ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Beklenen gün geliyor!...The Lord of the Rings: The Two Towers DVDsi 26 Ağustos 2003 günü tüm dünyada aynı anda satışa çıkıyor. Arşivlerinizde yerini ayarlayın.[Bu mesaj ghaldszar tarafından 10 August 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya benım kuzenımde wardı dvd sı orjınal kutu fılan alla alla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ahanda kapagıda aynı boleydı antalyada oturuyolar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 O nedir bilemiycem. DVD' nin official çıkış tarihi 26.8.2003 olarak veriliyor. Tüm DVD satan büyük sitelerde de bu tarih var. Türkiye' de de aynı gün çıkacak. DVD ile ilgili detayları görmek isteyenler aşağıdaki linke bakabilirler. http://www.lordoftherings.net/index_400_hv_presell.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Pre-order falan olabilir yada tahtakelede satilan uzakdogu yapimi dvdler olabilir.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Pre-order olmaz cunku pre-orderlar da ayın 26 sında gonderilmeye başlanıcak. Uzak doğu ya da rus malı olması çok yüksek ihtimal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ben sinemada izledikten sora dvd sini alıp tekrar izlemiştim yenimi cıkıo daha[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar