Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ßen ßu gordüme inamadım sızde ınanamıyacaksınız..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://img254.imageshack.us/my.php?image=hnk9hf.jpg[signature][hline]Name: YASiN31
clan: Dynamic
Server : Ares
Lvl: 6x
np : 36k
Nation: Karus
Job: Shodow Knight
I'love You ::PuPPeT:: xD

[Bu mesaj PaMiR tarafından 27 Kasım 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adama sordum lvl 63 adamsın ban yesen ne olacak adamın bana vermıs oldu cevap ne güzel işte :)[signature][hline]Name: YASiN31
Mesaj tarihi:
erifde +8shard war x2 ve 10sn ıcınde troll spotunu temızliyor troll a aynı anda hem spike hemde 5 lı ok atıyor adam suanda beramus 2 de eslant ınanmayanlar gıtsın baksın :) arkımın charı ıle gırdım bende..[signature][hline]Name: YASiN31
Mesaj tarihi:
bende cypherde 2k np kastım gogo :P
grade 4 olcak n00bz 1 haftaya kalmaz[signature][hline]Nick: NecrozaN
Server: Olympia
Job: Kosper Archer
Np : 2xxx
lvl : 4x
Mesaj tarihi:
said:
PaMiR, 27 Kasım 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
erifde +8shard war

abi bu adam niye böle bi banlanma rsikini göze alıo zatn elndeki shardları we lwl ini düşünürsek zatn adamın ihtiyacı bile yok adam canı ban çekio bellii:D:D
Mesaj tarihi:
beramusa gırıp baktınmı? gm görmemiş köy sanki xD kops olmayan raven harpy spotu yok 1 şeyi daha kacırdım onuda cekcektım adam town atmıs eslantta 5 lı oklar hala atıyor sundrıese gelıyor koptum gulmekten xD[signature][hline]Name: YASiN31
Mesaj tarihi:
merak ettm ama benm beramusta insan char yok ;) hoş olmuş bi dönem magenn heal werdiğinide görmüştük oda hoştu buda hoş ke ne kadr b*ktanlaşmış belli oluo bölece
Mesaj tarihi:
said:
emir, 27 Kasım 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
said:
Marl0_on, 27 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
Kosp tur kosp

abi bu nasl kosp yaawwww :D:D:S:S
ben ole 67 Lvl bi sin nin troll king kestigini gormustum tanklio kosp surekli 5 li ok atio ve o da assasin skillerini vuruo...[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0
Mesaj tarihi:
Bu beramusta benim clanım:)) iyi hoşta Dageros ne zaman ayrılmış clandan bu foto yu görünceye kadar haberim yoktu[signature][hline]Blood and Death are Waiting like the Raven in the Sky
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 27 Kasım 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
said:
emir, 27 Kasım 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
said:
Marl0_on, 27 Kasım 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
Kosp tur kosp

abi bu nasl kosp yaawwww :D:D:S:S
ben ole 67 Lvl bi sin nin troll king kestigini gormustum tanklio kosp surekli 5 li ok atio ve o da assasin skillerini vuruo...

temiz iş neyse aman beeee yemişim kospunu kosunu ben gidip yatıom ii geceler millet kendinize ii bakın
Mesaj tarihi:
Bu beramusta benim clanım:)) iyi hoşta Dageros ne zaman ayrılmış clandan bu foto yu görünceye kadar haberim yoktu[signature][hline]Blood and Death are Waiting like the Raven in the Sky
Mesaj tarihi:
tmm anladık xD[signature][hline]Name: YASiN31
Mesaj tarihi:
CELLATTT & yigit_12 bu ikisi kosp kullaniyor Cz De .. bunu idda een ben diilim bir tek adam 5 metre uzagimdan 5 skil vuruyo .. 1vs1 de kaciyo gidiyo gururuna yediremiyo 12342342342 kosper Cagiriyo ..[signature][hline]n00b
  • Yeni Oluştur...