Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilmeseniz de Bildiginiz Sarkilar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baslik garip, ama cidden var böyle bir durum : )
Az önce VH1 izliyordum, Seal - Kiss From A Rose basladi, o_O oldum direk.
Hep biliyordum bu sarkiyi ama ne ismini, ne kimin söyledigini biliyordum, kim bilir nerede duymus nerede dinlemistim ya : )

Ama cok güzel, asik oldugum günler geldi birden aklima, cok tatli bir sarki : ) Simdi indirdim VH1 dan görünce ismini, aldim loopa dinliyorum eheh[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
Kurban- Aşk diye bir şey yok (ya da onun gibi birşey, siz anladınız) ben bu şarkıyı Athena'nın sanıyordum. Daha yeni öğrendim Kurban'ın olduğunu.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
yuhh cok eski lan o sarkı ben nerdeyse cocuktum:p
klibinde kurban uyeleri kendilerini bişeye baglamıslardı yukarı asagı ucuyolardı[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Mesaj tarihi:
aslında benimde winampımda "track" diye gecen bir suru begendigim ve ismini bilmediğim sarkı var[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Mesaj tarihi:
Bende geçen gün ne alakaysa all by myself diye mırıldanmaya başladım.. Düşündüm düşündüm kimindi bu şarkı diye bi türlü hatırlayamadım..

Sonra VH1'da gördüm celine dion söylüyordu.. Hemen indirdim arada sırada böyle loopa alıp dinliyorum senin gibi :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
Mesaj tarihi:
Ben klasik rock dinliorum. Arada çıkıyo haliyle öyle şarkılar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
K.A.L Forever!
Mesaj tarihi:
bi şarkı var 3 sene önce duyduğum...
akorlarını filan herşeyini çıkardım , şarkının adını bulamadım.
çalıyorum ama bilmiyorum hehe.garip.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Mesaj tarihi:
said:
Feandreu, 21 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Abi onu bilmemde dünyadaki insanların %90ı Another Brick in The Wall bilir ismini bilmez...
o biraz kolpa oldu gibi de, cnn türk sayesinde money'i bilip de anlamını ve kimin söylediğini bilmeyen çoktur.

bu arada hatırlamışken, "money, get away" diye sözleri olan şarkıyı finans programı jingle'ı yapan zihniyete kafam girsin.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 21 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
O zaman indir bakalım pent
Kent - Music non stop
süpersin abi devam et, sadece bu sarkiyi bulamadim, yani kentinkini bulamadim ama bulurum heralde : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
başlık şahane yanlız

- Abi senın hiç Bilmedigin ama bildigin şarkı var mı?
-Nası ya?!?!?
-Boşver abi.

ehehe[signature][hline]Trust No One

[Bu mesaj BlaCk tarafından 22 Eylül 2005 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Been Smoking too Long

Placebo'dan dinledim ve verdiğim tek tepki "...şey bu şarkıyı başka biri söylemiyor muydu?" oldu...
Sonra bir gün elime bir Cd ulaştı. Üzerinde elle şöyle rastgele karalanmış bir isim yazıyordu; Nick Drake
Ya ya efendim meğersem Nick Drake abimizin şarkısı imiş bu şarkı... Ya...

Ayrıca yine Nick Drake (RIP, toprağı bol olsun) abimizden Black Eyed Dog isimli parça da size çok tanıdık gelicektir. Çünkü birçok filmde kendine yer bulmuştur, bulacaktır..

[edit:] birçok birleşik yazılır![signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 27 Kasım 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...