Draven Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Uzun zamandir sarki koymadim buraya, bakalim paticigin yeni ahalisinden nasil yorumlar alicam. Iki tane sarki var, ilki bi kac ay once kaydettim. Ikiside benzer yapidalar. Ama ikincisi bugun kaydettim ve gitarlar icin farkli bir distortion kullandim (amplitube diye farkli bir plugin kullandim). Simdi yorum bekliyorum, gitar tonudur, davuldur, vs ne varsa aklinizda atin ortaya. (bu arada davullar machine) Neyse fazla konusmiyim. Melodiler baya klise ama hosunuza gider umarim. Bu arada sarkilar death/grind turunde, o tarz begenmiyorsaniz, genede dinleyin ehe The Southern Gods Massacre of the Universe
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 2. şarkıda davullar biraz sorunlu gibi geldi ya bilmiyorum bi saçma böle ritm mi kaçırıyo machine ile kaçırır mı ki :p neyse onun dışında iyi ama vokali o kadarla kesmeseydin bence (: ilk şarkı içinse gayet güzel olmuş davullar 1:03 de giren melodi gayet güzel giderken 1:09 da olmamış bu tarz şarkıları sevdiğim için gayet hoş olmuş ama gitar tonu pek bi tiz kalmış bence şarkının sonu gayet güzel olmuş bence vokal içinse çok kişi beğenmiycek biliyorum ama benim hoşuma gidiyo zaten grindcıyız ezelden:p neyse bunlar benim görüşlerim devamını da heycanla bekliyorum ((:[signature][hline]In flames we trust.
Draven Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ehe sagolasin. Vokali oyle kestim cunku bogazim acimaya basladi pek alisik degilim, vede zaten ozellikle ikincisinde soz falan yok, dikkat edersen boyle lala lalay falan diyorum ahah
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ne gerek var ki söze? :p[signature][hline]In flames we trust.
LethE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ehh.. tabi süper sesli yılların(!!) assolistiyle çalışmazsan bu olur :P çekiyorum bende bakıyım bkaalım :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
Zubadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ahh ah nerde o mellow sorrow daki lethe in ağız şapırtılı vocali :D o nasıl mest ederdi bizi....[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( [Bu mesaj Zubadam tarafından 23 Kasım 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hiç tarzım değil ama güzel yine de, eline sağlık, uğraşıldığı belli. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 senin tarzın nedir kardeşim herşeye "hiç tarzım diil" diosun..
Draven Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Tabiki herkesin tarzi farkli, ama yinede dinliyip yorum yapmak guzel :D Simdi yuzlerce kez dinledikden sonra halen ne yapicagima karar veremedim gitarlarin tizligi konusunda. Ton olarak iyi ama bass'lari yukseltince bu keskinligini kaybediyor, bass gitarimda yok o yuzden midi eklemeyi dusunuyorum ama midide mal gibi fark ediliyor.
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sen notaları söle ben çaliim kaydediim :p[signature][hline]In flames we trust.
Predator Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Valla oldukça güzel olmuş bence. 1. cinin gitar tonu başta oldukça güzel sonradan anlaşılmaz olmuş azcık ama grindcore bu normaldir :) Ama ilk girişteki ton çok güzel. 2 dede fena değil biraz gitarların sesi artsa olur belki bide hafif mid versen olabilir metallica tonu gibi midler çok düşük olmuş. ama genel olarak baya iyi şimdiye kadar ki kayıtlarından en çok bunları tuttum :)
Draven Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sagolasin predator, 2. sarkidaki gitarlarin metallica tonu esinlendigini soyliyen 2. kisisin, hosuma gidiyor boyle yorumlar ehe. EQ oynamasi yapicam bakalim. olmassa artik kasip bass alicam oyle doldururuz arayi.
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 çok derinden geliyor sesler o yuzden dinledigimden hiçbirşey anlamadım. neden oyle o?
Draven Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Hangi sesler? Bir sorun olmamasi lazim, kimse boyle bir sorun yasamadi. Winamp veya ne kullaniyorsan EQ varsa disable etmeyi dene
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 media playerda da denedim olmadı davullar çok dipten geliyor.
Draven Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sadece davullarmi? Gitarlari duyuromusun vokalleri duyuormusun. Davullar dipten geliyor derken demek istedigin basslarmi yuksek?
Öne çıkan mesajlar