlüğü ele geçirdi ve Prkacin'in basketiyle 7. dakikada 14-9 öne geçti. Dış atışlarda Domercant'ı da devreye sokan lacivert-beyazlılar, birinci periyodu 23-20 önde geçti.

Beşiktaş Cola Turka, ikinci periyotta hücumda kötü başlarken, konuk ekip Prkacin'in basketiyle 11. dakikada farkı 8 sayıya (20-28) çıkardı. Bu dakikadan sonra salonda adeta Ellis gösterisi vardı. Beşiktaş Cola Turka, ABD'li oyuncusunun üst üste attığı 3 sayılık basketlerle 17. dakikada 37-34 öne geçti. Siyah-beyazlılar periyodun sonlarına doğru Cornegay ile bulduğu sayılarla ilk yarıyı 43-40 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısının ilk periyodunda büyük çekişme yaşandı. Beşiktaş Cola Turka, Elliot ile sayılar bulurken, Efes Pilsen de Prkacin ile sayı üretti ve 29. dakika 60-60 beraberlikle geçildi. Son dakika içinde Ender ile 3 sayılık basket bulan Efes Pilsen periyodu 64-63 önde geçti.

Karşılaşmanın son periyoduna alan savunmasıyla başlayan Beşiktaş Cola Turka, Wright'ın basketiyle 33. dakikada skoru kendi lehine (67-66) çevirdi. Sert savunmasıyla rakibini dış atışlara zorlayan siyah-beyazlılar, Efes Pilsen'in üst üste 3 sayılık atışlardan boş dönmesini Ellis ve Cornegay ile iyi değerlendirerek maçın bitimine 41 saniye kala skoru 79-73'e getirdi. Kalan bölümde Efes Pilsen'in çabaları yetmeyince, Beşiktaş Cola Turka karşılaşmadan 81-76 galip ayrıldı.

Beşiktaşlı taraftarlar özelikle ikinci yarıda çekişmenin yaşandığı bölümlerde zaman zaman hakem kararlarına sert tepki gösterdiler. Taraftarlar sahaya yabancı madde atarken, oyun da kısa süre durdu. Taraftarlara sakin olmaları yönünde anons yapıldı.

Salon: Akatlar

Hakemler: Aytuğ Ekti xx, Serdar Ünal xx, Fatih Arslanoğlu xx

Beşiktaş: Kerem xx 9, Tolga xx 8, Ellis xxx 25, Wright xx 6, Elliot xxx 15 Cornegay xx 7, Mithat x, Barış xx 9, Nedim x 2

Efes Pilsen: Popoviç xx 8, Mustafa x 2, Domercant xxX 20, Prkacin xx 12, Kaya xxx 17, Cenk x 4, Barış x, Kerem x 3, Ender x 6, Granger x 4

1. Periyot: 20-23

Devre: 43-40 (Beşiktaş Cola Turka lehine)

3. Periyot: 63-64

4. Periyot : 81-76[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler
Mesaj tarihi:
maçtaydık... ortam, taraftar, basketbolcular her şey süperdi. her şeyden öncesi iyi oynadık. hakemlere de kızdık ama olsun maçı HAKKIYLA aldık.
tebrikler basketçiler tebrikler Murat Didin...

üç hece sekiz harf sadece BEŞİKTAŞ[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Mesaj tarihi:
macı izledim ve Murat Didin'in basketbol zekasını bir kere daha gordum ya cok güzel kombinasyonlar eklemiş takımına. efes gibi savunmasını avrupada deldirmeyen bir takıma karşı cok güzel hücüm yaptılar tebrikler bjk cola turka.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Mesaj tarihi:
valla 2 yarının başlarına yetişebildim sonra bıraktım zaten :D Harikaydı izlediğim bölüm :)

Bu sene Futbol Şubesi çok kötü Beşiktaş'in ama Basketbolda çoşuyor.Böyle giderse alır şampiyonluğu :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
said:
Nicolas, 22 Kasım 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
haftaya ülker fark atar bjk ya ama.en az 30 sayı

işte forumları bu yüzden seviyorum. söylenenler tarihin tozlu raflarında saklanyo =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
  • Yeni Oluştur...